4-та тема на чакащите

• 117 285
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 720
  • София и там където не се пуши
Да ви кажа, аз бях в напрежение, докато дойде моето съседче, та представям си какво ви е на вас. Успех и бързо минаване на времето.

# 721
  • Колибите
ТРАЙКОВА Hug,

Тук сме, с тебе сме, радваме се с тебе   bouquet

Ще видиш, че всичко ще е наред  Flowers Four Leaf Clover Two Hearts.

кolibri, и ти дръж фронта  Hug.

# 722
благодаря ви момичета на съм се издухала вече,пожелавам ви на всички вас който чакате на коледа стават чудеса да пристигне при вас едно писъмце и точно това чудно писамце да бъде в него вашето дете,не при всички деца можеш да почустваш че това е твоето дете,нашето дете го почуствах с третото писмо,предните писма не беше така,успех на всички,аз съм вече в къщи и чистя основно нали трябва да подготвя всичко за малката госпожица

# 723
 kolibri до къде стигна пуснахте ли документите в съда,

# 724
Да пуснала ги е социалната-чухме се в четвъртк .Сега вече чакаме дата.И аз утре ще започвам с почистването, защото ние у дома сме на климатици, но ми казаха ,че не е хубаво бебчо да се гледа на климатик и сега ще слагаме в спалнята камина.Надявам се че през следващата седмица вече ще е делото.Хубав ден на всички.

# 725
ТРАЙКОВА -напълно те разбирам в момента-нали и ние сме в това положение. Аз вярвам , че всичко ще е наред и скоро ще сме си взели малките съкровища у дома.
Хубав ден на всички и не спирайте да се усмихвате.

# 726
  • София и там където не се пуши
Ако климатикът е подходящ за дете, там с самопочистващите се филтри със съответния стандарт ок, защо не. Дори да са стари е важното да се поддържат да се чистят от гадини разни, които биха навредили на детето.

# 727
Привет момичета.Днес е хубав празник-ден на Християнското семейство-пожелавам на всички ви да са живи и здрави целите ви семейства, а на чакащите -съвсем скоро семействата да се увеличат с още едно прекрасно създание.

# 728
момичета честит празник и от мене,остана още 1 ден до делото,стискайте палци всичко да мине като мине ще ви пиша, kolibri нещо ново при тебе има ли,

# 729
  • у дома
Малко остана Трайкова  Hug

# 730
да малко остана но от 10 дена само броя дните и сега вече като наближава една буца в гърлото незнам защо знам че всичко ще мине както трябва,на съм се притеснила,

# 731
  • Варна/UK
Успех на чакащите Hug
Нормално е да сте притеснени. И аз бях така, сън не ме хващаше, а трябваше да се наспя хубаво, че... Simple Smile Всичко ще е наред и скоро ще сте заедно с децата си.

# 732
Трайкова, стискам палци, дано всичко мине добре. Не се стеснявай пред съдията да изкажеш чувствата, които си изпитала, когато си видяла детето и как с нетърпение чакаш то да дойде при вас. Не можеш да си представиш колко положителни чувства създава това за всички!

# 733
  • Варна/UK
Трайкова, стискам палци, дано всичко мине добре. Не се стеснявай пред съдията да изкажеш чувствата, които си изпитала, когато си видяла детето и как с нетърпение чакаш то да дойде при вас. Не можеш да си представиш колко положителни чувства създава това за всички!

Да, съгласна съм с това Simple Smile На нашето дело аз бях толкова развълнувана, че след като съдията погледна всички документи и попита прокурора(беше една жена), дали има някакви възражения, а тя каза, че няма и се даде ход на делото, аз обляна в сълзи казах:"Многооооо благодаря" Joy Прокурорът се обърна към мен и вдигна палец, а на устата и грееше огромна усмивка, а в очите и имаше сълзи. В залата бяхме предимно жени - аз, моята адвокатка, социалната работничка и прокурорката. Милият съдия беше единственият мъж в залата и как да посмее да не даде ход на делото Wink

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 10:32 от luska

# 734
Люси, ами то и аз се просълзих сега, докато те четох...  Sunglasses
Трайкова, скоро делото ще е минало и ще може официално да ви честитим... А след седмичка момата ще е у дома... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт