Хайд парк 5

• 71 033
  • 1 628
  •   1
Отговори
# 75
Фоксо, не картофи, а кюфтета, очила ти трябват май.

Мато, никаква героиня не съм, ами съм едно мрънкяло, ама не смея пред мъжО да мрънкам, че А съм мръннала, А ми е казал: "Искаше бебе, нА ти бебе. Аз като ти разправях, ти "Бебе, та бебе". Оправяй се". Гад мръсна. Ама аз му викам: "Че да не съм си го правила сама, бе. Да си внимавал, като се остави да те излъжа, кой ти е виновен". И не може да ме обвини, че е от друг, щото му е одрало кожата. Обаче сега трепери да не се появи трето и много внимава. Абе аз ако реша, пак ще го излъжа, ама нямам такива мераци вече.

Гане, все се глася да благодаря за инфото за копчетата тик-так и все забравям, че като седна все съм с диването в ръцете и все ми натиска копчетата и бързам да стана. Ама много ми е далече, ще търся такива, дето се шият.

Забравих да кажа, че пак го приспах. Държах го гладен два часа и половина и изяде 50 мл. пюре. После с триста зора го приспах, ама първо го оставих да се нареве, че така най-лесно заспива. Сега се чудя, ако му дам остатъка от пюрето довечера дали ще става за ядене, че мислех, че ще изяде поне половината и бърках вътре с лъжичката, не отсипах както друг път, та се чудя ще вкисне ли до довечера в хладилника от слюнката.

Да ми се обаждат тези, дето ще ми се обаждат, че да легна и аз да подремна. Пък може и да подремна, пък ако са звъняли, да върна обаждането.

# 76
  • София
Не си прави опити, като си бъркала с лъжичката - най-вероятно нищо няма да му стане, ама аз не бих пробвала - много е мъничък още. А за очилата... явно са ми се прияли картофчета  Wink

И мойто мъж така - като му кажа, че вече не ги понасям, особено ситното, и той ми вика - ти си ги искА Close

# 77
Ох, събуди се и не ще да спи. Да реве в кошарата. Ще го извеждам като оправя къщата. Отивам на среща с прахосмукачката.

# 78
сега ревем, ама като дойде пубертета, направо ще се бесим, явно.
нищо, има време. сега да се насладим на малките проблеми, че идва по-голям ужас.

# 79
  • Вън от пространство и време
Ааа, га доди пубертета на Овньо моя милост ще е сигурно по средата на топли и студени вълни, вкл. и в настроението и да му мисли мажО как ще ни разтървава. Дано има някакви по-ефективни розови хапчета дотогава.

# 80
  • София
Много лъвчета празнуват тия дни. nbirthday
Черпя ви и аз мили момичета една виртуална торта  party023 (не знам как се качва снимка тука Embarassed) и по питие (кой каквото обича) за Ники. Имахме два празника вчера, рожден ден и точно осем месеца заедно у дома.

# 81
ха наздраве за всички празнуващи. много здраве и късмет  bouquet

# 82
Вие до 6-та страница сте стигнали, а аз несветната за новата тема. Ама с това краче на малката нямам време и желание да проверявам всичко.

Днес бяхме в Пирогов, че нещо се бяхме изпопритеснили. Имаше разлика в мненията на травматолога и личната, та право в Пирогов. Резултатът - крачето не е просто пукнато, а счупено. Гипсът толкова некадърно направен, че е тръгнал да прави живи рани на юначето, а то горкото ни гък, ни мък.

#Cussing out #Cussing out #Cussing out Бясна съм... Ей това му е проблема на малкия град... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 83
Браво на детето, желязна мома е тя. Бързо ще се оправи, мъжко момиче е.

# 84
Абееее, пазарила съм се вече със Светкавичка, дадох дума, иначе с тези двама красавци щях да се замисля newsm78

# 85
На този ден преди една година дребосъчка си дойде в къщи. Знаете как се чувствам...

# 86

Я да се похваля малко аз - намерих си канал за евтини цигари на пук на Бат Бойко и съм щастлива - не е нужно да ги отказвам  Mr. Green

Дубруютро.
Я издавай канала, че да се облажим, че минавам на електронна цигара newsm78 Mr. Green

Цвете, честитит ти ден на пернАтите , тъй да се каже. Grinning

# 87
  • Някъде в България
bobkas, защо не отиде направо в Пирогов, когато стана инцидента? ooooh! Ами да мъчите детенце...Милоото то! Виждала съм какво може да причини некадърно поставен гипс...Добре е, че все пак нещата са тръгнали да се оправят Praynig Ние от дивата провинция знаем,че счупено...направо в Пирогов/ е, това го зная от майката на приятелката ми, която работеше там в реанимация до пенсионирането си Embarassed/ , но си мислех, че всички софиянци го знаят, иначе още преди щях да те пратя за консултация там. Айде вече ще потръгне!!! Hug

# 88
  • Някъде в България
Упс, не съм допрочела, извинявай, bobkas! Embarassed Разсеяла съм се по трасето и не съм видяла, че не си от София. Ми това му е гадното на малкия град, но хубавото на България пък е, че е 111 000 кв. км и можеш да стигнеш от единия до другия край за ден Grinning

# 89

Я да се похваля малко аз - намерих си канал за евтини цигари на пук на Бат Бойко и съм щастлива - не е нужно да ги отказвам  Mr. Green

Дубруютро.
Я издавай канала, че да се облажим, че минавам на електронна цигара newsm78 Mr. Green

eлектронна цигара?! къде му е кефът на това?! по-добре спирай да пушиш, само се тровиш с никотин ...

в България има достъпни наистина хубави цигари ... аз евтини намирам, някъде 2.60 бг пари  смятах последно кутията, но са гадни! отврат ... и чувствително ми вредят, за пръв път откак съ м пушач през последната година изпитвам сериозни опасения за здравето и живота си ... от пет дена не пуша и вчера ми се върна кръвообръщението в дланите и пръстите в няква по-пълна степен ... изненада!

Общи условия

Активация на акаунт