Nan Sensitive - нова кутия

• 3 471
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Сега забелязах,че и на нан 1 освен В има и L.Преди го нямаше.Поне така ми се струва.Това обяснява зеленото ако.

# 16
Вчера бяхме при педи на контролен преглед. Повдигнах въпроса отново за смяна на млеката и ми отговори, че не бива да сменям храната на малкия. На въпроса защо все още сме на Сензитив ми отговори, че това мляко било специална формула за профилактика и децата не се запичали от него  newsm78.  Относно цвета на акото ми отговори, че се влияело от много неща - топло, студено, настинка, храна и сокове (ние сокове не пием, от 2-3 дни се захранваме - значи не е това, защото промяната в цвета е от доста отдавна, а от близо седмица стана такова тъмно), но не било възможно да е от смяната на опаковката. Rolling Eyes
Аз обаче не съм твърде убедена в това и вчера намерих на една аптека от стария Нан Сензитив и взех от него и сега ще видя има ли или няма разлика  Thinking После ще пиша!

Сега забелязах,че и на нан 1 освен В има и L.Преди го нямаше.Поне така ми се струва.Това обяснява зеленото ако.
Да и на мен ми направи впечатление това с В и L. Явно всички млека Нан нещо са ги преработили  Thinking

# 17
Ние сме по големи и сме на НАН 3.Той също е с променена кутия,а има и промяна в съставките.Разтварянето му във вода е много странно.Сякаш се образуват кристалчета и биберона не ги пропуска.Съответно бебо се отказва да дърпа и се наложи посред нощ татито да ходи да търси от стария НАН 3 и така се нахранихме.

# 18
Същия проблем го имам и аз с разтварянето. Остават едни големи буци неразтворено мляко, които често ми запушват дори дупките на биберона и се налага да треса шишето като шейкър. Да не ви казвам пък тогава каква пяна се образува ...  Thinking

Относно разликата в кутиите и съставките вече на 100% се убедих, че има разлика между старото и новото съдържимо в кутията. Както писах купих от старата кутия с В и от нея отново се върнахме към старите акита. В момента, в който дадох от новата кутия и пак станаха много тъмнозелени като сварен спанак. Незнам правилно ли е да се сменят така съставките от производителя и то без да има някакво оповестяване? Все пак това е АМ и потребители са малки дечица! Реално в момента все едно пием ново мляко!

Общи условия

Активация на акаунт