Едно, две, три, четири, пет- СЕПТЕМВРИйчето крачи смело напред!

• 65 113
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро !

Поли, къде ги намираш тези кафенца... Джезвето ме върна в студентската ми квартира  Hug

Нийка, тази люстра ( ли беше? ) ме хвърли в духовата.. Как е детенце ?  Hug
Аник, хубаво е при вас  Laughing
Мариска, значи нормално ще раждаш, живот и здраве  Hug Хайде, леки дни !

Аз отивам за малко на работа, а ако имам късмет, скоро ще си сменя договора да не работя в събота, че на Лилето много му е криво. Качих 5-6 снимки във ФБ , само нейни, че за другите дечица не съм питала дали може .

# 571
  • Sofia
Поли, и аз за това парти се сетих, ама викам да не бъркам нещо  Hug
Светле, дано успееш да си освободиш съботата - много е гадно  Sad
Мариско, ама в Токуда "обичат" да режат - добре, че си имаш докторица, тя да реши  Peace
ГАЛче, приеха ли ви в яслата??? Не си се похвалила  Hug Аз обичам тишината - когато мога, НЕ слушам нищо  Embarassed Само не разбирам защо когато Крисето се размрънка или разплаче, Габи започва да тича с боен вик или да И вика "не плачи, Крисе", опитвайки се да я заглуши Joy
Този филм и някой друг го похвали, пък аз не можах да го намеря тогава. Сега пак ще пробвам  Peace

# 572
Ехоооо, аз днес тъна в блаженство - при мама и тате, децата тичат около мен, аз си почивам  Whistling

АниК, приеха го Руси в частната ясла  Joy hahaha От много връзки, обещания и "спокойно, спокойно", накрая се успокоих, пих една студена вода и си оправих нещата с яслата. Мислех с детегледачка, защото така щеше да ми е по-удобно, да гледа и двете деца, като се налага, да не бръмча от едно на друго място, но...в един момент си дадох сметка, че Руси е много контактен и просто ще притъпя това нещо, ако го оставя сам с лелята у дома. Има и друго - той е много лаком, мели всичко вредно и полезно и само си представих как лелята го тъпче с лакомства, за да трае и да не шава много, много  Confused и затова колкото и да се гърча, ще го пратя в яслата, а когато са болни, ще го мисля някак  newsm78 (лели, баби, аз..).

Светли, отивам да ви видя  Laughing

# 573
Ту-ту тук съм момичета.Това време обикновенно спя а през деня торпедото дето се мисли за Батман-Добри не ми дава и затова не пиша,ама сега не ми се спи и реших да ви драсна.
Честит рожден ден на всички който пропуснах,желая им всичко най хубаво.
МАрис така като гледам си на финалната права има няма 500 м или някакви си 3 седмици,ще дочакаш мъжете и тогава.
Гал и аз так азабелязах че Додо е като прохусмукачка,всичко яде.Даже като се наяде продължава.Ако не се оригне не може да се разбере наял ли се е.Ама и не само Додо и на кумувете ни второто а е момиченце също повечко яде.Кака му на Добри закусва половин кроасан,а Додо й го дояжда и още малко от другия изяжда.
Поли не ми напомняй.Аник го беше организирала и след това се отказа да организира повече.Ама карай.Иначе за общия рожден ден съм с две ремаркета -който не иска бебета ще ги връчиме на клубчето. Mr. Green
Нийче дано бързо му зарасне на Лазе.А какво общо има Нина с АЛбена,че жената си е кръстила детето на нея ли?
Аник споко и при нас е така.ДОбре дошла в отбора на семейство АДамс Joy hahahaДодо като се разреве, Ронката отива и го гушка ама так го стиска че чак ще го задуши и той реве още повече,а тя като се разплаче отива и вместо да я погали я оскубе по силно.А аз  като буфер се чудя как да успокоя единия.Иначе най голям смях пада като се къпят заедно,щото като влезна да къпя кака му -Добри къде ходейки,къде лазейки идва са се дрехите  и влиза при нас под душа.Слагам им коритото и 30 минути не ги закачам,верно че детския им смях от това че се поливат стига до първия етаж,няма значение.Абе весело е с две,а с 4 си представям какво е -ДАни ще каже.Ох момичета оставям ви че утре в 7.30 ще гледам Добри спейки

Последна редакция: пн, 04 окт 2010, 16:07 от mama rosi

# 574
  • Plovdiv
Ехоо ..и аз. Laughing
На бързо, че съм много уморена, бяхме за два дни до Велико Търново. Без децата, но току-що си взехме Лазар със сииилно разтройство. Sad Ръката е добре, благодарение на хирурга-съсед, да е жив и здрав. Heart Eyes
За Нина  и Албена, помислих, че може да са "нашите". Само това. Hug
Утре, ако имам време ще кача малко снимки.

# 575
Моите момчета си дойдоха  Party

# 576
  • Sofia
Привет!

Ние тази седмица се пренасяме към Красна поляна, че каката е на градина там и това пътуване ни писна. Иначе хубаво си ни беше тук, ама и студ стана  Crossing Arms
Мариска, сега вече само спокойствие и полезна храна Wink последно секцио ли ще е?
Роси, ама при вас е весело. Направо те чета и си давам сметка какво ме чака догодина...

# 577
Прелитам сам одокато малкия Батман се е закротил и мъти. Mr. Green newsm59  ura  bigdance2  Gift  Party Time Tada happy bd hbday bdbaloni baloni
РУкси да си жива и здрава,Много любов,пари и всичко най-най.Да ти призная честно не бихти дала толкова години колкот оправиш

# 578
Не мога да пропусна рожденния ден на Рукси - Прекрасна Жена, Прекрасна майка !

Бъди здрава, щастлива и нека животът ти поднесе своето най-красиво лице!!!

# 579

Добро утро мили мои  Peace

Не сме много активни, изморени ли сме, скучни ли сме  Mr. Green що ли?

Аз днес съм по лекари , ще опитам да лекувам стари болежки. Стискайте палци, а малко по-късно...Марис знае къде ще ходя  4470

Вероника си ходи на градина, започнаха да учат някои неща, а нея специално скоро ще започнем да я подготвяме за изпита за училището.

Приятен ден

# 580
дОБРО ВИ утро  Hug

Поли, какви болежки, душа  Confused

Специални поздрави за Рукси   bouquet  bouquet  bouquet

Днес моята майка има рожден ден, искам и нея да поздравя, да ми е жива и здрава  Blush Heart Eyes

Аз не пиша много, защото това е единственията начин да си опазя компютъра от малкия терминатор Confused Тресе ме треска с тая пуста ясла - как ще потръгне. Притеснявам се, че ще се върна на работа и веднага ще се наложи да отсъствам  Sad Въобще черногледството ми е в повече напоследък  Embarassed Rolling Eyes

# 581
Ооо, мъжки ръце  Flutter

Галче, да ти е жива и здрава майчицата ! И детенце ти пожелавам да не ти боледува !  Hug

Поли, стискаме палци днес ! Вероничка на какво ще я изпитват ? Лилия учи дните на седмицата и мучи на див уигънски диалект Муууундей  ooooh! hahaha Даже ми се разсърди , че й се смея,  то какво да прави детето, като съм го довела на село  Grinning
Хубав ден !

# 582

Добро утро,

Svetlili, изпитът не е нищо особено, няма критерии, учителите твърдят, че искат да видят колко е порастнало детето, умее ли да задържа вниманието си и ей такива неща.
Галче влача от мноооого години един цистит, все се лекувам и все има още какво да се прави. А за яслата не се притенявай - ако детето ти се разболее, просто ще се прибереш и ще го гледаш. И да се притесняваш от сега, няма да промениш нищо. Единственото, което можеш да направиш е да го засилиш с някакви витамини или ако имаш нещо , от ковто се плашиш, да сложиш ваксина (бронховаксом примерно). Друго няма какво да направиш  Heart Eyes

Защо никой не пише  newsm78 По 3-4 кафета има на една страница  Mr. Green

Приятен ден

# 583
Оххх, много ми хареса тази снимка, та реших да я споделя с вас

Дано ви хареса

# 584
Тази снимка е за Деската Simple Smile

Добро утро и честит рожден ден на изтърсака на групата!

Аз вчера бях на лекар - 1,5-2см разкритие, но не изгладена шийка, та не е ясно. А ако съм за цезарово ще е за другата седмица. Още нищо се незнае. а най малко аз пък знам...Иначе се чуствам доста добре тези дни. явно корема ми е паднал още по-надолу и спя като пич и не ставам до тоалетна, и като цяло мога да си седя така форевър  Joy

Ядосвам се на тъпото време. Ади милия от жегата сега на дъжда. В Доха неможе д аилиза много защото е жега, а тук защото вали...

Май всички са се зазимили, а  Joy

Общи условия

Активация на акаунт