Отговори
# 420
  • Сопот, Пловдив
В района зад полицията е Жутем. Аз съм крайно разочарована от тях. Миналата година поръчах торта, която беше точно това, което съм поръчала и беше разкошна, едно от задължителните ми желания беше да е с млечен или домашен крем, а не с маслен крем, знаете, той нито е така хубав на вкус, нито е особено подходящ за малки деца(не че другите са, но този ми е най-малко приемлив). Тази година също поръчах при тях, същото условие за крема, само че помолих и за сертификат за произход на тортата, защото щяхме да я носим в детската градина, то ест ясно е, че от тази торта вкъщи няма да опитваме. Случи се така обаче, че сина ми се разболя и в дните около рождения си ден не можа да отиде на детска градина и тортата си я взехме да я изядем вкъщи и познайте - беше с маслен крем, въпреки изрично подчертаното от мен желание да не е с такъв. Знам че той им е по-лесен за приготвяне и е по-траен, но много се подразних, че явно, мислейки, че аз няма да опитам тортата, са ми сложили каквото пожелаят, а не каквото съм поръчала. Съжалявам, че синът ми беше доста болен тогава и не ми беше до това да ходя и да се разправям с никого, иначе щях да поискам някакво обяснение.

# 421
  • Карлово
Аз торти поръчвам само от Пилев, но от цеха им, който е в Сопот. Каталогът им, който го има в баничарницата на спирката до пазара е твърде беден и необновяван от години, но от ФБ страницата им може да вземеш телефон и да отидеш при възможност на място да поръчаш. Не зная как стоят нещата в сладкарницата им, намира се също на пазара, "Радосвета" се казва.  На мен ми ги доставят там готовите торти.

# 422
Микки, Rois, Mи-ра, благодаря за отговорите   bouquet

# 423
  • Карлово
И на Жутема и на Пилев тортите са хубави, въпрос на вкус е

# 424
  • Karlovo
Момичета ,да познавате някоя мама ,която има нужда от дрешки за 2-3 годишно детенце.Дрехите на Ицо са здрави и ми се свиди да ги хвърлям ,другия вариант ми е да ги дам в яслите за резервни дрехи да имат.

# 425
Предстои ми пластика вследствие на нелесни раждания и бих се радвала на споделени мнения за карловските АГ специалисти от някой минал по този път или запознат по една или друга причина. Прочетох каквото намерих из нет-а по темата и ми се иска да посъбера повече мнения за "шивашките" умения на месните гинеколози преди да се насоча към някой конкретно евентуално или пък да се насоча към друг град. Предварително благодаря.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 09:08 от timide

# 426
Моя близка ще прави пластика, от нея знам, че трябва да се направи от онкохирург, но не съм сигурна, че е така.

# 427
Мили мами, може ли да ми препоръчате електротехник от Карлово, Сопот или района, спешно ми е?

# 428
Първо Здавейте на всички,който пишат тук.За първи път пиша  и имам еди вапрос,тъй като не съм от Карлово ,а наскоро теста който си направих излезна положителен.Та направо на въпроса ориентирала съм се към др Динева .Първо за остъновяване на бременност,а после евентуално и за ЖК,но адреса които има в интернет ми е напълно непознат.Така че ако някой може да ми даде нещо за ориенти ,като някое кафене,по известна сграда или просто нещо което ще ми помогне.Много благодаря предварително.

# 429
Здравей, тя в кой мед. център работи сега, за да те ориентирам за мястото, ако вече не си намерила инфото:)

# 430
Здравейте! Включвам се да помоля за съвет! Търся зала в Карлово около  60 кв.м. като в помещението да има столове и възможност за разместването им. Няколко родители искаме да поканим преподавател за провеждане на детски курс по системата на Норбеков в Карлово. Обаче помещението, което имахме предвид за целта, се оказа малко. Ако се сещате за подходяща зала, моля да ми пишете на ЛС! Благодаря предварително!

# 431
Здравейте, скъпи мами, мой приятел, студент по медицина, ме помоли да споделя следната информация за всички вас, които държите на здравето си:
От 01.10 до 31.10.2014 г. ще се провеждат безплатни профилактични прегледи за ранно откриване на заболяванията на гърдата без значение от възрастта на жената. Организират се от екип на клиниката по обща и оперативна хирургия при Университетска болница "Св.Георги"Пловдив.
Място на провеждане на прегледи:
Всеки работен ден от 13 до 18 часа на 7-ми етаж на Университетска болница"Св.Георги" Пловдив - в приемния на клиника обща хирургия срещу асансьора.
За записване на час: 088 929 679 6
  bouquet

# 432
  • Карлово
Здравейте! Включвам се да помоля за съвет! Търся зала в Карлово около  60 кв.м. като в помещението да има столове и възможност за разместването им. Няколко родители искаме да поканим преподавател за провеждане на детски курс по системата на Норбеков в Карлово. Обаче помещението, което имахме предвид за целта, се оказа малко. Ако се сещате за подходяща зала, моля да ми пишете на ЛС! Благодаря предварително!
Залата на профсъюзния дом? На ритуалния?

# 433
Моля за малко информация. На гости сме в Карлово. Имаме нужда от детски лекар. Моля да препоръчате някой. Ако може и адрес и телефон. Малко се съмнявам в почивните дни да има работещ кабинет,но все пак.

# 434
  • Карлово
за 31 декември някой знае ли каква програма ще има на център в Карлово?

Общи условия

Активация на акаунт