Игрите във Facebook - 3

• 29 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ужасно се ядосах, че стигнах на финала и когато да си взема бонусите от маймуната играта заби.

# 226
Ужасно се ядосах, че стигнах на финала и когато да си взема бонусите от маймуната играта заби.

След рестарт нещата трябва да ги има... предполагам  Whistling

# 227
  • Бургас
Имам една леха -дадена като бонус, и вече 4 дървета с банани-на 24 ч по една чепка. Имам едни непотвърдени съмнения,че това са прословутитие банани,с които се хранят бодигардовете горили от маймунския остров. Другата възможност е от съкровищата, които събираме едно дава чепка банани,те да са специалните. Това е причината винаги да са ми заложени за събиране и те.

# 228
  • София
Бел, няма разлика между бананите, които се дават на горилите и тези, които са за "ядене", т.е. енергия.
Няма специални банани - всичките са едни и същи  Wink !

# 229
  • София

Веднага го минах пак и пак заби след като приключих. Не видях да съм ги получла, ама го зарязах снощи

# 230

Веднага го минах пак и пак заби след като приключих. Не видях да съм ги получла, ама го зарязах снощи

Пробвай с друг браузър
При мен игрите най-леко вървят с Хром

# 231
  • София
За Острова:
Не мога да помагам с части за Атлантис, мината и другите. При всеки опит ми казва, че вече съм пращала, а не съм. От вчера е така newsm61.  При вас има ли го този проблем?

# 232
  • E-CLM & CH-VD
За Острова:
Не мога да помагам с части за Атлантис, мината и другите. При всеки опит ми казва, че вече съм пращала, а не съм. От вчера е така newsm61.  При вас има ли го този проблем?

При мен понякога става така - казва ми, че кутията ми била пълна, да съм я разчистела. Все едно на мен пращам  Joy

# 233
  • София
Какво тряБва за него? Вчера ми се отвори като стартирах нещо като рекламно каре и вече не ми се и показва.

# 234
  • София
Трежъра:

Да очакваме Азиатските острови  smile3508 !

# 235
Трежъра:

Да очакваме Азиатските острови  smile3508 !

smile3508
А това Rising Sun Run какво ли ще рече  Rolling Eyes

# 236
  • София
А това Rising Sun Run какво ли ще рече  Rolling Eyes

Нали наричат Япония Страната на изгряващото слънце?
В нашия случай означава  да прекосиш изгряващото слънце, т.е. Азиатските острови.
Rising Sun = Изгряващо Слънце
Run = тичам, бягам; бяг

# 237
  • София
Може и още днеска да е. Много  рефрешвам играта.

# 238
А това Rising Sun Run какво ли ще рече  Rolling Eyes

Нали наричат Япония Страната на изгряващото слънце?
В нашия случай означава  да прекосиш изгряващото слънце, т.е. Азиатските острови.
Rising Sun = Изгряващо Слънце
Run = тичам, бягам; бяг

Вярно, аз си помислих, че има нещо общо с играта, изобщо забравих, че Япония е страната на изгряващото слънце  hahaha
zuri, по-скоро утре  Wink

# 239
  • София
Някой знае ли как може да се обръща лопатата? копае ми само хоризонтално. А преди се обръщаше и вертикално. Но нямам идея кога какво й щуква. Laughing #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт