Отговори
# 60
Димяни Hug Hug Hug,браво за хубавките новини.
Пресита Heart Eyes

# 61
  • София
Мила, аз също пия Магнерот, но не заради силни контракции, а заради схващане на прасците. Доки ми увеличи дозата, както при Мирчето от 3х1 на 3х2.

Тя Мирчето съвсем е оглупяла от тези хормони и пише едни глупости...
Дозата на Магнерота ми се увеличи, но не 3х2 както съм ви написала, а 4х1, през 6 ч. сега се чудя как да се събуждам през нощта за да го пия и не ми се получава много  Embarassed Пия го 4 пъти, но не през 6 ч.

Ох, дано всички се оправим - коя с гъбички, коя с контракции...
А на Надето какво и е? Нали не работеше бг-мама...

Аз отивам на педикюр, че вече съвсем не мога да си стигна ходилата с големия корем  hahaha
После ще се снимам за архива, че приключвам 6-ти месец  Wink

приятен ден на всички сладки коремчета  Hug

# 62
Пуууу докато ви из4ете човек значиииии Hug

Димяни - страхотна теми4ка естествено,а заглавието......нямам думи - страхотно ми действа  Peace

Аз в4ера такава разходка му дръпнах -излязох в 13,00 и се прибрах с милото към 21,00ч.

Цвети- 29,07-15,15-15,20 пред входа на ОБ който е от към Ген.Колев и другите мацки ще са там

Само  да спомена за  контракциите-аз работя на бюро , т.е. нямам кой -знае какво натоварване през деня ,но контракции си имах и то , нон- стоп, въпрекии 4е си пия 3*1 Магнери4 и но- шпа.Откакто съм в къщи от седмица и половина-също не се спирам , 4истя си , готвя си и постоянно се шматкам някаде с приятелки по улиците-т.е. движа се- еми по4ти нямам - по 1, максимум 2 на ден.Но малко да се по4увствам изморена , веднага лягам да по4ивам -не се натоварвам.Да не дърпам дявола за опашката де , но явно по4ивка му е майката.

Арим4е-и то4но в4ера си правих педикюра- да се лакирам не ми е никакъв провлем , оба4е докато обработя нокътя-пилене и кожи4ки съм мн смешна , то въртене , нагласяне  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 63
Тини, аз от първата си бременност знам, че стоенето по цял ден на стол провокира контракциите. Така че е едтествено, че като се движиш нямаш толкова много.  Peace

# 64
  • София
Аримче, къде ходиш на педикюр, в Люлин някъде ли? Аз преди ходех близо до офиса, ама сега съм си у нас и искам и тук да си намеря, та ако препоръчваш някой?

# 65
Тини, аз от първата си бременност знам, че стоенето по цял ден на стол провокира контракциите. Така че е едтествено, че като се движиш нямаш толкова много.  Peace

ама как?Нали уж натоварването ги провокира, затова се казва 4е трябва да се по4ива пове4е????

# 66
Свитото положение на матката предизвиква контракции. Аз също работих на стол, и ми даваха болничен до края на бременността, когато започнах да получавам контракции.

# 67
Здравейте  Hug!

Понеже ви зачетох за контракциите и аз да кажа. Моята работа е изключително приятна, графичен дизайнер съм и по цял ден си седя на бюрото и рисувам разни неща. Още от 4-ти месец се оплаквах от болки на докторката и тя настояваше да си седя вкъщи, каза че дори и работата да ми е лека, може от малки неща които ме дразнят (колега, шефа, краен срок и т.н.) да се предизвикват контракциите. Каза бременната жена, трябва да е спокойна и да си почива по много  Simple Smile. Откакто съм вкъщи съм значително по-добре, контракции обаче ми се получават и от това че имам запек.

Аз да ви питам някоя от вас има ли затруднено дишане? За втори път ми се случва и все като се нахраня и изпия много вода  Embarassed. Може би трябва да намаля количествата, че за стомахът ми не е останало място  Laughing от сладката беболина  Heart Eyes.

Пожелавам на всички мами да им спират всички контракции и болки  Hug и чакаме пак хубави новиини от Димяни за Вал и Вики  Hug.

# 68
  Здравейте и от мен, да се оплача и тук, нали ми правиха тест вчера за кръвна захар и днес ми се обадиха, че ми била висока. Ще повторим теста, силно се надявам всичко да е наред. Но така се притеснявам, че направо на едно място не мога да седя. Четох иначе инфо из нета, не е много страшно, но все пак дано ми се размине  Cry
  Иначе и аз днес съм решила да си правя маникюр и педикюр, но сега ми треперят ръцете  Crazy И спокойно контракции, захар, гъбички и тн ще ни мине, още 2-3 месеца само  Laughing
  Дамяни успех с новинките днес, кой ден ти е за свиждане тази седмица?

# 69
  • Бургас
tsvelichkova, дано просто да е моментно състояние  Hug

Orchids Flower , и аз съм така със затруднено дишане, то вече оттук нататък все ще е така  и даже и по  - трудно ще става. Трябва да се яде начесто , но по  - малко. Аз си спомням миналата година в 9 месец , място не можех да си намеря, че и юли горещина беше. Сега поне 9 месец ще е хладничко вече и се надявам да е значително по  - добре.

Димяни, ще чакаме само хубави вести  Hug

# 70
Здравейте пупита!

Смехоранке - добре че каза за Надето, че да видя..Дано е фалшива тревога, аз след малко мисля да й звънна да видя какво се случва и ще ви кажа, ако се свържа, пък може и тя да се включи  Praynig А на теб - приятно пазаруване! И аз съм намислила да посетя Джъмбо някой ден, но с татито Wink

ЦВеличкова
- дано има грешка в разултатите, а и да няма - надявам се да не е сериозно  Hug Пиши ни като пуснеш новите изследвания и не мисли сега, да не се напрягаш!
За гъбичките - почти съм сигурна, че и аз си мъкна някакъв зарзават ( имам слабо бяло течение..)  Tired Но моя "любим" доктор от ЖК така и не е благоволил да ми пусне изследвания на секрет, въобще не ме е гледал отдолу от 3ти месец.. Та в понеделник другата седмица съм на ЖК да го информирам, че си имам доктор за раждането и т.н. и мисля да го помоля да види и да ми даде направления за кръв и урина, дано не се направи нещо!

Orchids Flower - много хубава професия имаш! Една такава..креативна   bouquet
Тини, Мирче - за педикюра мисля да пробвам да си го направя поне още веднъж самичка, пък после ще моля Валъо  Grinning И понеже много обичам да си правя френски на краката, той категорично ми заяви, че няма да се справи с тъничката бяла линия и че може само цветно да ме лакира  Mr. Green

Аз към 14:00 ще ходя с него до Шейново да ми дупчат дупето с Анти-Д Гамаглобулина и после съм тук!

# 71
  • Sofia
Привет на всички мамита  Hug Не съм от много редовните в писането, но за сметка на това в четенето съм отличник  Grinning
Димяни за Вал и Вики  много  Hug от мен и дай боже всичко ще е наред с малските душички  Praynig Ти си мама героиня!

За мамите с първа бременност да споделя да не се стряскат на контракциите, нормално е вече да имаме всички. Както другите мами по-нагоре пишат, важно е да не са болезнени иначе не им обръщам внимание и те си отминават.
За гадните гъби и с първата и с тази бременност си ги имам, уви правих един курс на лечение с Гинодактарин 6 дни + мазане с клотримазол и аз и мъжо, но при мен след един месец пак се наложи повторен курс Гинодактарин. Ами какво да ви кажа не намирам особена разлика, пак си имам леко бяло течение  Cry, явно  ще трябва да ги моря след раждането.

Да питам има ли мами желаещи за отворени врати за Тина Киркова през Август, че този месец пропуснах. Въпреки че раждах преди 4 години пак там, иска ми се да видя какво е положението към настоящия момен.

Много усмивки и позитивно настроение милички и гледам слъчко пак взе да се усмихва  Hug

# 72
Димяни, пожелавам ти само хубави новини от малките принцеси!
Момичета, мен няма да ме има до края на седмицата, че довечера пътуваме за морето. Пожелавам ви спокойни дни и само хубави новини да заваря като се прибера. Като се сетя после колко има да чета... Grinning
Хайде, хубава седмица от мен!  Hug

# 73
Цоп и аз в новата темичка! Нещо скоро не съм писала, ама ми е едно криво...
Димяни, гледам твоите сладурки добре вървят! Дано да си ги гушнеш скоро!
Орхидейке, аз не мога да дишам от два месеца насам, особено като си легна вечер! Заедно с това усещам едно адкси неудобно притискане в диафрагмата, но няма как - търпи се  Wink
Мила, менструална болка усещах в първите няколко месецана бременността и доки каза, че е от разтягането и кръвоснабдяването на матката. Сега, макар че съм на магнерот и аз,  пак имам контракции но без болка, само едно стягане. Права е лекарката на Орхидейка като казва че, за да нямаш контракции трябва да си спокойна. Лично аз забелязах, че докато се пеня за някои проблеми на работа и веднага ме свива. Но колкото и да съм спокойна, активността на бебока също ми причинява контракции - особено сега когато е доста голям! Тини, получавам повече контракции докато съм седнала, мила.. обяснявам си го с това, че на малкия му е тясно и почва да се мърда и така ги провокира.
За кг. - цяла седмица да съм изяла максимум 5 филийки на кръст, готвено вече почти не ям и пак +1кг, та вече съм цели 64, за къде са предназначени знам, ама откъде се взимат тези кг?!  #Crazy Май с теглото водя сред всички форумки  newsm78

# 74
Здравейте!

Ноел, много хубава почивка ти желая и лек път! Като си дойдеш искаме снимки от моренцетоо! Пък може и да с варненки да се видиш Wink

Candygirl, аз съм за Шейново, в Тина Киркова съм мн разочарована от отношението, но то си е до късмет.

Димяни, чакаме пак да ни зарадваш днес!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт