Отговори
# 105
# 106
Здравейте, момичета )))
Димяни  Hug
Честото на Ади, да й е живо и здраво момченцето и много да ги радва!
Аз се притеснявам за тези гъбички, приключих с глобулките, но забелзвам, че си имам течение и то жълтеникаво, може и да не съм ги излекувала.

# 107
Като чета за тези гъбички и нещо съм в чуденка вече  newsm78
На мен не са ми взимали секрет и изобщо не съм наясно кога се прави такова изследване и дали изобщо се прави  Rolling Eyes, само ме погледнаха в четвърти месец за шийката и това беше.

# 108
  • гр. София
Честито юначе на Ади! да е живо и здраво и много да я радва! Браво на Ади  bouquet!!! Hug Hug Hug

# 109
  • гр. София
Честито юначе на Ади! да е живо и здраво и много да я радва! Браво на Ади  bouquet!!! Hug Hug Hug
PS - сори за двойния пост - нещо нета се бъзика и се повторих  Blush Blush Blush и немога да го изтрия  newsm78

# 110
 lovekiss
 Димяни да поздравиш Ади за малкото момченце!Много да е здраво и да и носи много радост!И ти излизай вече от депресията  Naughty!Малките са добре и така ще е и занапред  Hug!
 Аз гъбички нямам засега,ама и мъж нямам де  hahaha.
 С Весето си работих и в 9-тия месец, сега пак ще е така.Нямам отпуски,болнични нищо.Даже като родя ще трябва да ходя за по няколко часа на ден на работа.Май наистина тука в БГ много ни глезят докторите.Ама тука си е яка търговия,повечето си плащат за нещо което си е нормален физиологичен процес.И двете си деца родих при дежурния екип,в две различни болници.И от Шейново и Тина Киркова съм доволна.Попаднах на страхотни акушерки (подчертавам го защото при мен намеса на лекар нямаше).Сега си мисля и аз да се поглезя като се обадя на акушерката от Тина Киркова да дойде тя като тръгна да раждам.Далече ми е болницата и мойте приятелки силно ме убеждават да си ида в кварталната Окръжна болница,ама аз още не съм решила.За отворени врати нямам никакво време,няма как да изляза от работа.Ама и предния път като ходих после като отидох да раждам нищо не ми беше познато  Mr. Green.Май като заспал турист съм обикаляла,а и какво толкова болница.
 Сега ще съм със сакчето в колата и като дойде си отивам където ми дойде музата и това е.Силно мога да препоръчам една лекарка в Тина Киркова,ако някой го интересува де.Но не се плашете толкова,а си отивайте смело при който е на смяна.Няма нищо страшно,най-много да родите  Laughing.
 Мен ме е страх после как ще се справям.Евентуално без мъжката подкрепа на тати и сама с три деца.Ученика има огромна нужда от помощ,Весела се е лепнала за мен като ваденка и бебе  Shocked.Това е мойта голяма дилема сега,а нали споменах че и до работата ще трябва да отскачам.
 Айде стига съм ви занимавала с мойте размисли и страсти!

# 111
Съни, то за наще гъби, даже  и мъж не трябва.  Laughing

Аз днес си купих магнезий, та изпих едно прахче.
Болката леко поотшумя днес. То и от хайманосване може да е моето,
ама може и да са въпросните мускули. Доста дълго си ме боля.
Освен това, забелязвам че при промяна на позиция, рязко ставане ме заболява отново ниско долу.

На 3 август трябва да съм вече в Холандия и ще разпитам акушерката за тези болки.
Днес вместо хотел си резервирахме апартамент за една вечер в софия.
Приличните хотели са направо на европейски цени, че и по-скъпи.
Много ми харесаха няколко студия в Ст.град, ама заети. Та сега ще сме към НДК някъде.

# 112
Момичета, не съм ви чела, но да ви кажа само че вече съм на БГ земя  Mr. Green ма много студено бееееееееееееее  Joy

Много  Hug

# 113
  • Бургас
Да е жив и здрав бебока на Ади   bouquet

Димяни, браво на малките буби. Дано след като им спрат антибиотика всичко да е наред и да им махнат и системите  Praynig Ще видиш като им спрат АБ ще почнат и по  - добре да се хранят  Peace и лека полека ще стигнат нужните килограми.

Maris, добре дошла в БГ  Hug

Milla, тъкмо щях да те питам , кога си тръгваш. Дано пътуването да е леко.  Значи следващата година да те чакаме с новото попълнение  Wink

# 114
  • София
Момичета, не съм ви чела, но да ви кажа само че вече съм на БГ земя  Mr. Green ма много студено бееееееееееееее  Joy

Марис, добре дошла мила  Hug Пожелавам ти да си изкараш мнооого приятна ваканцийка сред близките  Hug Студено ли ти е? Ами вие в Катар сте свикнали на 40-50 градуса  Joy Тук по-се живее  Simple Smile
Съни, и ти си го закъсала с работата  newsm78 и не само с нея... Как ще се справяш с три деца, че и на работа...  Thinking Няма ли някоя баба покрай теб да помага?

Аз влязох тук да питам за Надето. Сутринта написа, че отива на лекар, но май ще е към родилното и повече ни вест, ни кост от нея  ooooh! Някой знае ли нещо за нея? Може да си имаме още едно бебче  newsm78

# 115
Мирче,тук съм ,нямам бебе още,а нямам и да имам поне до 1ви септември живот и здраве. Hug
Вчера бях на лекар,бебето се развива добре,наддава много бързо и сега е изпреварило термин с 2 седмици  Hug тежим 2097 гр. и отговаря на 32 пълни седмици по всички показатели.Дяволов обаче потвърди за двурогата матка и каза,че няма да се обърнем с главата надолу за жалост.Извика ме на 31-ви август ама съм в голяма чуденка дали да ида да раждам там. newsm78 Относно болките нищо не ми каза,ще си питам моята лекарка като се върне.

Тони и тук честито на Ади,макар че се чухме.Да и е жив и здрав Александър! HugА на твоите мишки многомного положителни мисли от нас. Hug Crazy

Марис
,добре дошла на родна земя   bouquet Hug

Ради, голямо гуш от мен и благодаря за всичко миличка  Hug Crazy

Аз си изпратих мъжа рано,рано и сега отивам да лягам,че тези дни се преуморих и болките почнаха.

# 116
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро и от мен,

Мами, Вие не спите ли  newsm78 ? като Ви гледам часа на постовете.....
Честита радост на Ади!!! Да е жив и здрав малкият юнак!   bouquet Много да я радва и слушка!  Hug
Maris , Milla добре дошли!  Flutter Както и на новата мама pressita !

Ние с бебко се стягаме, че днес имаме доста задачки за отхвърляне, така че на всички пожелавам хубав и ползотворен ден!  Flutter

# 117
  • гр. София
Добро утро!
Марис - добре дошла, а за студа тук, направо си е рай, но скоро ще се върнат жегите Sad
Nad1_Nad1 - радвам се че сте добре!  Hug

Мами - спокоен ден от мен, аз пак ще се потрудя  Crossing Arms
и едно кафенце за събуждане да ви почерпя, че много сънена сутрин -

# 118
  Arim, то това са и най-големите ми притеснения. Аз сега ще си изкарам лесно бременността (едно че късно разбрах), ама после незнам как ще я карам. Свекърва ми сега гледа децата на село, но след две седмици заминава за Щатите с племенника. А майка ми работи на 100 места, та да може поне финансово да помага ако се наложи. А работата винаги мога да напусна, но парите са добри. А и съм отговорен човек и ми се ще да си довърша обекта, макар че и той не върви в сроковете в които ми казваха в началото.
 Наде, радвам се че сте добре  Hug!Нали знаеш, че има разни пози за обръщане на бебчо.Едната е лесничка,лягаш на леглото и вдигаш краката на стената.Другата е малко по-трудничка, слагаш колената на дивана и пускаш лактите на пода (все едно висиш от дивана,ама да е по-нисичък де).А и много говорене на бебчето да се обърне, те чуват и разбират всичко душичките ни малки  Heart Eyes.

# 119
Simple Smile Благодаря Съни,но при мен е от матката няма как да се обърне бебчо надолу Simple Smile   Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт