4-та тема на чакащите

• 116 619
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 705
Колибри, честито!
Бързо чакане и лека адаптация на всички!

Трайкова и на вас, честито!

# 706
Привет на всички.да разкажа сега малко от случващото ни се.Първата среща мина страхотно.Донесоха бебо-беше облечен страхотно.Веднага щом го видях сълзите ми избухнаха-незнаех истина ли всичко-той беше невероятен-ведга си казахме със съпруга ми -това е нашият син-красив и страхотен.Гушкахме го и го нацелувахме много.Излишно е да казвам, че след този момент-бебо вече е само пред очите ми-не можеме да спим и да се храним-щастието е огромно.На следващият ден го видяхме отново-срещата мина още по-добре-той беше спокоен-дори вече се усмихваше и гукаше леко.Това е всичко-днес успях да подготвя всички документи и  в понеделник след като взема и изследванията-пускам всичко по пощата да пътува за РДСП-ТО и ще чакаме дата за делото. Пожелавам на всички чакащи в най-скоро време да изпитат това огромно щастие и да гушнат своите дечица.

# 707
Привет на всички.да разкажа сега малко от случващото ни се.Първата среща мина страхотно.Донесоха бебо-беше облечен страхотно.Веднага щом го видях сълзите ми избухнаха-незнаех истина ли всичко-той беше невероятен-ведга си казахме със съпруга ми -това е нашият син-красив и страхотен.Гушкахме го и го нацелувахме много.Излишно е да казвам, че след този момент-бебо вече е само пред очите ми-не можеме да спим и да се храним-щастието е огромно.На следващият ден го видяхме отново-срещата мина още по-добре-той беше спокоен-дори вече се усмихваше и гукаше леко.Това е всичко-днес успях да подготвя всички документи и  в понеделник след като взема и изследванията-пускам всичко по пощата да пътува за РДСП-ТО и ще чакаме дата за делото. Пожелавам на всички чакащи в най-скоро време да изпитат това огромно щастие и да гушнат своите дечица.

Честито!
kolibri!  bouquet Hug
Отдавна не бях чела толкова щастлив и емоционален пост!
Трайкова, на теб също честито и успешно и леко дело! Hug

# 708
  • Някъде в България
Честито на новите мами! Да са ви здрави и щастливи дечицата! Hug
Какво по-хубаво от това!  bouquet

# 709
  • Плевен
Колибри, мила , много емоционално е написано! Любов от пръв поглед  Hug Благодаря, че сподели с нас. Да сте много щастливи заедно!   bouquet

# 710
честито kolibri аз изпитах същото когато видях нашата принцеса,успех ти желая по-бързо да насрочат дело и да минава и да си прибираме бебоците в къщи,а на другите скорощни честитки за бебето,

# 711
Веднага щом го видях сълзите ми избухнаха-незнаех истина ли всичко-той беше невероятен

честито kolibri аз изпитах същото когато видях нашата принцесабебето,

Момичета, най-най-най-благородно мъъъничко ви завиждам Hug
Точно за такова изживяване си мечтаех.Но не ми се получи.
Първо-нямаше писмо, а обаждане по телефона у дома, по случайност вкъщи е бил мъжът ми, той-на мен.Айдеее, отиде ми романтиката и разтрепераните пръсти, с които да отварям писмото, пушейки цигара/Нищо, че не съм пушачка!/
Като видях детето ми идеше да си взема чантичката и да си тръгна без каквито и да е обяснения.С всичките ми там възможни рискове,вкл. и след двугодишно чакане да не ми се обадят за друго дете.Сега си давам сметка,че просто се уплаших-беше много слабичък и понеже е рус, изглеждаше почти прозрачен. SadМесец по-късно, а и сега зная-няма на света същество, което така да ми е разтуптявало сърцето, няма по-голяма скъпоценност от моя Бобо.Дори не знаех, че е възможно да се обича така дълбоко и всеотдайно.

Мамчета, много успешни и щастливи дни!

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 21:10 от Светкавица

# 712
ЧЕСТИТО Колибри!
Страхотна новина.  Бъдете много, много щастливи!
От кога чакате за тази хубава новина, и аз съм от чакащите вече година чакам и взех да се отчайвам от никъде нищо а сме регистрирани в цяла България във всички домове.

# 713
dimitrowa-благодаря ти.Новината я чакаме близо две години-янауари 2012-щях да подновявам документите.Понеже ние имахме претенции да е бебе и да е българче-много често чувахме , че ще се чака много-да се въоражиме с търпение.Но ето че чудото стана.Не съм спирала да се моля на Господ да получиме писмо.На няколко пъти се чудихме дали да промениме малко изискванията, но не го направихме и така ето че чудото стана.Пожелавам го на всички чакащи от сърце-не спирайте да вярвате и всичко ще се случи.

# 714
Честито на новите мами! Радвам се, че сте намерили децата си и сте се "влюбили" в тях от пръв поглед. Сигурно с бебчетата е така, но с по-големите човечета май е по-различно.
Светкавица, сега разбирам, че не само аз съм искала да си взема чантичката и да си тръгна. При първата среща не можех просто да асимилирам как точно практически ще стана майка на това непознато дете. Щото това не е бебе, това е вече човече, иска друг подход. Не можеш насила го привърза към себе си. Много време и много усилия ми отне да накарам малкото човече и себе си да се привържем и заобичаме.
Искрено завижда на истории като на Трайкова и Колибри, защото ми се иска да мога да разкажа на моето дете как от първия миг съм я заобичала. Вместо това й казвам, че съм я намерила точно нея, просто защото съм била нейтата майка. Успех на всички, тепърва ви чакат незабравими преживявания!

# 715
Честито и от мене на новоизпечените мами!   Simple Smile Hug

Сигурно с бебетата е така, но с пооголените човечета май е поразсечен.
Светкавица, сега разбирам, че не само аз съм искала да си взема чантичката и да си тръгна. При първата среща не можех просто да асимилирам как точно практически ще стана майка на това непознато дете. Щото това не е бебе, това е вече човече, иска друг подход....

Много, много вярно! Ние се влюбихме от пръв поглед в дъщеря си, но тя беше 5 месечна, когато я видяхме за първи път. Вълнението и тръпката бяха огромни и нямаше притеснения... Преди това, обаче, се наложи да се срещнем и с по-голямо детенце и си спомням, колко бях изненадана от себе си и чувствата, които изпитвах... Наистина големите човечета изискват друг подход...

# 716
здр,само едно мога да кажа по темата,вси4ки хора са разли4ни изпитват разли4ни 4уства когата отиде6 да види6 детето си,аз преди да я видя си мислех какво ли 6те по4уствам дали детето 6те ни приеми,не сум предполагала4е 6те изпитам такива 4уства на оби4,и маи4ински 4уства,незнам как да ви го обясня но в мига когато я доведохопо4уствах 4е вси4ко в мене се преобру6та на 200 градуса,по4уствах 4е сум жива,зели 9години 4акам да се отьрва от този товар и сега мога да кайа 4е ве4е спа спокоино за6тото скоро 6те си я бземем,ве4е мисля само за нея и за никои друг,успех на вси4ки и вярваите 4е 4удото 6те се слу4и,за мене детето ми е 4удо и пратено от света благородица за6тото 10 дена преди писмото да доиде аз ходих на цурква и се помолих и 4удодтд стана

# 717
  • София
Честито и от мен, мили майчета. Много емоции са това, наслаждавайте се. Hug
При нас се случи точно същото преди две години, същите емоции, същите чуства, същата обич изпитахме и ние към нашето бебе тогава, от пръв поглед. Случи се даже по това същото време, точно преди Коледа си беше у дома.
Сега вече е голям две годишен момък. Simple Smile
Пожелавам ви на всички още по-хубави емоции занапред! Hug

# 718
момичета къде отидохте,времето минава така бързо остават 6 дена до делото,почвам да се притеснявам ама незнам защо,сигурна съм че съдията ще се произнесе в наша полза,от 1 ден вече не ходя на работа и се шашкам,дано всичко мине гладко,и на 1 декември да си я вземем,дано майка и не се появи и не направи някоя спънка,макар че се съмнявам да стане тя 1г. не я е потърсила сега ли ще се сети за нея

# 719
ТРАЙКОВА -напълно те разбирам в момента-нали и ние сме в това положение. Аз вярвам , че всичко ще е наред и скоро ще сме си взели малките съкровища у дома.
Хубав ден на всички и не спирайте да се усмихвате.

Общи условия

Активация на акаунт