Отговори
# 660
  Някой питаше за тези шишета  http://www.mothercare.com/Tommee-Tippee-Bottle-Set/dp/B00314FNPE … 7031&mcb=core !
 Срещата беше супер,аз се прибрах чак в 22,20  Laughing! Нямам търпение пак да се съберем  Hug!

# 661
за трето колко е  newsm78  ,аз за второ получих 600 тъй като бе живородено ,макар и за няколко часа  Sad  ,но за трето май е 200.

Aз така и не отидох да я получа тази помощ първия път, затова за Симона я получих като за първо дете. Сега явно ще е за второ. да считам ли, че ще е 600?

Много хубави снимки? Хейли, или който има време, може ли да помоля на една от снимките, където са най-многото мами, да напишете имената? Да знаем и ние кой кой е  Hug

Димяни, по принцип докато са в родилното, на бебетата освен БЦЖ, им бият също и първи прием на хепатит. Незнам при вас как ще е и кога.  Peace

Аз по принцип съм с термин 1ви Ноември, но то е почти същото като 30ти Октомври и ми е много странно, как може да сме в една отчетна с мами, които са вече в 36та седмица, при положение, че на мен на лентичката ми показва 27ма?  Thinking не е ли това доста голяма разлика, по-голяма от месец?

# 662
Много свежи мамита сте софиянки Grinning, познах Димяни, Стелисима и Арим споделете и за другите Wink
И нашата среща беше много приятна, времето се изниза неусетно и успяхме да привлечем вниманието на всички в заведението - много бременни, приказливи и гласовити на едно място Mr. Green Снимки от Тини Пини.
За еднократните помощи за раждане за първо дете - 250, за второ - 600, за трето - 200 като поредността се брои според живите към момента на раждането деца. За близнаци е както казва Димяни - понеже при нея са второ и трето дете помощта е 2*600, т.е. като за второ, ако бяха трето и четвърто помощта ще е 2*200 лв.

# 663
  Eх, че сте готиниии, искам и аз на среща  Sad И аз да помоля за отбелязване, че не се ориентирах за всички, а съм любопитка  Laughing А Варненки сигурно на дискотека са отишли, никакви ги няма  Joy
sunny_77 аз питах за шишетата, но някой дали ги е ползвал, че и аз ги видях тука намалени и в Джордж-Азда ги има също и ми харесаха на външен вид и цена и незнам как са като качество.
Добре дошла и на новата мама   bouquet

# 664
Добро утро мили мамита  Hug  bouquet

Прекрасно изглеждате всички на снимките,съжалявам,че не можах да дойда,но съвсем изключих  Mr. Green Нищо надявам се да се присъединя на Люлинската среща  Hug

Оле,аз не можах да разбера какво точно те притеснява с тези 36-ти седмици,ами то момичето влезе само за въпрос  Mr. Green Аз примерно също съм в напреднала седмица,защото ми изместиха термина от октомври -септември.

И аз за помощите мисля,че всеки близнак се счита за 2ро дете,така че общо 2*600 лв Simple Smile

Нещо друго щях да пиша,ама нали съм още заспала  Mr. Green До по-късно и лек ден на всички тумбачета.Днес и аз съм на консултация при моята лекарка след много дълго време,да видим  какво прави малката хубостница  Hug  bouquet

# 665
Добро утро тумбачета ,
Е аз не успях да дойда на срещата , но пък затова ще ви поднеса закуската днес  Wink

Софиянки  Hug невероятни сте , както винаги свежи и усмихнати.
Димяни изобщо не си огромна не си мисли такива неща , за бебките  Hug сигурна съм че всичко ще е наред.
Marvina  добре дошла и лека бременност.
Варненки много съжалявам че не успях да дойда за срещата , но имахме майстори докато си отидат пък посрещах гости .  ooooh! мислех си че ще спя като къпана ама не , пак станах с кокошките.
Тини чакам снимките с нетърпение да ви видя  Hug
Това за детските и помощите просто е смешно , голяма помощ 250 лв. Димяни пак добре че ги смятат 2х 600 и има еднократна помощ за близнаци , как така се е излъгала тая наша държава незнам,а за детските не ми се коментира 35 лв  ooooh! голяяяяма помощ няма що , но дето се  вика кой ти ги дава ?
Аз ставам да правя закуска  Hug лек и усмихнат ден

# 666
   Добро утро  Grinning!
 Леле как се успах  ooooh!, какво ми става тия дни спя като пън и немога да стана. Сега трябва да мина през лабораторията да си взема изследванията, че в 9,30 съм на ЖК. Да видим и мойта бебка докъде го е докарала с развитието, дано всичко е наред  Praynig.
  Викате голяма помощ, ми за трето дете като дават само 200лв  Joy, смешници. А знаете ли какво разкарване и колко нови и нови документи измислят за тия 35лв на месец на дете, че много хора накрая се отказват от това ходене по мъките.
  Момичета тука няколко мами ще си поръчваме бебефони и шишета от Мадъркеър, ако някоя иска помощ или нещо да и поръчаме да ми пише на лични, да не се набутва самичка с поръчката  Hug!
 Айде лек ден!

# 667
Успешен ден Съни и приятна среща с бебката  bouquet Hug.То верно си е срамота с тези детски,аз моите тази година не ги взимах,ама като ми станат за 2 деца няма да им ги дам пък каквото ще да става. nono

# 668
  • гр. София
Добро утро!  bouquet
tzzzvety - щях да си изям екрана като видях закуската  Blush, изглежда много вкусно...
Страхотни снимки от софийската среща! Всички сте много готини и много красиви  Heart Eyes
Чакаме и от Варна!
Добре дошли на новите мами! Hug
лек ден

# 669
  • У дома
Добро утроооо   bouquet

Аз изкарах кошмарна нощ с ужасни киселини и повръщане, то добре че така стана, за да ми се успокои корема и към 3 часа някъде съм заспала, та до преди малко.

И аз да помоля да надпишете снимките, познах Арим, Димяни и сякаш Стелисима и Мама Ма.

Оле, аз от термин 1 Октомври, отидох на термин 23 септември, но вече бях се запознала с повечето от вас, които пишат тук от самото начало и не исках да отивам при септемврийките. Не мисля, че е някакъв проблем.

Как ли е времето навън, виждам го малко мрачно, дано да е и малко по-хладно, нещо сякаш искам да се размърдаме днес от вкъщи, ама ще видим.

Отивам да приготвям закусчица и ще си направя и кафенце.

tzzzvety, благодаря за виртуалната закусчица Hug

За детските и аз доскоро не ги взимах, че по документи доходите ни бяха доста високи, но след няколко месечно пребиваване на борсата на моят мъж реших да се възползвам и сега вече втори месец получавам тези супер много пари, но пък живот и здраве като станат двечки ще са 70 лв., няма да ги оставя на държавата и без това на косъм се вредихме. Сега ще си подам документите и за помощ за първокласничката, там са 150 лв.

# 670

Момичета тука няколко мами ще си поръчваме бебефони и шишета от Мадъркеър, ако някоя иска помощ или нещо да и поръчаме да ми пише на лични, да не се набутва самичка с поръчката 

Sunny, bi li pusnala link kum tezi namaleni bebefoni, poneje ne gi namiram v site na mothercare. Izvinqvam se za latinicata, nqmam kirilica na pc...

# 671
Добро утро момичета и от мен....днес и тук в Пловдив се разхлади да не повярваш много е добре така подухва хладничко!
Гледам че има майки с изместени термини и моя от 1 октомври отиде на 21 септември,а това в коя тема ще пишем е все едно....
а сега май и аз ще отида да си приготвя закуска.

# 672
Добро утро и от мен  Hug!

Страхотно изглеждате на снимките   bouquet, май само три мами не успях да позная.

Вчера нали бях на преглед и да ви се оплача какво стана. Нали мерят теглото на бебчетата по размера на главата BDP, а ние по този критерии вървим все по-напред с 1 или 2 седмици. Този път обаче си отговаряхме на термина и тя се замисли, че все едно беболина е наддала само със 150 грама за 2 седмици и тръгна да мери пак. Каза, че не е била хванала правилно главичката отгоре и за това е допуснала грешка и че всъщност вече е 1450 грама. Докторката ми е страшно мила и внимателна жена, но нещо ме ръчка отвътре, да не би да има проблем и да ми е казала второто само да ме успокой  Thinking.

Според вас да отида ли на още един преглед при друг лекър или си вкарвам излишни параной?

Хубав ден на всички, а съм сигурна че ви е по-добре с това хладно време  yes.

# 673
  • София
Добро утро, красавици  Heart Eyes
наричам ви всички така, защото снощи много ме впечатлихте, всички без изключение  Hug Момичета, колкото повече седмици минават, толкова по-красиви и женствени ставаме. Забелязахте ли само какво изкъчване имахме всички и колко много щастие се изливаше от всяка от нас? Иска ми се скоро пак да се срещнем и да си се порадваме заедно  Simple Smile
Хейли, много благодарности за снимките   bouquet Погрижила си се бързичко, браво мила!

Ей сега ще опитам да надпиша снимките, ако някоя ранобудна мама не ме е изпреварила вече  Hug

# 674
Здрвейте бонбонки   bouquet

Супер срещичка  Party макар да се отчетох за малко  Blush Много сте ми хубави всички - пу-пу! Радвам се, че се запознах с някои мамчета, които не бях виждала и че се видяхме с останалите!
Мирче - поизпреврих те в надписването, но можеш да довършиш  Peace Малко не съм сигурна, че правилно съм изписала никовете на всички, но който иска може да редактира Wink Големи бонбонкиии!

Тони - супер си изглеждаш, не говори глупости  Naughty  Hug
Чакам си аз снимки и от варненската среща - хайде момичета, стига сте ми спали  Mr. Green
Хейли - мерси за бързото качване на софийските снимки   bouquet Как ме е яд, че не останах до края, ама дргуия път съм там  Peace

А да питам - Марис ми изчезна пък сега...Да й звънна ли???
Цункии и до после, че имам да участвам в една онлайн дискусия ( свързана с магистратурата.. Tired) Няма начин.. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт