Едно, две, три, четири, пет- СЕПТЕМВРИйчето крачи смело напред!

• 65 112
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Мариска, не съм влизала в темата 2 дни и си викам - ще роди, няма да разбера  Hug Ама то може и до края на тази седмица да е  Confused Аз в четвъртъка бях като теб, в неделя ми изтекоха водите  Peace

Рукси, бъди много щастлива   bouquet

Да е жива здрава и все така красива малката Теа  Hug

Жената в бяло се губи - да не би да пътува насам  newsm78
Поли, хубаво ячице  Grinning

А, да ви кажа, вчера срещнах Лулу-то. Порицах я и й казах за общия р.д. - ще го има ли всъщност???

# 586
Мараба  Party

АниК, ще го има, нали за 16-ти готвехме да бъде  Laughing Съни като се върне ще внесе малко порядък в организацията  Laughing Laughing Laughing

ЧЕстит рожден ден на Тейка-фейка  Heart Eyes Само да кажа, че тя наистина е една малка фея  Blush

Светли, как съм сме смялаа  Joy Joy hahaha Joy Село казваш  Mr. Green Ела да видиш при Дарко в детската, след двумесечен престой на децата от групата по всички краища на страната какъв цветущ език са придобили. Даже на родителската среща ни предупредиха, че голяма промяна имало в езика и речника на децата  Joy hahaha

Мариско, така както те усещам, май нормално си е тръгнало детенце да се пръкне  Naughty иначе ти си стой още ден-два....Между другото 8-ми и 9-ти са страхотни дати - имам приятелки на тези дни родени и всички са супер готини  Whistling

Нийка, къде се изгуби?

Поли, дано този път успееш да го пребориш. Много упорита работа е циститът  Confused и болезнена, гадост  Sad

# 587
  • Plovdiv
 Hugна всички. Влизам да си свърша работата. :love Едвам си държа главата права. Grinning
Честит Рожден ден   на красавицата Теа, талисманчето на групата!
Рукси, Нинка, да сте живи и здрави, момичета! Дано са били хубави празниците ви. Hug
Отчет, след денят с разстройство, имаше ден с висока Т и покашляне, после затишие, че даже мислех да го пращам на градина и тази нощ отново разтройство и като екстра - повръщане на фонтан. Всъщност екстрата е друга, аз съм в същото състояние. Simple Smile ooooh! Лежим и си охкаме двамцата.
Марис, дано скоро времето се оправи, че да пощъкате заедно преди събитието. Когато и да е, да знаеш, че стискаме палци и ти желаем най-най-най-лекото и бързо раждане и една сладка шушка в прегръдките ви. Heart Eyes
Поли, Heart Eyes добре, че си ти. Останалите сме несериозници. Laughing Догодина ще мрънкаме за темичката, ама ще е късно. Аз съм лееко "под вода", сдухала съм се, с една дума.
А, Деси, верно отдавна не е писала. newsm78
СветлиJoy да нацелуваш Лили. Heart Eyes
Роска, да кажа, че ми звучиш много по-добре от преди...два месеца да кажем. Hug Или свикна с лудницата?!? Laughing Hug

# 588
Момичета,след малко отивам на родителска Confused
Някой знае ли,дали се прие окончателен размер на таксата за нашия набор?
Пишеше лятото,че ще е наполовина,но в нашата градина си остана 60лв. newsm78
И какви учебни помагала имат децата?
Питам,защото при нас имат гадния навик да взимат пари,а после не се отчитат по никакъв начин.

# 589
  • Sofia
Моля,Благодаря!, нашата такса е 60лв., събраха по още 50лв. за помагала, а и купихме тоалетни хартии, салфетки, сапуни...

# 590
Моля,Благодаря!, нашата такса е 60лв., събраха по още 50лв. за помагала, а и купихме тоалетни хартии, салфетки, сапуни...
А,същата работа значи..........ние консумативите ги носим всеки месец+3лв. за вода ooooh!
Край няма просто.

# 591
Моля, Благодаря, и при нас е 60 лв. таксата и по 30 дадохме за тетрадки. Иначе са консумативи не даваме, но носим вода на децата в малки бутилки.

Лелеее, в това време пълен сдух  Confused

Нийка, да се стягате, ей  Hug

Мариско, на отчет  Naughty Тук ли си, още ли сте "заедно"  Mr. Green

# 592
Мдаааааааа - тук съм  Mr. Green

# 593
  • Sofia
Поли, Марис, днес хванахме чистачката да краде... съвсем случайно стана - вече ми мина, ама до преди малко ме боля главата  #2gunfire

# 594
Аник, много неприятно  ooooh! Разкажи, ако искаш, но най-вече не се ядосвай  Hug

# 595
АниК, как мислиш да постъпиш в тази ситуация  Sad

Я, аз да ви посъбудя с нещо приятно  Mr. Green, което току-що пуснах и във февруарската отчетна  Laughing
пример за комуникация в голяма фирма (като нашата)

Бележка от изпълнителния директор до мениджъра:

“Днес в 11 ч. ще има пълно слънчево затъмнение, при което слънцето изчезва зад луната за две минути. Понеже това не може да се види всеки ден, на служителите ще бъде отпуснато време да наблюдават затъмнението на паркинга. Персоналът трябва да се събере там от десет до единадесет, когато аз ще изнеса кратка реч, за да запозная хората с явлението и да дам малко основна информация. Ще бъдат осигурени безопасни черни очила на минимална цена.”

Бележка от мениджъра до началника на отдел:

“Днес от десет до единадесет часа  целият персонал трябва да се събере на паркинга. Това ще бъде последвано от пълно слънчево затъмнение, което ще се случи за две минути. На скромна цена всички ще бъдат обезопасени с черни очила. Преди това шефът ще изнесе кратка реч, за да ни даде малко информация. Това е нещо, което не може да се види всеки ден.”

Бележка от началника на отдел до ръководителя на направление:

“Шефът ще изнесе днес кратка реч, след която слънцето ще изчезне за две минути под формата на затъмнение. Това е нещо, което не се вижда всеки ден, така че всички ще се съберат на паркинга в десет - единайсет часа. Ще бъде безопасно на разумна цена.”

Бележка от ръководителя на направление до супервайзора:

“Към десет или единайсет отиваме на паркинга, където шефът ще затъмни слънцето за две минути. Това не се случва всеки ден. Ще бъде безопасно и, както винаги, срещу заплащане.”

Бележка от супервайзора до редовите служители:

“Някои ще ходят днес на паркинга да гледат как шефът изчезва. За съжаление, това не се случва всеки ден.”

Хайде сега поред  Whistling
Аз изпратих Дарко на градина и хуквам пак до поликлиниката за резултатите на Руси, картони, кърпи, лигавници...яслата ни зове в понеделник  Party

# 596
Добро утро милички,

Влизате не влизате, аз кафето да си го сложа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А ето и малко снимки да ви покажа, снощи излизахме  Wink

http://picasaweb.google.bg/pipiole/DropBox?authkey=Gv1sRgCL318ob … 25416734686743266

# 597
Аууу, че хубаво ! Колко си слабичкаа, много ти отиват тези дрешки !  Hug

# 598
  • Sofia
ПолиCrazy  bouquet

Светли, накратко - тази жена идва у нас от 6 години, има си ключ, аз винаги гледам да се махна, когато тя е там, за да не й се пречкам. От скоро даже се засичаме, понеже понякога се забавям с излизането, иначе преди не я виждах даже. Мъж ми от известно време искаше да я проверим, но аз все си мислех,ч е няма за какво. Вчера сутринта, незнайно защо той насочил камерата, която е над леглото на Крисето, да гледа към стаята. Аз излязох на обяд като преди това харабийската си поговорихме с онази от кога се знаем, че ме помнела с корема с Габи. Та отидох аз на обяд и тъкмо си поръчах, мъж ми звъни "ти знаеш ли какво прави Анелия в момента - рови ти в шкафовете"  Shocked Та така той я записал как си рови из дрехите и мери блузи. В един момент тя обаче мернала камерата и леко се стъписала. Той се изстреля към къщи, но щеше да я изпусне, затова се обадих на съседката да й вземе ключа. На тази пък й звъннах и казах да остави, каквото е взела и да предаде ключа.
Тя е една кльощава, заеква... винаги ми е било жал за нея. Каза, че нищо не била взела. Аз си помислих, е сигурно е върнала нещата, но като се прибрах и видях коя блуза ми липсва, само я набрах по тел. и я сравних със земята. Тя само хлипаше и ме молеше да не предприемам нищо. Притесни ме, че каза "не знам защо го правя", а не "направих", което означава, че е редовно  ooooh!
Бях и дала срок до днес да ми върне каквото е взела, но тя дотичала още вчера, оставила торбичка пред вратата и ми звънна по тел. Имаше 2 блузи и 2 чорапогащника - кокошкарска работа. Ценности не е пипала, дрехите не мога да ги хвана. Да си засереш с извинение очите за някакви си боклучки. Да беше споменала само, че има затруднения, винаги бих и подарила, с огромно удоволствие. Аз се чудя някои неща на кой да ги дам  Confused

Аз се обърнах към Марис и Поли, з'то с тях коментирахме, че не чисти добре, исках да я сменя, но ми поискаха двойно повече пари. И аз реших нея да я стимулирам - казах и някои неща и й предложих с 10лв. отгоре... Идва от сто години, имам й пълно довери... Добре й е било - не са много парите, но за дрехи не харчи  #Cussing out

Абеее.... добре, че се отървах  Whistling Мъж ми вчера вика "отивам да си облека анцуга...ако е там"  Joy

Та такива ми ти работи... не много накратко  Mr. Green Обаче пак ще търся, но този път ще бъда съвсем различна... "работодателка"  #2gunfire

# 599
  • Plovdiv
Ани, много, много неприятно. Знам, че си бясна в момента и с право. Но хубавото е, че сте я разкрили все пак.  Hug
Галче, Joy как беше - развален телефон. Което ми напомни, че и при нас се получават често подобни изпълнения. :lol Последното, моя милост изигра последната роля, срам голям. Чувам, че жената на един колега е бременна. Минават няколко месеца и аз се присещам за тази информация случайно, като виждам един от приятелите му, негов кум, също наш колега и питам - роди ли, кога, нали знаете, рутинни въпроси. И насреща ми едни облещени очи - ами аз не знам да е била бременна. Добре, че не срещнах "бъдещия татко", че трябваше да се окопавам. Laughing
Стискам палци за яслата. Hug Heart Eyes
Поли,... уау, страхотна си. omm Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт