Отговори
# 135
Здравейте мами,

misselly - Мерси за кафенцето  Hug

На Ади - Да им е жив и здрав бебока и много да ги радва   bouquet

Mariss - Добре дошла на родна земя. Весело изкарване   bouquet

# 136
Здравейте! Не съм влизала от няколко дни и няма как да наваксам с темата. Мернах само чиститките за Ади. Да и е здраво бебчето и да ги радва.   bouquet

Симона днес става на две години! Кога минаха.....

Черпя ви с тортата, която поръчахме за Симона, която е голяма фенка на Елмо  Laughing Ще видим по-късно дали са ни я направили същата  Wink

Симона казва, че има ден ден, показва два пръста и показва как ще духа свещи. Но, когато я попиташ на колко става, заедно с двата пръста упорито твърди, че е на "ена". Жени! Все да си крият годините  Laughing

# 137
  • София
Здравейте!

Олето - да ти е жива и здрава малката принцеса!

Облаче, Велина - надявам се скоро нещата с половинките Ви да се оправят, и да се радвате на сладки бебчета, без финансови притеснения!

Наде - и аз надзъртах във Фейса, да видя новини - радвам се, че всичко е наред при теб!

Марис - добре дошла на родна земя!

Легео - много си сладка. АЗ трябва да накарам Рая да ме снима, за да ме видите преди морето. А там като се пльосна на плажа сигурно ще има - "спасете кита".

Ние утре ще ходим до МОЛ - а на Стамболийски да гледаме Шрек.

Гледам за педикюр си говорите. Аз щях да ходя в събота до Люлин на педикюр /една приятелка работи в събота и неделя като маникюристка/. Но беше такава жега, че се отказах. Колкото мога ще се справя сама.

# 138
Олето, много мило това за криенето на годинките,  забавлявах се много. Да ти е живо и здраво малкото рождениче, много радост да ви носи!  bouquet
irinopolis ,  голяма завист ме гризе за снимки на морския плаж. Задължително да се снимаш!

# 139
Благодаря ви от сърце, момичета, за пожеланията !  Heart Eyes  Hug
Олето, честита ви рожденничка - много здраве и радостно детство й пожелавам.   bouquet

Днес за пръв път ми отстъпиха място на една опашка от около 10 човека, една жена ми предложи да мина първа, аз възразих че не всички са съгласни вероятно от опашката, ама някой рече, че щом си мълчат, значи били съгласни. Беше ми доста лошо, явно кръвното ми падна и вероятно ми е личало. Много приятно ми стана от този жест, досега не ми се беше случвало.

# 140
   Oleto, да ти е жива и здрава малката кукличка!
 После с теб ще обменяме информация как да се справяме с малка кака и бебе  Laughing, че и мойта след 2 месеца става на 2 годинки.Ще я пращам на градина, но я приеха чак в Панчарево и как ще я карам незнам. Трябва да водим и бебето с нас  newsm78,абе ще видим.
 За колата не ми се говори, че незнам  ooooh!.Пак загрява и изпива водата в резервоара.Карам си я така, доливам вода като свърши и това е.Не се обаждам на майстор, че вече просто нямам пари за ремонти.А ако се окаже главата са си 500-600лв още, абсурд да ги дам.Ще я карам докато мога и после ще видим.Като си дойде моя мъж (след месец надявам се вече) да я гледа и да я прави той, поне повече от мен разбира. С удоволствие бих я заменила за някое миниванче, а и без това ще имам нужда от такова да побере цялото ми домочадие  Joy.Ама и за това нямам пари, така че засега си мълча и си я карам докато мога.
 Аз вече водих децата на Шрек, сега съм им обещала Играта на играчките преди да си заминат племенника и свекърва ми.Та сигурно другата седмица ще ходим, че то не остана вече кога.
 На лекар съм другата седмица, дал ми е направление само за урина. Кръв кога се взима пак, че не си спомням?

# 141
Здравейте мами, следя си Ви тихо и кротко, да се похваля и аз вече съм със сменена фамилия от Събота. Много удобно е това със сменената фамилия Simple Smile Като ме търсят по работа казвам, че имат грешка и няма такава. Сватбата беше много хубава като изключим булката защото вече се търкалям направо, то и преди бях доста пълна но сега е трагично. Самия ритуал беше много красив на една зелена поляна с арка от рози и ресторанта красив стана. Даже и попа младичък много мил беше, спираше отвреме навреме ритуала за да си почина Simple Smile Единственно малко топличко, но като видях на следващия ден какъв дъжд се изсипа, предпочитам пак да изтъпря топлото.
Благодаря на  Олето за фризьорката и да и приятно изкарване на празника с каката Simple Smile

# 142
Ку - ку, тук съм  newsm53

Как сте мамита, абе направо завиждам на мамите на които им е студено, егати, кога ще дойде есента......тук си е жега и това си е.....

Много ме притесняват тия гъби, и аз съм от тези с по обилно течение от както забременях, доки казва че енормално. На микробиологията излезе ОК, но тя беше още в 3-я месец. Има ли вероятност да се появят по късно  smile3506

Ето и малко инфо как се развива моя корем  newsm03

http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/vessi-barabesi.496167.19844857

Ехееее Зарат, и си криела че те очаква такова събитие, супер, честито, много щастие, любов и сбъднати мечти. А подаръка, ще си го получите октомври Simple Smile

# 143
  • София
Съни77 - аз съм на ЖК на 17.08 - т.е. ще съм в осмия месец. Тогава ще ми пускат пак кръв и урина. Не знам дали е късно, защото гинеколога се връща тогава от отпуска. Но предполагам, че не е, защото акушерката си е на работа през това време - каза ми, ако имам проблеми да й звъня.

Веси - барабеси - такова коремче имах преди 2 месеца. Ела да ме видиш сега  Crazy

зарат - честито! Желая Ви много щастие и разбирателство! Чакаме и снимки.

# 144
Oleto да ти е жива и здрава малката принцеска и много да те слушка  Hug
[b]Zarat  честито! Много здраве, щастие и любов   bouquet
legeo  много сладко коремче си имаш
Vessi -Barabessi  гъбите могат да се появят повсякоо време , ако те притеснява течението искай от доки да ти пусне пак микробиология.

# 145
Олето - Да ти е жива и здрава и много послушна малката принцеса. Нека и нататък ви носи само радост   bouquet

Zarat - Честито! Дълги години семейно щастие и любов и най прекрасния подарък октомври  Hug Относно килограмите споко, май аз съм най напред с тях +15 и то откакто започнаха да ме мерят в 4-ти месец, преди това може и още 10. Абе грозна картинка, направо си се търкалям  Joy

# 146
  • Бургас
Олето, да ти е жива и здрава рожденничката  и много да ви радва   bouquet

Zarat , честито! Пожелавам ви дълъг и безоблачен семеен живот  smile3525

*Ani_J*, а ти ще ходиш ли в Токуда? Ако отидеш , сподели моля те   Hug Аз имах голямото желание да отида , но не можах да комбинирам и с преглед  и само за "отворените врати" не ми се пътуваше от Бургас.

# 147
Здравейте и от мен  Hug Днес бая си поспах. Дано по дълго си спя добре. Вече съм по спокойна за захарта, сигурна съм, че всичко ще е наред. Мисля днес да поизлезна на разходка, че не съм излизала вчера и подивявам вече  Crazy

Zarat Честито!!! Много семейно щастие и здрави бебета   bouquet Чакаме снимки  Simple Smile
Олето Да ти е много здравичка и усмихната малката кукличка  nbirthday
Мила лек път от мен, ако не се засечем  Hug
sunny_77 надявам се нещата да се подредят някак си и бебето да е кротко  Simple Smile

# 148
  • У дома
Здравейте, тумбички!

Първо да честитя рожденничката на Олето, да ви е жива и здрава принцеската.

Зарат, много семейно щастие   bouquet

Марис, добре дошла на родна земя, а пък ако ти е хладничко ела да видиш при нас за какви жеги става дума.

Аз си взех дозата разходка за днес, ходих до личната за болничен до края на седмицата и го занесох в офиса.

Питах за киселините, с какво мога да се избавя, че вечер не мога да спя, ще се удуша направо, а тя ми вика, ами пий сода  разтворена във вода newsm78.
Содата не е ли вредна за стомаха, ама ще пробвам тази вечер, че снощи до 2 часа само се въртях, идваше ми да  Sick или ще се разровя в нета да видя. Сякаш ми се върти нещо като Талцид, ще прочета какво пише за него.

Не зависи изобщо какво ям, спрях домата, но пак, лошото е че ги имам и през целия ден, но в по-малка степен, докато вечерта лягам и след 5 мин. вече търча в банята и се давя, много гадно.

# 149
Здравейте мамииии;)

Аз бях супер, супер заета  и малко съм поизпуснала хода на събитията, но ще наваксам ако мога.

Голяяямо БРАВО на бебките на Димяни , все така силни и упорити да са Hug

Оле, честита ти рожденичка малка. Да е здрава, умна и послушна и да ви радва много Heart Eyes

Мога ли да попитам нещо мамите, които вече имат опит с кърменето. От кой месец нататък  е нормално да се мажат зърната с кремче, за подготовка просто, за да се избегне разраняване и проблени. Някои мои познати са започнали от 7-ми месец, аз вече го прескочих, но се притеснявам да не закъснея с това. Ако имате впечатления и от някоя конкретна мярка ще съм много благодарна.
Благодаря на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт