Едно, две, три, четири, пет- СЕПТЕМВРИйчето крачи смело напред!

• 65 111
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Хмммм, как хубаво говорите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 601
Ееех, Поли, супер яка мацка си!!!!
АниК,доста неприятно, а още повече като идва от човек, на когото си имала доверие. И верно клошарска работа......и сега друга ще търсиш ли?
Аз да ви кажа, че нещо ме е стегнала шапката, добре че ще имаме гости за мача

# 602
  • Остров Приятелство
Ола Момичета! Hug

Пипи_лота Да ти е живо и здраво красивото момиченце! Много да те радва и дава чести поводи за гордост!
Ruxi Да си ми жива, здрава, все така неуморна и усмихната!
Простете, че не успях навреме да Ви поздравя!  bouquet

Мога само да кажа, че Барселона - Испания е един невероятно красив град. Има от всичко – бедни, богати, красота, чистота,  чаршафи проснати да се веят от балконя над улицата, фиести, музеи, страхотна архитектура, екзотика....
Ходихме до аквариума им – има какво да се желае, но не мога да отрека, че е хубаво. Зоологическата бие всичко – невероятна подредба, всичко с мисъл към животните, повечето хвъркати си летяха свободно, делфините направо ме смаяха и най-вече дресьора им! С такава любов ги гледаше, че ми се прииска и аз да съм делфин маа... му... Mr. Green
Обиколихме де що музеи има, че успях и на Дали да отида. Ееех вълшебство!
Е, имаше и в ремонт, но все пак успяхме да видим красотата им.
Всеки ден имахме по един маршрут, направен от милия – много добре измислен и замислен. От сутрин до вечер ходене, но да Ви кажа хич не усетихме умора...щом и Калоян издържа, представете си колко е омайно.
Ходихме също така на един от техните пазари, където всичко е прясно току стоварено. Най-много ме впечатли неразборията, но тя е някак си подредена, откритите рибни ресторанти насред пазара, народ, всеки вика, крещи, всеки поръчва, едни ми ти опашки за да седнат, но и това не пречеше – всеки хапваше, пийваше и беше доволен. Екзотиката, която изпитах беше вълшебна.
Много паркове, много нещо. Впечатляващо беше, че на местата за детски площадки имаше заградено място в което само кучета можеха да тичат – нямаха грам допир до децата...но пък и животинките не бяха лишена от игра на воля. Много места има измислени за пенсионерите, които играят на какви ли не игри. Калоян беше много впечатлен....в София не бил виждал дядовци и баби да се смеят... Confused
Гледахме и капуейра, по въже се опитах да ходя – гола вода съм.
 В парка при тяхната Триумфална Арка има много да речем хипита, които си носят въпросните въжета, връзват ги по дърветата и е една надпревара мани, мани. На други пък места,  разни като кърпи подхвърлят въртейки ги, много жонгльори, по-горе казаните танцьори на капуейра и много, много народ  лежащ по тревата. Всеки носи я ядене, я пийване и голям купон. Всички са усмихнати и приветливи.
До морето ходихме и там много народ, ноооо чистота, една блестяща чистота.
Видяхме и как живеят богатите – едни ми ти яхти, едно ми ти чудо малееее – то цели кораби направо.
Ааа имаше и някакво като шествие на изтребители. Всеки ден от към следобеда до вечерта летяха във въздуха и правеха какво ли не. Калоянчо пощуря по тях.
Ходихме и до Мола им, който се намира до пристанището и пак много съм доволна. Много добре замислено – много пейки, дървени платформи до сами водата и пак имаше много хора, които просто си лежаха, почиваха, любуваха, целуваха и т.н.
Попаднахме и на някаква фиеста на Сан Мигел. Една улица цялата украсена с бонбони и всички живущи на тази улица си бяха изнесли маси, столове, тенджери с гозби, питиета....абре и тук веселба, деца хвърчат насам натам, навсякъде детски смях и глъч... и мирис на много романтика....
Храната и ресторантите им пак с някакъв изключително романтичен привкус. Където и да е местоположението му, т.е. ако ще и най-калдаръмената и забутана улица да е, масата ако ще и от тези металните да е,  си е с хубава покривка, високите и тумбести чаши за вино, и винаги обърнати към нещо интересно за окото. Някак си го правят така, че ти се чувстваш уютно.
Това, което не ми допадна, че и тук много акита по улиците. Почти никой, да не казвам никой не говори английски. Само някакви откъслечни фрази, което мен си ме остави без ума и дума – все пак нали е сериозна туристическа дестинация.
Почти никой не отстъпва място на дете в метрото. Не че беше фраш, но все пак някак си ми се стори странно.
Но последното на фона на всичко друго е....Възхитена съм от всичко, от всичко!

Има доста снимки, който съм разделила по маршрути. Simple Smile
http://ssunny.snimka.bg/europe/barselona-quot-bari-gotik-quot-la … yial.539964.0.big
http://ssunny.snimka.bg/europe/barselona-la-rambla-el-raval-el-b … laja.539976.0.big
http://ssunny.snimka.bg/europe/barselona-akvarium-sredizemno-mor … esta.539980.0.big
http://ssunny.snimka.bg/europe/barselona-park-de-la-siutadelya-i … arka.539990.0.big
http://ssunny.snimka.bg/europe/barselona-kaza-bal-o-la-pedrera-l … guel.539992.0.big
http://ssunny.snimka.bg/europe/barselona-monjuik-sagrada-familiya.539999.0.big

# 603
  • Остров Приятелство
Maris Виждам още не се е появила красавицата. Пу, пу много леко да е? Колко голяма казват, че е вече?
pipiole Възхитителна!!!
GALL78 Честито ти учениче! Всичко ще се подреди. Hug

Сега за Рождения Ден.
Виждам посъбрали сме си и това много ме радва!
Само, че сега идва това, че дали да не сменим клубчето, тъй като имах идея майките да седим в близкото ресторантче, да не се бутаме с дечицата, но пък сега като се замисля не става.
Ще има малки бебенца и някак не ми се вижда удачно - нали така?!
В самото клубче има място и за нас, но не е от най, най широките и шикозни места, но аз мисля, че това не ни пречи.
Спрях се на това клубче, защото те единствено не ми искат кой знае колко голямо капаро първо, второ не е задължителна консумацията на възрастните, което също видях има коментари, за нас е от изключителна важност за да не се получават гафове като преди, и трето наистина занимават децата, а не само да се бутат по топките и играчките.
Това е въпросното клубче:
Липу - ул. "Президент Линкълн" №29 - За съжаление нещо страницата не им работи.
Моля ако имате някакви предложения на драго сърце ще ги преслушам. Hug

Желаещите сме:
Аз/1/, Пипи_лота/1/, mama rosi/2/, Ili/1/, Ruxi/1/, Rady/1/, aniK/1/, GALL78/2/, angiе/2/, pipiole/1/.

Моля, Благодаря Няма ли да се включиш?

Хубав ден на всички Ви!

# 604
Нямам никакво време, но докато си пиех кафето прочетох последните 2-3 страници, за да съм малко в час.

Рукси, да си жива и здрава на патерица. Много, много късмет, любов и професионални успехи. Ти си невероятна жена и майка и много ти се възхищавам   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes.

Мариска, стискам палци всичко да мине като по вода  Praynig. Сигурна съм, че ще е така и ти изпращам цялата ми пололжителна енергия, която имам  Hug.

Аник, много кофти това с чистачката, знам какво е, случвало ми се е  Confused.

Поли, нямам думи, само една - прекрасна си   bouquet.

Гaлче, дано нямате проблеми с яслата и не се налага да умуваш кой, кога, как сте гледа Руси.

Ния, да се оправяте. Ние всички изкарахме нещо вирусно, но се оправихме, с изкл. на Дари. 8 дни беше с хрема, която започна да се влошава и да му се възпаляват ушите, та сега пие АБ от няколко дни. Вече е добре и снощи спа повече от 9 часа, направо не мога да повярвам. Имаше някакъв период на будене през 2-3 часа, а преди си спеше без прекъсване. Дано пак да е така, сигурно нослето го е будило.

Сънка, искрено ти завиждам за екскурзията. Звучиш невероятно.

Кога планирате общия рожден ден? Много искам да ви видя и този път ще направя всичко възможно, само да сме здрави.
оставям ви, че трябва да отида на работа за 2 часа.

p.с. не помня, дали споделих, че се местим в ново жилище. Взехме го празно, накупих всички мебели, бяла и черна техника и съм много доволна (и много охарчена) Mr. Green. Стана страхотно и ми е на две мин. пеша от училище, градина, работа. Намира се на пряка под Дондуков (на гърба на първо училище, където ходят големите).

целувки

# 605
Добро утро мили мои,

Днес денят е наистина прекрасен, защото тази нощ....в 1:20 се е родила Ниа...прекрасна малка принцеса.

Марисчето се чувства добре, каза, че всичко е минало много бързо и лено! В Токуда са, мишленцето не искало да засуче, но и това ще стане  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Марисче, ЧЕСТИТО!!!

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 09:57 от pipiole

# 606
          МИЛИТЕ НИ ПРИНЦЕСИ!МАРИСЧЕ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ С НЕЙНО БЕБОЧЕСТВО, БАТКОТО И ТАТКОТО!ДА РАСТЕ КРАСИВА, УМНА И СПОКОЙНА ГОСПОЖИЦАТА!МНОГО ПРЕГРЪДКИ И ЗА ДВЕТЕ ВИ!  Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing  bouquet  bouquet  bouquet

Полче, да ти кажа, че си умопомрачителна, страхотна фотосесия Hug
 Момичета, много искам на 16-ти да съчетая общия Рожден ден с този на детето на моя много близка приятелка Rolling Eyes Вчера получихме покана за 16-ти в 11.00 часа, ако измислим подходящ час там сме
 Сънко, добре си ни дошла! Ще чета с интерес разказа ти и ще гледам снимките.
 Дани, честит ви дом, скъпа!
Ани, много гадна случка! И аз в момента с едни злоупотреби по служебна линия на един клиент се занимавам Sad Чувствам се много излъгана и те разбирам.
Ния , оздравяхте ли вече?
 Целувки и до скоро!

# 607
Аууууууууууууу, как знам кога да вляза!  Grinning

Марис- честита ти нова рожба, да е жива и здрава малката Ниа и много да радва мама, татко и батко! Много целувки и бързо възстановяване!

# 608
Мариска, да ти е жива и здрава малката Ниа и много да ви радва ! И да си кажа, може би ако я запишете на латински Nya, има шанс в Катарско да не й викат Найя  Laughing На моя близка детенцето е Рая , сега тръгна на нърсъри и тя е бясна, че я наричат Рейя. Ама ти сигурно това си го премислила  Heart Eyes Hug
Дани, честито и все по-лесно да ти става !
Съни, снощи купихме билетите за Барселона - за другата пролет, живот и здраве. Дали ще ни стигнат 5 дни, ако следваме маршрутите от снимките ( ако позволиш  Mr. Green) ?

# 609
  • Plovdiv
ЕЕЕЕЕЕЕ, МАРИСЧЕ, БРАВО МИЛА! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ШУШКА С НЕЖНО ИМЕ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО, СПОКОЙНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТЕ И БАТЕ. Heart Eyes
Ех, усмихнахте ми деня, девойки! Hug

За най-щастливата мама - БРАВО.

Радвам се, че е минало бързо и леко. Hug
хахах, сега се сетих, че писа, че чакаш гости..., за мача.... Joy
Много целувки за вас. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 16:12 от N i y a

# 610
  • Варна
МАРИС, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО ЦЕЛУВКИ И ОТ НАС! СТРАХОТНА НОВИНА!  bouquet Heart Eyes

# 611
  • Plovdiv
Дани, честито нов дом.  bouquet Нека е пълен с усмивки и щастливи моменти. Heart Eyes
Сънка, благодаря за разказа.  Heart Eyes Отивам да гледам снимките. Simple Smile
Поли, благодаря за новинката. Heart Eyes
Момичета, още се влачим болни. Sad Отвратителен вирус. Аз съм по-добре, Лазар е светнал, като светулка. Душицата мамина, броят му се ребърцата, а очичките са хлътнали. Не яде вече цяла седмица, пие по малко течности и аз съм сериозно притеснена. Не е ходил по голяма нужда от последния ден с разстройство, май четвърти. ooooh! Постоянно го боли коремчето и аз вече не знам какво да правя. От вчера е с постоянна кашлица. Лежи по цял ден. Започнаха ми параноичните мисли и сега се вкарвам филми за всякакви страхотии. Sad
Днес е с баща си, аз съм на работа и ми свито, та дрънчи.
Оплаках ви се.
 Hug

# 612
Марис - честито! Да е здрава и щастлива малката Ниа!!!   bouquet

# 613
Ния, тази картинка , която описваш хич не звучи добре Sad Предполагам си говорила с лекар. Аз лично много бих се притеснила. Дано скоро се оправи. Супичка по малко не иска ли да хапва? Милото мишле   Praynig
Дани Честит ви дом! Да е изпълнен с много любов и радост!
Съни както винаги разказала си го прекрасно   bouquet  Аз съм ходила в Барселона и не мога да кажа, че останах толкова възхитена  Grinning Но , разбира се, смята , че  е красив град Peace
За рожденния ден много малко ми се струват хората, защо така? Дейзи не я виждам в списъка, а тя е много сериозна, дали знае, ако ли не да й звъннем?

# 614
  • Sofia
Ехааа, имаме си бебенце  Party Party Party

МИЛА МАРИС, ДА ТИ Е ЧЕСТИТА МАЛКАТА СЛАДКА РОЖБИЧКА!!! ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВА И КРАСИВА КАТО МАМА!!! ДА ПАПКА, ДА СПИНКА, ДА Е НАЙ-КРОТИЧКОТО БЕБЕНЦЕ!!! НА бТАТЕ И БАТЕ СЪЩО ОГРОМНО ЧЕСТОТО!!!

Поли, знаеш ли повече? Нормално или секцио, тегло, ръст.... Ей, казах й аз, като писа за разкритието. Пък и тя си е усетила  Hug Heart Eyes  bouquet Много хубаво ми стана, чак се просълзих, настръхнах, ухилих... всичко заедно.
Нийка, много притеснително  Cry Тия стомашно-чревните направо са...  #Cussing out Пиши как сте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт