Жената зодия Овен/17

• 23 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Zai4e,Bendji,kak ste? Hug

Eli,otivam da gi vidq Hug

# 106
Vidqh vi Heart Eyes.Ama mnogo ste gotini,beeeee! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Bendjito mise stri otslabnala! Thinking

# 107
Heloy от мен...Извинете, че чак сега се включвам, но имах пак за доглаждане и приготвях багажите.Утре отиваме до Влас и в неделя до Априлци.Ще се завърнем вторника над вечер.
Сега ще ходя да тропам за последно, че излизаме във ваканция.

Чао на всички.Ще си мисля за вас Hug

# 108
  • Varna
Хайде и аз се прибраФ преди малко от тренировки. Чета ви сега и релаксирЪм със чаша студенУ ШардунЕ. Наша запазИна марка smile3503
Ха, наздравИ Drunk
Хайде, Франчолинке, да си изкарете прекрасно и като се прибереш да ни разправяш Grinning
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО ГАЛИ! newsm59 newsm18  ura newsm18  Gift

# 109
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Изчистих къщата - доволна съм от резултата....
Франчи, весело изкарване, много е готино в Априлци.
Не ми се пише, нещо ми е кофти.....
Лека вечер.

# 110
  • при моите деца .....
Хей, любими овенки, никакви ви няма.....
Аз отивам да се образовам - да се науча да се обичам себе си и дано започна да проявявам малко егоизъм..... здравословен.

Утре ще съм позитивна и усмихната!!!!
Лека вечер ви желая!!!

# 111
  • Varna
Гетен сабААлееееееееен newsm68
Освен кака ви ДелтЪ, подгоних и котЬО Ошо да ви пожелае ДобрЮутрУ Laughing Малко не вижда тази сутрин, щото дивя цяла нощ да препуска и да играе със една мишка, която му купих оня ден. Ама не му попречи мамка му и котарак да ме събуди рано сутринта, щото хранилката му била празна. Нахранил се, обаче преди това и не обича хранилката му де е празна. Те хората преди години ми казаха, че тизи котараци, не обичат да си виждат презни хранилките, ама, че и толкова рано ще ме събужда не ми казаха rotfImao Удържах на напъните му да ме събуди до преди малкУ. Пълна хранилка и излегнат на килимчИтУ на тИрасата доволен котарак, а аз ощИ дремя Rage

# 112
Добро утрооооооооо  Flutter

Делте както винаги пак си помислила за нас с кафенце, че и супер коте в млекце си ни сервирала.
А твоя Котьо Ошо голям дивак бре, ама красив дивак  Heart Eyes

КоКи, не съм отслабнала  Sunglasses А за не добрия отговор много съжалявам Confused. Друго ще има ли?

Галина, честгита ти рожденичка на патерички. Жива, здрава, много, много щастлива и усмихната да бъде винаги   bouquet newsm59 newsm59 newsm59

# 113
  • Varna
БЕНДЖОЛИНКА Hug
Абе аз писаФ, че това е нашия котЬО Ошо, не съм ви го серивирала него за закуска. Просто, още много му се спи след почти цяла нощ препускане да играе със мишката и по погрешка и със невиждащи очи сЪЙ курдисал във млякУтУ Laughing НЪл виждаш как още дреме Joy

# 114
Шегувкам се Делте Hug. Нали не сме се събрали тука Алфовци, че да го хапнем  Mr. Green

# 115
Добро утро  Hug

# 116
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Да сложа закуска - това ми се яде, но ме мързи да направя, но почивните дни ще трябва, че обещах на Марти

Галина, честита ти рожденничка! Много късмет и любов!!!

Днес е слънчево - мисля, че денят ще е чудесен!

# 117
Добро утро и от мен  Hug Heart Eyes
Делте, едно голямо гуш на нашия Котьо Ошо Hug Heart Eyes.
Боби, и аз много обичам палачинки, но ме мързи да правя и за това не обещавам никога на никого.
Бенджи, погал по коремчето Hug.
Коки Hug съжалявам за отговора.
Галя  nbirthday Tada Tada на патерици честито ти рожденичка Hug  bouquet.

Момичета и ние забягваме за три дена, ще ходим пак на палатки. В неделя ще се приберем, много ще ми липсвате Hug Heart Eyes  love001

# 118
Здравейте момичета!  Hug
Днес по-хладничко и отивам да  newsm79 wash 1dishes clean

После ще сервирам следобедното кафе  Hug

# 119
Добър ден и от мен. )

При мен нищо интересно, малко лудница тези дни, ама ще се оправи работата. )
След обед ще ходим с мъжо до един негов колега да взимаме праскови....та утре ще има да правя буркани. )
Вечерта пък ще пътуваме за София с баща ми, да посрещнем майка ми от Германия. )
А другата седмица сигурно ще прескочим за няколко дни до Клисурския манастир, нали ходихме март месец на Вършец и се разходихме до манастира, та останахме много впечатлени. (

Общи условия

Активация на акаунт