Новите ни козметични похождения 11

• 58 808
  • 686
  •   1
Отговори
# 525
elinor1985, гланцът на Манхатън в най-силно пигментирания цикламен цвят ли е? Ако е, ще чакам отзиви дали е траен и дали се разлива извън устните   bouquet

# 526

black_angel1, anbibian, от естествен косъм ли е четката и колко струва?

7.90 беше четката, синтетичен косъм е, но е мека и приятна, не се скубе поне за сега

# 527
elinor1985, гланцът на Манхатън в най-силно пигментирания цикламен цвят ли е? Ако е, ще чакам отзиви дали е траен и дали се разлива извън устните   bouquet
Да той е, много хубав малинов цвят.Утре ще го тествам и ще пиша Peace

# 528
anbibian,   bouquet!

elinor1985, вярно е много хубав цвят. А толкова покривен гланц май за първи път виждам  Thinking Жалко, че не е такъв и в другите цветове. Има едно много сладко коралово.

# 529
  • Стара Загора

# 530
Много съм доволна от покупката Party траен, не се събира в гънките, а това, че е на водна основа го прави много приятен при нанасяне и без никакво лепнене.Нямам представа дали се разлива защото аз ползвам винаги молив за контур, имах подходящ цвят и в комбинация е прекрасно Hug.Винаги съм била фен на червилата, но този глос много ми хареса и ще си взема и друг цвят.

# 531
Айде и мен ме вкара в разход  Crazy Hug

# 532
От днес:   Heart Eyes

# 533
  • София
Аз нямам нови придобивки напоследък - иамам цяла врата на хладилник заредена за доизмазване с какво ли не. Сигурно до догодина няма да купувам нищо. Обаче тествах новия фон дьо тен на Буржоа. Трудно се разнася. Цветът 53 ми пасна поразяващо незабележимо. НЕ е за суха кожа и особено за около очите. Лъсва Т-зоната по някое време. Ефектът обаче поне до средата на деня е много естествен и добър. Покривен е , но не чак като коректор. Като заключение - доста по-добър е от много от продуктите на по-скъпи марки.

# 534
# 535
  • София
P-r-o-l-e-t , напълно съм съгласна с теб. Единствения минус на този фдт е трудното му разнасяне, но просто изисква малко повече време и да му хванеш цаката. Аз даже и не лъсвам с него.  Shocked
Nicimici , моля те да дадеш отзиви за тази пяна.

# 536
И аз се интересувам! Въпреки че на доста места съм чела, че размера на порите се предопределя генетично и козметичните средства могат само временно да ги свият.. Sad
Ок, няма проблем ще ти пиша след известно време за отзиви Simple Smile

letsgo Hug Hug флуида на Alverde е много приятен, не изсушава кожата, даже напротив като че ли я хидратира. Много е лек, точно флуид си е, както си пише. На цвят е бежовеникав, както писа и една друга съфорумка, но като се размаже върху лицето не оцветява по никакъв начин. Много мекичка прави кожата. Но след някой и друг час лъсвам и се налага да попивам. Матиращото му действие не е особено трайно, но въпреки това ми харесва.  
А  да те питам теб нали каза, че ползваш измиваяия крем от същата серия - не ти ли се струва, че не почиства много добре? От няколко дена го ползвам, но като мина с памук с мицеларен разтвор след него памука не е съвсем чист, което ме навежда на мисълта, че май не почиства особено добре Rolling Eyes  А като се има предвид и, че не чистя грим с него!

А по темата:

# 537
  • София
Амра, бързо казвай какъв е кремът за очи, че съм точно на тази вълна.  Mr. Green

# 538
kashmir , този е Hug

http://www.yvesrocherusa.com/control/skin-care/eye-and-lip-care/ … ;hbxSrc=_Category

Май малко избързвам с него, но напоследък си усещам околоочната зона повяхнала.

# 539
Лесно се разнася Биодетокса на Буржоа стига да се слага малко по малко  Peace

Amra, благодаря ти   bouquet А моята процедура по почистване на лицето е много сериозна  Laughing като измиването с крема на Алверде е чак третата стъпка от нея, та след него кожата е съвсем чиста като съдя по памучето, с което минавам с тоник. Само с него се мия сутрин, но тогава лицето ми е почти чисто. Ако сваляш грим с крема може би е по-добре първо да почистиш с тоалетно мляко  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт