Отговори
# 120
Добро утро, милички!

Наденце, браво на вас, много добре се развивате. Почивай си повече, работата край няма. Интересно ми е защо Дяволов нищо не е казал за болките  Thinking. Ами ако се повторят какво - пак при него ли ще трябва да ходиш? Кога се връща твоята доки ?
Maris - добре дошла на родна земя  Hug Представям си сега докато се климатизираш какво ти е  Laughing, едва ли не зимни условия. Много приятни срещи и само положителни емоции по време на престоя да имате!
misselly - мерси за кафенцето - и аз имах нужда  Hug
Да е честит юнака на най-добрата вестителка Ади!
Димяни, стискам палци да успееш да си видиш миличките бебки  Praynig Hug Все такива добри новини да има около тях!

Докато е хладинка отивам да пошетам в къщи, че после имам да хайманосвам. Много усмивки и добро настроение на всички!
Девойки, да не забравите после да споделите впечатления след срещичката в "Шейново"  Wink

# 121
  • Варна
Привет, аз приключвам месеца и нямам време, пък и се върна колежката ми, на която започвам да предавам работата. Благодаря на Димяни, че е пуснала новата тема и се радвам за хубавите новини около нейните кукли. Честито и на Ади, да и е жив и здрав големия мъж   bouquet
Надявам се, че всички сте добре  Hug

# 122
Здравейте,

Честито на Ади - да й е живо и здраво детенцето!   bouquet
Наде, браво на бебчо, дано да ти отминават болките.  Hug
Ние сме си и тримата отново вкъщи. Мъжът ми отново остана без работа. Бяха го назначили наскоро, но шефовете му довели и децата си и му казали да си тръгва. От една страна се тревожа как ще си намери нова, преди няколко месеца пак като търсеше едва успя да си намери и то чрез познат. Но пък от друга страна се радвам, че ще си стои при нас.  ooooh! Изобщо вече мръдвам малко от стоенето вкъщи.
Вчера като излизахме беше все още хладно, установих, че дънките ми за бременни вече са ми много неудобни и само се смъкват. Даже свекърва ми предложи да съм си сложила тиранти  hahaha. Сега ще потърся да купя някаква пола на ластик напр. , да ми е по-широко и удобно и да не се смъква.

# 123
  • Варна
Добро утро ,момичета!
Сутрин е моят на най-любима част от деня Hug
Ади честит син ,да ви е жив ,здрав и само да ви радва !!    bouquet
Облаче и ние сме така ,мъжът ми и той е без работа ,повечето време сиди вкъщи ,не ми побира ума как ще се оправим,толкова неща трябва да се купуват,добре поне аз взимам болнични..Сега почти два месеца ще съм в отпуск,та повече парички ще имам отколкото от тези болнични.
Добре ,че имаме обещана кошарка ,имаме и количка от познати и столче за кола(въпреки ,че тя май ще е  за по-големи бебета)..та и при нас положението хич не е розово.
Ама да се родят живи и здрави бебетата  ни, а там ще му мислим ,нали  ?Praynig Hug
Марис идвай във Варна ,тук е по-топло Mr. Green
  Пак ми се поддуват краката,днес ще ходя да давам урина ,дано всичко е наред Whistling

# 124
Велина, дано по-бързо да се оправят нещата и при вас, и при нас. Praynig Hug Ние опитваме с тотото, ама не става засега. Rolling Eyes

# 125
Добро утро!
Наде, много се радвам, че новините да добри! Hug
Съни, колата поне оправиха ли я?
mama - Smehorana, задължително ще разказваме! Още мъъничко остана. В събота с милото се шегувахме, че като тръгна да раждам се качвам в метрото и отивам в Шейново, а той докато дойде с колата тъкмо вече и ще съм родила Laughing Mr. Green
Облачето, Велина, стискам ви палци всичко скоро да се оправи! И да се наслаждавате на бебчовците!
Арим, аз мисля по-раничко да съм в мола да седна по-напред, колко места да пазя? Тя фъстъчка не се обади, че са се прибрали, ама не се обади и че няма да идва Thinking Ти зн ли нещо?

Хубав последен прохладен ден! От утре пак жеги Crazy

# 126
Добро утро мами Wink Да ви се оплача,миналия ден си направих една дълга разходка,но нещо явно не съм стъпила както трябва и имам и една стара травма и от вчера много ме боли крачето и сега стяга и мажа,дано да мине по-бързичко Cry А утре заминавам  с майка ми за морето и в неделя се връщаме. Малко ми е мъчно за милото,че остава тук,но и се радвам,че ще видя морето. Хубав и прохладен ден! Hug

# 127
  • София
Мда, Аримче, далечко си е Гео Милев  Grinning Ще си търся тука някъдем, оък ти дано си останала доволна  Hug

# 128
Как сте тумбаци???

Аз пак ще забегна днес , ще ходя по магазините за покупки за дребният , ако харесам нещо.Така 4е 4акайте вклю4ване дове4ера.

Наде -радвам се 4е бебока си е още на топли4ко - нека, нека да стои там докато му дойде времето да се покаже  Hug

Димяни - дано успееш да видиш дребосъ4ките  Praynig

Кат - приятно моренце , добре да си по4инеш

Цвети- бягай при докито да раз4ете резултатите и да ти изписва лекарствата , няма за къде да 4акаш Hug Hug

# 129
Добро утро момичета, като се изключи че не съм мигнала тая вечер,
нямах болки. Дано съм ок и се добера до Холандия вече.  Laughing

Нани, малко ми е мъчно,че тръгвам и то точно в разгара на лятото,
ама няма как. Другата година, бургазлийки, на среща с бебета да сме!

Аз почвам събирането на багажа днес, утре малко по релакс че съм рожденик.
И в петък сме в София. Лек ден!

Наде, радвам се че си ок!

# 130
Добро утро,момичета!  Hug
Мерси за пожеланията! Още ми е всичко на вили и могили - багажи, дрехи за пране,,,,

Поздрави и на мен на Ади за бебкото! Да е жив и здрав!

# 131
Здравейте мамчета,
Благодаря ви много за разясненията. На ЖК съм края на седмицата ще видим доки какво ще каже .
Тини приятно пазаруване и да се похвалиш после ако купиш нещо.  Hug
За течението знам че почти всички бременни имат, но не при всички е следствие на бактрии и не е опасно. Все пак трябва да се излседва.  ooooh!Така че на който не са му пускали микробиология да иска от доки.  Naughty
Лек и прекрасен ден на всички   bouquet

# 132
Ето ме и мен  Mr. Green

Мислех си да звънна на Наденцето, че вчера не се обади, но видях новинките  Hug Колко сте големиии  Heart Eyes Явно миличка, затова си ти е тежи да ти кажа  newsm78 А за Дяволов - не ти ли хареса или просто ти е по-комфортно при твоята доки? Цункам те и да си почиваш, остави мама да се погрижи за малкия тези дни   bouquet

Марис - добре дошлааааа   bouquetМного  Hug
Къде е Зеленоочка???? Бая време не е писала... ( знам, че е на морето, ама...каза че ще пише..)
Лейди - скъсаха те от работа  Tired Пожелавам ти скоро да си починеш, че направо не ти завиждам..
Тини - приятно пазаруване и избягвай жегите ( видях, че за разлика от тук, по морето ще си е топличко)

Хайде и тук да честитя пухкавия бебок на АДИ, да е здравичък, усмихнат и кротък и много да радва мама, тати и кака   bouquet ( Тони ще й предадеш ли , че всички много се радваме за нея ) Аааа и чакаме да видим колко са порастнали Вики и Вал  Hug

# 133
Честито на Ади за малкия Александър! Да расте имен и здравичък!
Марис, добре дошла в родината! Hug
Велина, Облаче, дано всичко в скоро време да се върне в нормално положение. Сигурно е притеснено, когато паричките са по-малко. Дано скоро нищо да не помрачава радостта ви. Praynig
Ние бяхме малко на разходка в балкана за събота и неделя, ама май ще ми е за последно, мъжът прочете, че от седмия месец вече трябва да се внимава с пътуванията... Sad
Аз вече изглеждам като глътнала половин диня: http://oktomvri2010.snimka.bg/daily/legeo.481865.19843949

Все още се чувствам добре, само вече не мога да се навеждам, а трябва да клякам Laughing
За течението - и аз имам такова, наскоро давах секрет за изследване - няма гъби. Доколкото знам всичко е наред, ако течението не е с променен цвят и неприятна миризма.

# 134
  • Sofia
Привет коремчета!  Hug
Някои ще ходи ли в Токуда днес на отворените врати?

Общи условия

Активация на акаунт