4-та тема на чакащите

• 116 609
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 690
 Срокът за обжалване вече  е 7 дни.

# 691
Здравейте момичета.Първо честит празник на всички именяци-на мен Архангел Михаил-ми донесе днес хубава новина-получихме първото си писмо за покана за детенце.Много съм развълнувама-и искам да помоля да ми кажете сега какво да правя-какво следва.........Вече се обадих и уточнихме че в петък ще сме там/доста е далече градът и няма как по-рано да тръгнем/.

# 692
  • у дома
Kakво следва?...да се"познаете"и това да е твоето детенце. Praynig
В РДСПто ще те запознаят с доклада,,после в дома и така
ще си много притеснена и едва ли ще се сетиш какво да питаш(запиши си на едно листче-боледувало ли е,имунизации)
Тук сме и ще помагаме.
Лично аз на първата среща не носих нищо.

# 693
  • Плевен
Колибри, наистина на хубав ден хубава новина си получила Wink
Стискам силно палци това да е вашето детенце.  Praynig

# 694
Благодаря ви момичета. Ние решихме още утре да пътуваме и да видиме детенцето.Чудя се ако веднага вземеме решение-дали на следващото ни ходене е възможно и да бъде делото за осиновяване?

# 695
kolibri,какво стана с детето харесахте ли го,къде се изгуби

# 696
  • Плевен
Трайкова а при теб какво се случва? Имате ли вече дата за делото? Ходиш ли на срещи с твоето съкровище?

bouquet Хайде бързо да минава времето и да се гушкате вкъщи  Hug
Колибри и аз те мисля и стискам палци Wink

# 697
ами вечера се обаждах на прецедателя на съда, защото нещо ми се струваше нереално с тази отпуска на съдията при която сме попаднали когато сме внесли делото,и човекът съсем учтиво,нормално ми каза че много се извиняват за закъснението и че той не е знаел за товаи сега делото е прехвърлено на друг съдия,и каза че в най-скоро време ще получа призовка.това е от мене,да ходя макар 1 път в седмицата ходим защото Велико Търново ми е далече.

# 698
възможно ли е социалните да ми направят спънка и да не мога да си я взема,защото съм прехвърлила делото на друг съдия нали не могат защото все пак тава е в интерес на детето

# 699
  • Плевен
Мисля, че не може да се оспорва Решение на съда независимо от това, на кой съдия е решението. Струва ми се нереално. Трайкова я се хвърли в здрав шопинг с покупки за детенце вместо да се вкарваш в нереални филми  Wink

# 700
вече свърших с покупките,всичко е готово само тази неделя ще сглобим кошарата и сме готови,дано по скоро получа призовката,

# 701
Привет момичета-видяхме бебчо и веднага се влюбихме в него-страхотен бебок е-веднага дадохме съгласие-и вече подготвяме документи за осиновяването-надяваме се че до началото на декември бебо ще си е удома.

# 702
  • София
Kolibri, това е чудесна новина! Пожелавам ви по-скоро да си приберете бебчо у дома и да сте мноооого, мноооооого щастливи заедно  Hug

# 703
  • Колибите
Трайкова, Kolibri, радвам се за вас, чудесни новини Hug.  Бъдете много, много щастливи - мами, татковци, бебоци, баби, дядовци, лели, стрини... Hug

# 704
  • Плевен
Колибри страхотна новина! Открихте се с вашето детенце  Grinning  Хайде разкажи ни повече за първата ви среща  Embarassed много съм любопитна, дано не те обижда...  стискам палци бързо и спокойно да минат дните докато се приберете заедно вкъщи. Предстои чудесна Коледа пълна с чудеса...

Общи условия

Активация на акаунт