Едно, две, три, четири, пет- СЕПТЕМВРИйчето крачи смело напред!

• 65 115
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Мариско, то аз си очаквах точно през нощта да ми се случи и добре, че бяхме командировали Габи в Нова Загора  Whistling Викаш такси и отиваш  Peace Ама ти е рано още де - барем още веднъж на фризьор ще идеш  Hug Хайде снимай го този диван вече  Hug
Нас Криска ни зарази всичките - при нея обаче само сопол, а дъртите се изпонатръшкахме  Mr. Green Уж вече минава де  Praynig
Висок, синеок и мускулест викаш, а...  Joy
Съни, да сме здрави - и ние сме на линия за общ рожден ден. За предпочитане преди обяд  Peace Ако приемате и бебета...  Mr. Green
Или_, ама вЕрно чуждите бързо растат  Mr. Green Hug Да е жив и здрав Емо, все така послушен и сладък бузанчо  Heart Eyes

ЧЕСТИТ ДА Е РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ТИТИ!!! Мама Евичка да се засрами и да вземе да се разпише как са, що са   bouquet

Мариска, гледам, че с моя колежка от университета Бърди сте в една отчетна  Peace

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 16:56 от aniK

# 556

Goooooooooood            morning             Sofia

http://www.youtube.com/watch?v=Umd82ToFsmM&feature=related

Последна редакция: чт, 30 сеп 2010, 09:33 от pipiole

# 557
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЮНАЦИ ИЗТЪРСАЦИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега остава и Тея на Пипи да се разпише с петата година и сме готови за рождения ден. Аз съм за и с двамата ще дойда, само да са здрави  Praynig Praynig Praynig и аз да съм здрава, че този път и аз сдадох багажа - такава кашлица изкарах, че се изненадах от себе си  ooooh! и как болят гърдите, ужас, а ДАрко колко геройски я преживява тази кашлица не знам  Crossing Arms

Нийка, как ме нацели с музикалните вълни. От няколко дни съм на такава релакс вълна и децата ме обичат видимо повече Simple Smile)

# 558
  • Plovdiv
Привет, привет! Grinning
Честит рожден ден на всички малки сладури от днес и вчера!
Днес едно от децата в групата на Лазе има РД, казва се Нина, а майка и - Албена. Shocked Познайте аз какво си помислих. Laughing ooooh! И още се чудя.
Нийка, как ме нацели с музикалните вълни. От няколко дни съм на такава релакс вълна и децата ме обичат видимо повече Simple Smile)
Галче, и аз така. Laughing

Аз нещо съм във фаза - "мразя работата си". Ох, не беше ми се случвало от години. Гадооост.
Вчера вечерта се счупи едната люстра, лазар естествено беше под нея, в този ми ти момент. А най-голямото щастие е, че се разминахме с уплаха и прорезна рана на едната ръка. Само. Раната му е отвратителна, кожата е разделена, буквално зее. Казаха обаче, че не трябва да се шие. И сега лепим лепенки, така ,че да събират раната, за да заздравее. И естествено не е на градина. Бреййй, оплаках се.

# 559
Нийче, а какво е люстра?  Embarassed Ей че кофти звучи това с раната. Боли ли го много?

И аз да се оплача - ходих на маникюр и педикюр, но в един нов салон и мацката се оказа, че работи малко бавничкооо. Много се стараеше. но моят задник не го инетерсуваше особенно това. Едва издържах! А как си мислех преди това да разделя процедурите и защо не го направих, не знам....та с една дума - не е лесно Wink
Дойде дивана!!! поподредих вече и чакам мъжете(има бира, бисквити Закуска, на всеки угаждам  Mr. Green)

Поли, много мрачно тази сутрин!
 Hug

# 560
Как мрачно бе - таква хубава песен ти пуснах  Mr. Green

Ела сега да ме видиш, та да разбереш що е мрачно настровние  Cry

Нийче и аз не знам какво е това люстра? Дано раната се затвори бързо

# 561
Честито на празнуващите последните два дни!   bouquet

Марис  Hug още малко остана!

Ния - да минава бързо!

Съни - за общия рожден ден съм с двамата, сутрин и на нас ще ни е по-удобно. Вариант да не дойдем - само, ако са болни.

Ани - бебета не приемаме  hahaha  Hug

Ради - мерси, че ми обръщаш внимание на хрумките - ще обсъдим живот и здраве  Hug

# 562
  • Plovdiv
Извинете заблеяната ми личност. Как въобще вкарах руска дума, главата ми не го побира. Joy
Полилей, за полилея идеше реч, ако така изобщо се пише. ooooh! Laughing
Марис, трай бабо за хубост. LaughingНе е истина, какви си ги причиняваме.

Полииии,:hug:

# 563

Добро утро!

Марисче, колко пъти казах, че не е хубаво да ходиш по процедури  Joy Как си днес?

За рожденния ден - пишете ни. Надявам се, че няма да се случи миналогодишната драма  Wink

# 564
Добро утро Wink Simple Smile Simple Smile

Поли, не е лесно, ама пусто.........краста си е  Joy

Оф, днес почва моя месец. Според мъжът ми трябва вече да раждам, че ще се объркат плановете  Joy

Ей, къде са другите девойки - мама Роси, Или, Десоооо............никой не пише

# 565
Мариска - чакай до 13ти  Wink - да започнем залаганията  Hug

# 566
  • Sofia
Аз не съм У ред - Нийка, какво си си помислила за Нина и Албена  newsm78 Embarassed Изкефи ме руската дума  Peace Добре, че не е счупена някоя глава  Praynig
Поли, какво общия рожден ден миналата година? Аз май не съм идвала, сигурно съм беряла душа тогава  Sick
Марииско, честит ти Октомври   bouquet
Ние се гледаме в къщи - Габи скача и свири като локомотив, Криста му се смее с глас, а аз се ядосвам, че не съм напълно глуха  Mr. Green Crazy

# 567
Ние се гледаме в къщи - Габи скача и свири като локомотив, Криста му се смее с глас, а аз се ядосвам, че не съм напълно глуха  Mr. Green Crazy

ХА ХА ХА Wink Веселичко го давате

# 568
АниК, welcome to the jungle  Joy hahaha Joy не се ядосвай, ами си пусни малко музика  Mr. Green аз им пускам на моите периодично и заглушавам донякъде лудницата  Crazy

И аз нямам спомен за миналата година - какво е станало newsm78

Мариско, не че нещо...ама то като миналия път е било по-рано, не означава, че този път пак ще е така  Wink пък и нека малко татето се поизмъчи в трепетни очаквания  Naughty  Laughing

Аз да ви препоръчам филмче за гледане, смях и реване (3в1) - The Ex  Peace много ми хареса, определено!

В понеделник хуквам по изследвания за ясла на дребен - ако, кръв, урина, тези три работи, плюс мен за васерман, картон и забравих какво още беше, но при всички случаи ми е ужасно омразно всичко това  Confused стискайте палци всичко да е наред!

# 569
Добро на всички,

За да не внасям излишен смут - става дума за партито, на което присъствахме 5 майки , а беше организирано за 15. И сега като се замисля не беше общия рожден ден, а парти за Коледа, но то е все тая. Това имах предвид  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт