Днес кого ще поздравим - 6

• 24 523
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна/UK
elitto, от сърце ти пожелавам много здраве!!! Имай мечти и ги преследвай, имай винаги поводи за усмивки!  bouquet Hug

# 256
Елито, и аз да се включа малко със закъснение...  Embarassed но аз предполагам, че твоята вечер едва сега започва... Simple Smile
Честит Рожден Ден! Пожелавам ти от сърце♥ весел празник, много вълнуващи подаръци, любов, здраве и осъществяване на всичко, което си пожелаеш... Наздраве! Simple Smile

# 257
  • Някъде в България
Благодаря ви момичета! Hug Беше наистина натоварен ден, изпълнен с хиляди емоции и всичките приятни!  Grinning

# 258
dgidgi,честита рожденничка!Да ти е жива,здрава,щастлива,дива и палава Laughing Hug.И да я нацелуваш от мен.

# 259
  • у дома
Кристи,днес със сестра ми имаме РД.
Малката бяс е на 15ти.
Обичам те  Hug

# 260
Ех,старост-нерадост Embarassed.
Честито и на теб!Помня,че имаше нещо днес,ама... ooooh!

# 261
  • Някъде в България
Диджи, честит ви рожден ден на теб и на сестра ти! Да сте живи и здрави! И малката "послушанка" да те радва много!  newsm51
И нас министъро ни пусна, та ела да гледаш номера вкъщи Mr. Green

# 262
  • у дома
Благодаря момичета!
И тая седмица шефО ме пусна-на заплата ще му мисля  Mr. Green
Отивам да си купувам тапи и превръзка за очите  Joy

# 263
  • София
dgidgi  bouquetЧестит Рожден Ден! Много здраве от мен,щастие,сили,позитивизъм,пари,хубави емоции и мноооого късмет!

# 264
Dgidgi, Честит ви рожден ден и от мен! Hug  bouquetПрисъединявам се към пожеланията! newsm10

# 265
Dgidgi, малко "на патеричка", но и от мен честит да е рожденния ви ден! Simple Smile Да сте много здрави, обичани и щастливи още 100 години! Simple Smile

# 266
  • у дома
От сърце Ви благодаря за пожеланията  Hug

# 267
  • ГОре на черешата...
Днес на леля принцесата става на цели 3 годинки Party! Джиджи, да ни е много здрава, винаги така усмихната и щастлива нашата малка принцеса  bouquet! Обичам ви много Heart Eyes!

# 268
  • у дома
Ние Ви обичаме безкрайно много  Heart Eyes

# 269

Джиджи, честита рожденичка и от нас! Grinning Желаем на порасналото момиче много здраве, усмивки и незабравими моменти за цялото семейство!

Общи условия

Активация на акаунт