4-та тема на чакащите

• 115 318
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 105
Даниела,честито!  bouquet
Само щастливи мигове занапред!

БЛАГОДАРЯ  ВИ!

мъника е  на  4  м  и  е  от  ромски  произход много  е  сладък  цялото  семейство  е  против  ,но  на  мен  не  ми  пука  във  крайна  сметка  това  е  моят живот...............
какво  да  ви   кажа сърцето  ми  е  вече  пълно

# 106
Даниела Hug Важното е, че вече сте заедно, всичко друго ще си дойде на мястото.

# 107
Честито и от мене!   bouquet  bouquet  bouquet

# 108
Даниела, честито!
да сте живи и здрави заедно!

Аз много се радвам, че все по-често се осиновяват малки бебенца.Непосредствено след промените през 2003г. изключение беше да се осинови дете под една година, независимо от др. обстоятелства.Но така е редно, все по-кратък да е престоят на мъниците в институция.

Много щастливи и слънчеви дни  bouquet

# 109
  • София
Лелееееее, 4 месеца, че то направо като новородено, само ще пропуснете коликите, но пък за сметка на това зъбитееееееее   bouquet

# 110
  • София
daniela7777, честито! Много, много се радвам за вас. Не се тревожи от нищо, нашето бебе също беше на 4 месеца, когато си дойде у дома. Не е имало проблеми с колики и зъбчета. Всяко дете е различно, разбира се, но всичко се преживява. Наслаждавай се сега на всеки момент с него. Първо нека се адаптирате един към друг. Ако имаш въпроси, питай Hug.

# 111
Честит син и от мен daniela7777  пожелавам ви много щастливи дни заедно .

# 112
Както вече писах в друга тема и аз скоро излизам от тук. Нашето момченце е на годинка, подадохме документите и сега чакаме дата за делото. Доста е далечко от мястото, където живеем, та ходим веднъж седмично. Вчера заведохме и Ники да се запознае с братчето.  Толкова беше развълнуван, че като видя, че водят мъника и започна да подскача на място. Много се харесаха. По нататък ще ви постна и снимки.

# 113
  • София
Честито, много да ви радва малкия юнак и ще чакам снимки с нетърпение  Hug
А баткото много да помага   bouquet

# 114
Искам да питам нещо тези, които скоро са подавали документи в съда.  При подписване на декларацията пред Нотариус имаше ли соц.работник с вас?

Социалните в Пловдив ни казаха, че те вече не ходят с осиновяващите при нотариус, но социалните в града, където осиновяваме ни казаха, че така тези декларации нямало да се признаят от съдията. Но според нашата социална, след приемането на новия СК, ние сами се явяваме пред нотариус.  Сами се явихме, та да видим. Дано няма проблем с това.

# 115
  • София
Ние осиновихме преди 3 години и сами си заверихме нотариално декларациите, социалните дори не са казвали, че трябва да идват с нас - само ни дадоха декларацията, дано нямате проблеми  Peace

# 116
Честито на Даниела и Ориндж!!!!! newsm30

# 117
  • Вън от пространство и време
социалните в града, където осиновяваме ни казаха, че така тези декларации нямало да се признаят от съдията.

Нотариусът заверява подписа на декларатора и никъде не отбелязва кой го придружава. За първи път чувам, че трябва да има свидетел, освен ако и той не трябва да декларира нещо от свое име.

Ние при първото осиновяване отидохме при нотариус и той ни написа и завери декларацията, щото още нямаше готови бланки тогава. При второто наистина социален работник ни придружаваше, но то беше защото бяхме в непознат за нас град и не можехме да се оправим, а може би и защото си работят с определен нотариус за да му правят оборот, знам ли.  newsm78

Портокалче, за теб и за баткото много  Hug Hug Hug Честита ви радост!

Последна редакция: нд, 26 сеп 2010, 19:39 от Gankata

# 118
Искам да питам нещо тези, които скоро са подавали документи в съда.  При подписване на декларацията пред Нотариус имаше ли соц.работник с вас?

Социалните в Пловдив ни казаха, че те вече не ходят с осиновяващите при нотариус, но социалните в града, където осиновяваме ни казаха, че така тези декларации нямало да се признаят от съдията. Но според нашата социална, след приемането на новия СК, ние сами се явяваме пред нотариус.  Сами се явихме, та да видим. Дано няма проблем с това.

Ние осиновихме преди две години и с нас имаше социален работник, той също се подписа на декларацията.

# 119
  • на път
orange  Hug

Преди по-малко от 2 години социалната ни заведе при нотариуса ...  newsm78 при нас обаче всичко се случи в рамките на 2 часа (от запознаване с детенце до подаване на документите в съда).

Общи условия

Активация на акаунт