Отговори
# 75
  • У дома
Здравейте, ходих да си пусна изследванията и да видим в понеделник доки какво ще каже. От това дето ми взимаха кръв ли какво, но ми е едно такова замаяно и сега ще хапнем и си лягам.

Тук пак е адска жега, не мога да дишам, а и киселините днес почти на са спирали, сякаш нещо ми е застанало на трахеята

Още щях да пиша, ама нещо не ми е добре, после пак  Hug

# 76
Здравейте мами Wink До сега не искаше да ми се отваря форума Confused ТУк пак се е заоблачило и почва да гърми и всеки момент ще завали сигурно. Аз тръгвам при доки да видим бебка и за болничния;) Желая ви хубав ден,а на мамите с контракции да минават Hug

# 77
  • Sofia
Здравейте,

не се притеснявайте толкова от контракциите, след месец и половина - два като започнат да излизат октомврийчетата контракциите ни ще спрат  Wink

На мен ми се ходи и в 3-те АГ болници за отворени врати, но детето е в къщи и няма на кого да го оставя, а едва ли ще позволят да я взема със себе си. Едва средата на септември ще започне отново градината, а тогава ще ми е късно и се чудя как да го измисля...

Дамяни не им се притеснявай, че не качват по много. Нормално е все пак са мънички и ще си качват по-малко. Важното е че трупат грамчета и се развиват добре. Като им увеличат папкането и грамчетата ще започват да се увеличават по-бързичко. Сега ти се възстановявай и събирай сили, че като си ги приберете ще настане купона в къщи  Hug

# 78
  • гр. София
И на мен не ми се отваряше форума досега Sad
Димяни - стархотна нова тема   bouquet - всички мами само хубави неща да пишем!
Прегръдки на малките сладурки Вики и Вал, които ни радват всеки ден с добри новини!
Това с гъбите е много досадно; дано ги преборите бързичко; аз скоро се чудех дали няма някое изследване да ми пусне доки, ама знам ли я ко мисли - ще видим.
Мами с контракции - пазете се, подготвителни, нормални - все пак по-внимателно!
Привет на новата мама - леко добременеене и по-често тук.
Аз нямам новини, което също е добре сякаш; мъдря си дните за отпуск как да ги завъртя, че да не се връщам на работа изобщо  newsm78, ще го измисля, сега ми е тежко от плодовете които излапах.
Лек и спокоен ден на всички.
И някой ако разбере нещо за Надето да пише!!!

# 79
  • София
Сега се върнах от болницатА!
Малките от днес са без Антибиотик и ако всичко е наред утре ще им махнат и системките! Praynig
Папкат по малко поне го понасят добре млекцето! Praynig
Вал е 940 гр.,а Вики 1040 кг.

Цветеличкова, тази седмица свиждането ми е събота но ще направя опит да влезна и утре вечер Rolling Eyes

# 80
  • Sofia
Candygirl, аз съм за Шейново, в Тина Киркова съм мн разочарована от отношението, но то си е до късмет.

за съжаление нямам избор, тъй като докторката ми е в ТК и изражда там.. Sad

# 81
Здравейте ,
излезнаха ми излседванията може ли някой да ми ги преведе ?  Embarassed
Хемоглобин 109 g/L
Хематокрит 0,335 L/L
Левкоцити 13.5 G/L
Еритроцити 3.44 T/L
Глюкоза 6.25 mmol/L
Белтък в урината - Опалесценция
На другите ми излизат референтни стойности и са в норма ,но на тези незнам дали са добре. Thinking
Моля за помощ!

# 82
  • София
Здравейте!

Димяни - много хубави новини! Да продължават в същия дух двете сладурки!

Аз също съм с бяло течение, но не съм си пускала микробиология. Ще го направя след морето, то и без това гинеколога ми сега е в отпуска.

Ние ще ходим на пазар до МЕТРО, но кога - не знам. Сутринта, след нощното милото я остави да й сменят някакво каре, но се оказа, че имало и друго за смяна, и не знам дали ще е готова днес. Дано я оправят, че вечерята, която бяхме решили за днес, се намира в МЕТРО. Иначе трябва да мисля нещо в последния момент, а хич ме няма да мисля сега.

На мен ми е едно поспаливо. Само ми се лежи...А нощес се ококорих в 4:00 и почти до 7:00 гледа телевизия. И предната нощ бях така, но будувах само час някъде. Така бях първите 2-3 месеца на бременността - дано не почна пак.

# 83
  • У дома
Димяни, браво на буболинките, дано те пуснат скоро при тях и да ги гушнеш  Hug Hug Hug

# 84
tzzzvety, по принцип долната граница на хемоглобина е 120, обади се на гинеколога ти, може би ще ти предпише желязо. За другите не мога да коментирам, а ако ти дам референтните стойности от последните ми изследвания може само да те объркам излишно и за тях е хубаво да ги обсъдиш с доктор.

# 85
  • София
Цвети,хемоглобина ти е нисък за другото и аз не знам...

Момичета моята приятелка днес роди Simple Smile момче Александър 4100 кг.  Party

# 86
Димяни, да й е жив и здрав   bouquet, за Ади ли говориш?

# 87
Цвети,хемоглобина ти е нисък за другото и аз не знам...

Момичета моята приятелка днес роди Simple Smile момче Александър 4100 кг.  Party
за Ади ли говориш?
Да й е живо и здраво бебето!Какви са тези размери Shocked ,браво на нея и на него!Естествено ли го е родила?

# 88
Димяни, браво за хубавите новини! И честито на приятелката ти! Да й е здраво и щаслтливо детето!

# 89
  • София
Да,за Ади Simple Smile
Нормално роден е да без никакви упойки ... Simple Smile е с 3 шева но се забравят бързо те|!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт