4-та тема на чакащите

• 115 280
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 90
  • у дома
Здравейте,дами.В сряда ходихме при социалната и подадохме всички документи.Вече чакаме насрочване на дата за делото.Няма да подготвяме други документи освем Свидетелство за съдимост,ще ползват който имаме извадени ,нищо че са изтекли.Така ,че сега започва голямото чакане.
Сигурна ли си,че в съда ще признаят изтеклите документи?

# 91
  • София
    В София ми искаха всички документи подновени - в другия град само актуално свидетелство за съдимост. Зависи от съответния съд. Ако не са ти казали за представител не питай, че и без това искаха да те набутат с адвокат. Ако те ти кажат тогава плати таксата и носи пресниманата бележка, а на делото оригинала. Може да го приложиш на самото дело и те са длъжни да го приемат. В повечето случаи няма такъв представител. И на двете ни дела нямаше.

# 92
  • София
Здравейте,дами.В сряда ходихме при социалната и подадохме всички документи.Вече чакаме насрочване на дата за делото.Няма да подготвяме други документи освем Свидетелство за съдимост,ще ползват който имаме извадени ,нищо че са изтекли.Така ,че сега започва голямото чакане.
Аз на твое място бих си извадила и останалите документи и бих си ги носила на делото - теоретично има вариант съдията да върне за преразглеждане заради тези документи, така че е по-добре ако стане подобно нещо, да ги дадеш на делото и да няма протакане  Peace

# 93
Здравейте,милички.Аз изрично попитах социалната за изтеклите документи и тя каза ,че съда им бил либерален и искат само свидетелсво за съдимост.Дано всичко мине добре и нашата принцеска да си дойде в къщи.Попитаха ни дали ще имаме адвокат и ние казахме ,че няма да имаме и социалната  каза ,че не ни трябва ,а и детето е с 100 % редовни документи.Има отказ и декларация за осиновяване от двамата родители. Благодаря на всички момичета и много прегръдки.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2010, 23:04 от anito_p

# 94
anito_p, ще стане скоро, голямото ти чакане е вече минало. Преподреждайте къщата, пазарете за бебока и най-важното - почивайте си  Hug
Това с изтеклите документи е мит. Няма такова нещо като важимост на документ, който удостоверява обстоятелства, които се променят всеки ден. Такива удостоверителни документи са "изтекли" още в деня, следващ издаването им. Ами седмица след издаването на удостоверението, че срещу вас няма образувани досъдебни производства например, срещу някой от вас вече може да има образувано такова. Всеки съдия подхожда различно към подобни документи за всеки конкретен случай и обикновено социалните служби познават местната практика.
Практиката в различните съдилища е наистина много различна, на нас например ни дадоха детето в деня на делото (ако това действие изобщо може да почива на някаква практика, след като в закона е пределно ясно казано кога се прави, но както и да е).
Изобщо нямате нужда от адвокат, бъди сигурна, че всичко ще мине повече от добре.
Радвам се за решението ви!   bouquet

# 95
# 96
anito_p дано по бързичко мине всичко и принцесата да си е у вас по скоро,наистина много се радвам,чак и аз нямам търпение да прочета развръзката и да споделя щастието ви  Heart Eyes

# 97
 baby_neutral baby_neutral baby_neutral
        ИМАМ  СИН!

# 98
  • гр. Варна

Браво,честито и да ти е жив и здрав

# 99
  • София
честитоооооооо  bouquet

# 100
Честит ти син Даниела! Да ти е жив и здрав и много да се обичате!!!

# 101

Честито,разкажи повечко за мъника   bouquet

# 102
  • Някъде в България
Честито и от мен! Живи, здрави и щастливи! smile3503

# 103
Честито и на двама ви Даниела! smile3525Да ти е жив и здрав! smile3501  love001

# 104
  • у дома
Даниела,честито!  bouquet
Само щастливи мигове занапред!

Общи условия