Хайд парк 5

• 71 033
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря, момичета, важното е, че децата приеха церемонията спокойно, големия дори реши, че ще става поп, но като разбра, че да си поп не е само да пееш, но и да учиш, реши, че ще размисли.  Mr. Green

# 106
Честити християнчета  bouquet

# 107
Честито ти християнчета!  bouquet

# 108
  • Вън от пространство и време
Фокси, честити ти християнчета и от нас!   bouquet
 Аз все още не се чувствам готова да предприемам тази стъпка за децата си. Напротив - като че ли се отдалечавам все повече и повече от нея. Вместо аз да направя мъж ми християнин, на път сме той да ме превърне в атеист.  Embarassed

# 109
  • София
На мен ми беше много трудно - много дълги години Му бях сърдита, така че стъпката да Му предам децата си не беше лесна, но това е много лично. Ако се решиш, препоръчвам параклиса в двора на Семинарията - много семпло и в същото време човешко кръщене беше  Peace

Аист, имаме си ги летящите мравки още, стоим на тъмно  Sad

# 110
Фокс - на вилата стана така:

Купихме фронтлайн за най-големите кг (към 25 кинта беше май). Разтваряш в 250 гр топла вода и със спрей (напр. с шише от препарат за прозорци) напръскваш гнездото на гадовете.
http://frontline.bg.merial.com/html/index.asp

Другия вариант, но него не съм ползвала лично е БИОКИЛ - има го в магазините за цветя

Трети вариант - викаш фирма и тя ти решава проблема професионално - струва към 35 кинта
http://www.braninsect.com/services.php
или
http://www.vrediteli.org/index.html

# 111
Фоксче, честито християнчета! Бог да ти ги пази  и обича!
Крилатите мравки съм обирала с прахосмукачка, след това със спринцовка им напълних дупката с белина - непрофесионална среднощна манипулация с подръчни средсва. Райд макс ми ги изтрепа професионално.
Ивка, нищо не видях, ама ти завидях на патилата!  Mr. Green
Мата, добре, че носиш. Направо не ти завиждам. Добрата новина е, че се свършва и после е многоооо хубаво!
Трябваше това лято поне един козметичен ремонт да направим, обаче на мен още ми държи влага живота на сторежа с две бебета и не ми се почва.

# 112
  • София
   Честито, Фоксче, и Господ да ти ги пази!  Heart Eyes

# 113
  • София
Благодаря още веднъж, дано ги пази.

А за мравките - аз да знаех къде им е дупката, вече да съм я запушила - вчера цяла вечер следих една от гадинките, ама тя не ще да си покаже мравуняка, а явно е някъде на балкона. Така преди 3 години мъж ми запечати с пяна едно гнезно на диви пчели под покрива - жужаха горките вътре сигурно месеци наред, но повече не се появиха...

# 114
  • Там където е семейството ми
Фокси,честито и от мен. HugДа са ви живи и здрави и нека само хубави неща се случват в живота и на двамата.

Жега ми е много,при нас е много,ама наистина много горещо.Не ми се застава и до  печката вечер да сготвя.Гледам да е нещо лесно за приготвяне, и бързо да се омитам от топлината.
Не искам топло вече,искам зима,искам сняг,искам снежни бури....оффффффффффффффффф оплаках ви се. ooooh!

# 115
мдам. 36 градуса на сянка. а морето е на 35 км. обаче аз-не. варя се в собствен сос и меря квадратури Crazy
нищо де, нека ми е. манджа готвя също. дали да не взема примерно да умеся хляб и да изпържа 10 кила тиквички, а после за разнообразие да опека на огъня 20 кила чушки Mr. Green
но това ще стане след като съм убила по особено жесток начин някой майстор Joy и съм се гаврила с трупа му.
лято е...а в мюнхен е 22 градуса и вали. и апартаментът ми там иска само една боя Mr. Green

ганкейййййййй, утре отиваме на каваци. звъннете по един тюлюфон бе жени.

# 116
Дупето на морето, а? Flutter

А Каваците искам да ги помня каквито бяха....в зората на тийнстването ми, тогава я нямаше и тази дума.
Уф, не бих стъпила там, та дори да е последния лукс на земята. Sad По добре- Дубай Mr. Green

Последна редакция: чт, 12 авг 2010, 21:10 от аистенок

# 117
  • София
Мата, Ганката едва ли чете от каваците, ако искаш, ще ти дам телефона й  Peace

# 118
благодарско, фокси, аз го намерих и ще и звънна.

# 119
Мате, трийнах картинката, да не ми се ядосаш преди път . Приятна отмора, заслужи си я....

Общи условия

Активация на акаунт