Жената зодия Овен/17

• 23 423
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Маргало, честито на майка ти. ) Да е жива и здрава и много положителни емоции. )

Боби, като те чета и ми става мъчно. Виж, не е достатъчно да те обича само детето ти и ти самата....поне на мен не ми би било. Така че....стига си втълпява неща, които сама не мислиш за верни. Като не можеш да накараш (то не че на сила става) човека до теб да те обича, подкрепя, уважава и т.н. просто намери такъв, който да ти дава това, от което имаш нужда.

# 136
Честит рожден ден на майчицата ти, Маргалче! Да ти е жива и здрава!

И аз да почерпя моята сестричка има рожден ден днес!

Делте, мерси за закусчицата   Hug.
Коколинка,  Hug
Боби, вярвам, че ще намериш някой който да те обича и оважава, пък детенце винаги ще те обича, така че никакви тъжни емоции и лоши мисли  hug.

# 137
  • Varna
МАРГАЛ-
Много здраве пожелавам на мама ти, Маргал!!!

ПЕПИЧ 25
Честит рожден ден за сестричката!!!

# 138
  • при моите деца .....
Я да се запиша.....
Маргалче, честит празник на майка ти!!! Много здраве и късмет!!

Пепи, честит рожден ден на сестричката ти!!!! Любов и успехи!

Моята сестра също е лъв!!!
Сутринта отидах с Марти на басейн, около 40-50 минути дори се излежавах по бански с "Подсъзнаниета може всичко"
Сега съм сама малко полежах, хапнах диня и ще си почина още около час.
Да предложа и на вас

Момиченца, кокичинца, благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug Hug.

# 139
Margal4e,4RD na maika ti.Da ti e jiva i zdrava!

# 140
Pepa,4RD na sestra ti!Mnogo zdrave i kusmet!

# 141
Маргалче, да е жива и здрава майкат ти! Нали знаеш кой ни обича най-много на този свят?  Hug

Пепи, честит рожден ден на сестра ти. Всичко най-хубаво!

Добре че е Делтито, че ние тук от глад ще умрем  Laughing Благодаря ти  Hug
Айде по един сладолед с пресни плодове да се освежим в горещия следобед

Ние ходихме на плаж с мъжа, а на връщане ми стана толкова горещо, че за обяд измислих скара-бързо, кухнята не се сгорещи, а и диетично с два хубави домата гарнитура. Сега си почивам, а половинката спи сладък следобеден сън  Laughing
    Боби, работи над себе си, но не да имаш стегнато коремче или да си перфектната домакиня (макар това да е хубаво), а да можеш да се обичаш и уважаваш. Всякакви жени с хиляди недостатъци са обичани, защото се обичат те самите  Hug
    Маргалче, много ми хареса притчата...не бях я срещала досега.
    Коколинке, какво става при теб? Как е малкия красавец?
   Пак ми изчезнахте и ще почна да викам поименно  Crossing Arms
Джееееей, Асяяяя, Зайооооо, Диваааа, Цветиии, Дидкеее, Корсееет, Ираааа, Галиаааа и т.н

# 142
Пепи, за сестричката ти!

Момичета, благодаря за пожеланията Hug

# 143
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
Душе, тъкмо днеска си мислех, къде отидоха нашите Приятелки от София. Така им се радвахме.......де отидохте бе мързеланки #Cussing out Hug
БОБИ Hug
Днеска четох нещо. Беше една статия на една психоложка, която се занимава като със твоят случай. Прочетох нещо, което аз много пъти съм искала да ти кажа, но съм се спирала, но понежа прочетох същото от тази дама която се занимава точно със това, ще ти го напиша-
Та Дамата пише това- Сами сме си виновни за успехите или неуспехите във любовния живот. Всички те виждаме какво смело и самоотвержено момиче си, но много, много тъжно. Замисли се над думите на тази психоложка. Ти правиш възможно и невъзможно за да е всичко Ок, обачеее..........по нататъка си ти мила. Виждам, че всички момичета тука са страшно деликатни, подкрепяме  те.  Ти също си много деликатна когато ни намекваш за това и онова. Никога не четох остър пост относно това което ти се е случвало и случва. Много, много силен човек си. Това  Овен да таи такова нещо и да не избухне след толкова много години, си е световно постижение. Значи силна си!!! и може да промениш нещо ако искаш, но само ако искаш!!! Толкова много имаме да ти кажем, всички тука. Не да лаем и да говорим грубости за твоя човек. Не трябва да се съди човека- има кой. Просто ние тука всички искаме на тебе да дадем сили и подкрепа.

# 144
Много ви благодаря за пожеланията от мен и от името на сестра ми, праща ви много прегръдки на всички понеже не пише в бг-мама и не може лично.
Боби, таман и аз похапвам диня, но ще си взема и от твоята  Wink.
Ели, как да устоя и на твоето сладолетче с плодове  Blush мммммммм .

# 145
Благодаря ви момичета  Hug
Аз не съм я виждала днес  Tired
Гледам малката на сестра ми, защото тя е на операция извън Русе  Tired
Преди половин час е излязла от упойка Tired
Обичам ви!

# 146
Маргалче, честит рожден ден на майчето ти. Да ти е жива и здрава и много щастлива, още дълги, дълги години да те радва.   bouquet
А на сестричката ти бързо възстановяване.

Пепа, честит рожден ден и на твоята сестричка.  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 147
Все се включвам в края на темите и после ви губя. Поне този път успях да се усетя навреме. Simple Smile

Здравейте!   Hug

# 148
Добро утро.Съботен ден никой ли не е станал?
Ние  пристигнахне още снощи в 18 часа.
Пътувахме добре с детето и Зарито.
Баба направи бухтички.Закусихме.

# 149
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ ДобрЮутрУУУУУУУУУУуу newsm68
Хайде Мацуранки, по една типична комшийска закуска. Ето имате и въпрос- Къде обича да ходи кака ви ДелтЪ Wink ЗакускЪтЪ, шЪ ви пУдскажИ Wink
Това към тестяната закуска на Пепито, че много ще изревЪт на умрялУ като видят толкУз калории Joy И чай съм сложила, че Пепи забраЙ да ни сложи, как шЪ ги промушим тези бухтички, които аз толкова многУ обичам smile3508 Така, че решихме въпроса, нЪл тъй Wink

Общи условия

Активация на акаунт