Отговори
# 90
Върнах се Wink Доки каза,че бебка много е пораснала,даже вече върви седмица напред,а вървеше седмица назад попринцип....Вече си е килце и нещо и така. За съжаление отново спеше с ръчички пред лицето и не можахме да е снимаме. Браво на Ади, да и е живо и здраво момченцето и много да е радва! Hug

# 91
Привет и от мен!И аз днес бях на изследвания, за да проследим пак хемоглобина.108 е,а хем взимам Малтофер.Но това,което ме притесни , е че срещу белтък в урината пише следи. Ще звъня на доки да видим какво ще каже.

# 92
Благодаря за укоражителните думи, момичета  Hug Поуспокоих се вече. 

Честит син на Ади, да и е много здравичък   bouquet
Дамяни, дано успееш да ги видиш утре и да махнат системите.
А имаше още една мама от Варна мисля че, с близнаци-момче и момиче, нещо не съм я виждала в темичката скоро, дано са добре. 

# 93
аз съм на консултация след няколко дни и ще видим доки какво ще каже.
Благодаря ви все пак.  Hug а случайно да знаете нещо за левкоцити и еритроцити в урината? Понеже ми излизат ериторици 8-10 и левкоцитти 10-15 в урината  Thinking
Димяни честито на твоята приятелка да и е жив и здрав сина   bouquet

# 94
Честито бебче на Ади  smile3525 Да е здрав и много да я радва newsm30

# 95
  • У дома
Честито бебче на Ади, да е жив и здрав!

# 96
tzzzvety , аз съм в София и няма да мога да дойда на отворените врати в ОБ, надявам се следващия месец да мога да ги посетя, че то не остана.

Димяни, браво на малките и дано скоро да можеш да ги гушкаш душиците  Hug Hug.

Гледам пишете за гъбичките, да споделя и аз - още отначалото съм с течение, но като ми взимаха секрет излезе, че всичко е ОК, следващия път като отида ще ги питам кога пак ще ми вземат секрет за микробиология, че ако раждам нормално е опасно за бебока, трябва да съм ги излекувала ако имам  Tired, иначе от време на време слагам сода бикарбонат във водата, и всеки ден с Лактажина Фемина.

Приятна вечер  Party

# 97
Честито синче на Ади-много да ги радва и усмивчицата му никога да неслиза от личицето му
Димяни дано скоро си гушнеш малките сладуранки    Praynig    Hug
Ние до вчера бяхме на Велико Търново при приятели и тяхната малка стана на 4 месеца а утре сутринта ще ходим с кумците на Чипровци.Ще гледам за петък да успея за ЦУМ,че искам да си ви видя
Много гушки и цунки за всички    Hug    Hug

# 98
  • Сливен
честито бебче на мама АДИ ,да е жив и здрав малкия мъж,да им носи много радост,а на мама ади бързо възстановяване

PRESSITA ДОБРЕ ДОШЛА

# 99
  • Sofia
Честито на Ади!!! Да и е здраво момченцето и да папка и спинка!!!

Дамяни новините са страхотни! Ще стискаме палци утре да ги видиш и да им махнат АБ и системите  Praynig

А аз ходих на консултация. Акушерката пак мрънка за килцата ми /+10/ и ми каза да карам само на плодове. Аз и казах, че първия път съм качила 19 кг. и сега не ям повече от нормалното и колкото толкова. Ще свалям след това. Да готвя на моите хора, а аз да гледам след това как те хапват и да съм само на плодове и то точно сега ми се струва мисия невъзможна. Дадоха ми бележки за изследване и тези дни ще видя кое на къде върви.
А бебето си е добре. Тоновете са му в норма. Бил голям - той по принцип върви 10-тина дена напред. И поне за сега е седалищно...

# 100
ЧЕСТИТО ГОЛЯМО МОМЧЕ НА АДИ, Тони да я поздравиш от нас, тя беше толкова мила и ни държеше в течение как сте с бебките Hug  bouquet!
Добре дошла на новата мама! Hug
Цвети, за левкоцитите долна граница е 3,5 , горна : 10,5, еротроцити, долна граница 3.5, горна 5,5
Хематокрит дол.гр: 035, горна гр.: 0,49
Глюкоза дол.гр: 3,5 mmol/L, горна гр.: 6,1
Белтък в урината - трябва да пише отрицателен, това не го знам какво значи, което пише при теб Thinking Ако нещо ти е малко под или малко над долна или горна гр. , не е притеснително, но при всички случай изследванията да ги види доки. Hug

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 18:19 от mama Ma

# 101
аз съм на консултация след няколко дни и ще видим доки какво ще каже.
Благодаря ви все пак.  Hug а случайно да знаете нещо за левкоцити и еритроцити в урината? Понеже ми излизат ериторици 8-10 и левкоцитти 10-15 в урината  Thinking
Димяни честито на твоята приятелка да и е жив и здрав сина   bouquet
Аз имах 2-3 левкоцита в урината и не беше обезпокоително,но твоите са много и ще имаш лечение.Преди това стерилна урина!На мен ми спомена лекаря за прахче монорал и толкова,но при повече.Обади се и питай или отиди на консултация.Глюкозата май беше захарта ,ако е тя е висока !На твое място бих говорила контролно с лекар.

Димяни,поздрави Ади от нас!

Полиглот,белтък не трябва да има ,обади се на лекар!

# 102
Честито на Ади за юнака. Браво, той е доста голям и само 3 шева. Да е жив и здрав и да радва много мама и тати.

# 103
Благодаря на всички за топлото посрещане! Видях,че обсъждате изследванията на кръвта,аз преди 2 седмици някъде си правих т.е. когато съм била в 25 г.с и хемоглобина ми беше 115 доки ми каза,че е добре  Simple Smile Надявам се,че и при tzzzvety всичко ще е ок. Пожелавам на всички хубава вечер!

# 104
  • София
Аримче, къде ходиш на педикюр, в Люлин някъде ли? Аз преди ходех близо до офиса, ама сега съм си у нас и искам и тук да си намеря, та ако препоръчваш някой?
Бърди, за пръв път ми беше  Embarassed и любимия ме заведе  Embarassed  Embarassed  Embarassed в салона на неговата фризъорка в Гео милев.
Моята фризъорка е в Люлин, но няма педикюр там.

Да е здраво и щастливо момченцето на Ади  Heart Eyes
Тя беше вестителка-отличник, сега Тони й върна услугата  Hug

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 19:26 от Arim

Общи условия

Активация на акаунт