Кое да избера - Шейново или Майчин дом

• 8 751
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Ако искаш всичко да е наред, в Майчин дом. Там са най-добрите специалисти. А и скоро ходих на Ден на отворените врати имат и реиновирани стаи. Не съм чувала да имат вътреболнични инфекции и като бях там се скъсват да мият и дезинфекцират непрекъснато. Трябва да си прецениш какво точно искаш. Дали безпроблемно раждане при най-добрите специалисти или луксозен хотел;) Препоръчвам ти да разглеждаш сайтовете и на трите болници и на Света София, и на Шейново и на Майчин дом и тогава да решиш. Категорично съм несъгласна с някои списващи тук, че било пълна мизерия в Майчин дом, а цялата хубост в Шейново. Моя приятелка я оперираха в Шейново и като отидох да я видя не бях възхитена от битовите условия, на всичкото отгоре тя беше изпаднала почти в депресия от грубото отношение към нея, а си беше платила 800 лв.за операцията. В Майчин дом, сравнено с другите болници са едни от най-евтините, можеш да сравниш цените в сайтовете. Половината Шейново са били специализанти в Майчин дом;) Можеш да го прочетеш в биографиите им.
Пожелавам успех и безпроблемно раждане!

# 16
  • София
roxy13 - аз пък не съм чула до сега някой да си е излязал от майчин дом без да си е лепнал някакви коки....имат в изобилие вътреболнични инфекции.
но моите причини не са хигиената там, за ад не искам никога да стъпя в МД, а доста по-лични.

Иначе аз в Св. София не съм плащала...че и раждах  и нормално...че и два екипа се смениха даже....отношението си беше супер.

# 17
  • София
Рокси,кво значи,за бога-ако искаш всичко да е наред?В Майчин Дом не стават грешки,така ли?

Изобщо целия ти пост е като да си ПР на МД,и когато ти родиш в Шейново,тогава давай умозаключения-някой ти казал,па ти кво си чула,па оня кво разбрал?

# 18
Ако искаш всичко да е наред, в Майчин дом. Там са най-добрите специалисти. А и скоро ходих на Ден на отворените врати имат и реиновирани стаи. Не съм чувала да имат вътреболнични инфекции и като бях там се скъсват да мият и дезинфекцират непрекъснато. Трябва да си прецениш какво точно искаш. Дали безпроблемно раждане при най-добрите специалисти или луксозен хотел;) Препоръчвам ти да разглеждаш сайтовете и на трите болници и на Света София, и на Шейново и на Майчин дом и тогава да решиш. Категорично съм несъгласна с някои списващи тук, че било пълна мизерия в Майчин дом, а цялата хубост в Шейново. Моя приятелка я оперираха в Шейново и като отидох да я видя не бях възхитена от битовите условия, на всичкото отгоре тя беше изпаднала почти в депресия от грубото отношение към нея, а си беше платила 800 лв.за операцията. В Майчин дом, сравнено с другите болници са едни от най-евтините, можеш да сравниш цените в сайтовете. Половината Шейново са били специализанти в Майчин дом;) Можеш да го прочетеш в биографиите им.
Пожелавам успех и безпроблемно раждане!
Толкова наред, че винаги ще бъда с едно дете по-малко в ръцете си.  Confused

# 19
Диди, разбира се, че стават грешки. Навсякъде стават. Имах предвид, че е по-голяма болница и има повече специалисти на едно място и ако не дай си боже нещо се случи някакво усложнение могат да регират бързо. В крайна сметка, това което съм чела и слушала по разни вестници и телевизии оставам с впечатлението, че повечето тежки бременности ги препращат в МД. Така че, затова извода ми е такъв.

# 20
  • София
Шейново. Родих там със секцио по спешност. Отношението на всички беше прекрасно. Бях с платен екип, но не мисля, че това е определящото за доброто отношение. Имам приятелка, която роди там абсолютно безплатно и остана страшно доволна.
Каквато и болница да избереш ти пожелавам леко и безпроблемно раждане. Peace

# 21
  • София
В крайна сметка, това което съм чела и слушала по разни вестници и телевизии оставам с впечатлението, че повечето тежки бременности ги препращат в МД.
Да, тежки бременности се изпращат в Майчин дом, но не заради акушер-гинеколозите, а заради неонатологията.
Мен ме изпратиха така. Цяла нощ дежурните гинеколози в Майчин дом не разбраха какво ми е. А бях много зле. На сутринта екипът от дневната смяна ме оперира спешно. А неонатолозите после мислеха, че през тази нощ изобщо не съм била в болница.

# 22
Раждах в Шейново. Освен че имат една тоалетна на етажа с родилната зала и неонатологията.... другото се понася  Mr. Green Видях и добро, и лошо отношение. Бебетата не са при майките и ги разкарват по етажи и асансьори. Не съм чула да има болно бебе, но такъв плач се носи от залата с бебетата, че да ти настръхнат косите (все реват по няколко). Имаше ремонт миналото лято, може вече да са по-добре откъм условия.

Всичко е индивидуално, все има кусури, важното е и ти, и бебето да сте добре. Не мисли за условията, мисли на кого искаш да се довериш. УСПЕХ!!

# 23
С две ръце за Шейново-невероятни са!

# 24
Май и аз ще избера Шейново. МД ми е точно под носа, но като отидох да установим бременността (беше твърде рано, още не ми беше закъсняло, но аз просто знаех и в крайна сметка се оказах права) не само, че ме изхвърлиха като мръсно коте без нищичко да ми обяснят като на човек, но и попаднах между крясъците на някаква санитарка - голяма разбирачка... Какво съм правила на 14-тия етаж, ми след като обиколих 3 кабинета, накрая там ме пратиха... Нямам думи! В крайна сметка си отидох в една частна лаборатория и си пуснах изследванията там, а за Майчин дом не ща и да чуя повече!

# 25
Здравейте,
Моля за мнения за Д-р Асен Николов от МД

Общи условия

Активация на акаунт