Едно, две, три, четири, пет- СЕПТЕМВРИйчето крачи смело напред!

• 65 110
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Ето какво е написала Марисчето в другата тема :

MOMICHETA,RODIH TAZI NOSHT V 1.27 BEBKA NIA, 3150, 50sm. Rodih za chas i polovina,vsichki kaza che e super barzo. Bez upoika,normalno.a imah data za sekcio na 12! S bebka sme dobre.ne iska da zasuche,no se nadjavam da se opravim! Pojelavam vi takova barzo rajdane ot vse sarce! I sorry za latinicata! Biko,az sam v staja 303 ,legloto do shkafchetata.Mariana se kazvam

bouquet

# 616
  • Остров Приятелство
Ехаааааааааааааа страхотна новина, страхотна!
Честита Дъщеричка, мила ми Maris! Много да Ви радва, да озарява дома ви с добротата си, красотата си и усмивката си!
Честито и на Батко Ади! Да ти е жив и здрав!

...а тъкмо, честна дума си мислех за теб вчера докато писах тук/забележи часа Grinning/ и виж как съм те мислила само с хубаво.Еееей целувам те бре, целувам и прегръщам! Да си ми жива, здрава и лесно да се гледате!
И от мъж ми имаш честито и съвсем добросърдечна завист - "Ето виждаш ли, виждаш ли по второ родиха твоите дружки, а ти, а ти..." Mr. Green
Hug Hug Hug

pipiole И на мен мъничко ми се виждат, ама....
Даже не знам дали да го правим...че и вирус пак има май, та да не стане пак някоя....
Niya Много лошо това с полилея, а сега....
Бързо и крепко здраве му желая!
Svetlili Разбира се, че може да ги ползваш. Даже на ЛС ще ти пратя по подробни маршрути. И да, ще ви стигнат, но ако е от сутрин до вечер, но и може да не ви стигнат - зависи колко ще Ви хареса. Simple Smile

# 617
Марис честит арожда.ДА ви е жива и здрава,красива и умна и добро дете
Тази новина ми оправи настроението,а.АБе днес само бебета на мой приятелки се раждат.Сега научих че една моя приятелка днес също е родила момиченце само че в ИТалия и съм супер щастлива.Макарче че днес ми е нервно,даже и с любимия се скарахме много жестоко,но майната му на това тези новини ме зарадваха

# 618
Ееее от толков време не можех да съм тук, а влизам и виждам тази хубава новина Simple Smile Simple Smile
Мариска да ви е жива и здрава принцесата - чудесно е че е станало така леко всичко и дано засуче бързо  Hug Hug Hug
Бързо възстановяване и много радост и здраве на цялото семейство!
Heart Eyes

Хей че ми стана хубаво настроението с тази новина  Hug

Момичета имах и аз преживелици като за филм, но се надявам да имам повече време да съм тук пак  Heart Eyes

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 22:35 от evica

# 619
Еви, кажи с две думи! Ако е било нещо неприятно, надявам се, че вече е зад гърба ви   bouquet

# 620
  • София, в полите на Витоша
Честита малка принцеса Ния и от мен и тук!
Дано ористниците я дарят с много късмет, красота и ум!
Както леля й Пипи пророкува, тя се роди на рождения ден на нашата скъпа evichka 77, майката на Трифон.  bouquet

За срещата да кажа, че за огромно съжаление отпадаме, защото Тея от няколко часа повръща... много благодаря, че се съобразихте с нас и ви целувам с цялата си душа- за жалост отново само ще гледам снимки... Sad

За компенсация- малко снимки от морето.

# 621
  • Sofia
Ааа, супер много се радвам, че раждането е било нормално и лесно  Hug  Hug Тя ще разказва повече, като се прибере  Peace

За общия рожден ден- аз викам да не го правим  Mr. Green Тия, дето със сигурност ще дойдем, се виждаме и без ЧАК такава организация. Мое мнение де... ако се организираме, ние сме си на линия  Grinning

Еви, какво си преживяла?   bouquet

# 622
Мила Мариска, честита рожба   bouquet Hug Heart Eyes. Да е жива и здрава малката Ния и много радост да ви носи. Много се радвам, че всичко е минало толкова лесно и естествено. Много целувки и прегръдки.

Ния, отивайте до някоя болница, нещата изглеждат сериозни, а дет се казва - няма излишен преглед. Стискам палци всичко да е наред.

Еви, дано всичко лошо е вече заd гърба ви.

Пипи, домъчняло ми е за теб, да знаеш. Много ще се радвам да се видим скоро, откога се каним.

# 623
Ето какво е написала Марисчето в другата тема :

MOMICHETA,RODIH TAZI NOSHT V 1.27 BEBKA NIA, 3150, 50sm. Rodih za chas i polovina,vsichki kaza che e super barzo. Bez upoika,normalno.a imah data za sekcio na 12! S bebka sme dobre.ne iska da zasuche,no se nadjavam da se opravim! Pojelavam vi takova barzo rajdane ot vse sarce! I sorry za latinicata! Biko,az sam v staja 303 ,legloto do shkafchetata.Mariana se kazvam

bouquet

Много се развълнувах Grinning,хормона си казва думата
Нека е орисана с много късмет,здраве и красота малката НИЯ,дано и в живота и върви все така лекооооооо както се е появила на този свят!!! МАрис-бързо възстановяване и многоооооооо много мили моменти с това сладко малко човече Heart Eyes,дано засуче скоро и това да ти отпадне като тревога,да расте умна и добра дъщеря и да радва бате,тате и мама!!!!

# 624
Да изпреваря Поли и да сложа кафе Simple Smile

Съни - за общия РД, каква беше идеята за час? Имам спомен, че за сутринта беше споменала, ама дали е така  newsm78 Питам, защото имам нещо да организирам за тогава, та да му съобразя времето  Hug

# 625
Съни, много ще съм ти благодарна ! Доколкото се познавам,  с моите най-добри намерения да проуча пътеводители и интернет инфо , поради липса на време, съм сигурна, че на твоите пътеки ще разчитам ! Hug

Нийка, как е детето ? Тези вируси правят големи поразии за кратко време, дано да сте го водили на лекар  Praynig

Евичка, вие как сте ?

Спокойна неделя от мен!

# 626
Ния, как сте?

Относно рожденния ден съм на мнението на Ани, подкрепям напълно - така или иначе сме 10 ина човека с толкова деца, а съм сигурна, че в последния момента ще се откажат още  Peace

Как ли е Мирисчето и Ниа? Heart Eyes

# 627
  • Plovdiv
Момичета,  Hug, добре е от днес, направо не мога да повярвам. yes Три пъти го гледа лекар, казва, че е вирус. ooooh! Така ми олекна, направо ми идва да ви разцелувам.  Heart Eyes Вие си знаете и без това, де. Laughing Днес изяде един банан и солети, пи много сок и вода. Друго не иска, но и това е нещо. Ходи, играе, абе добре е. За утре си пожела да му донеса баничка и да го заведем в макдоналдс. Което много ме зарадва, щото мисли за ядене, значи всичко минава. Утре ще го водя отново, за да го чуят, че кашлицата вече е мокра, но рядка. Та, така.  Laughing

Понеже вчера бях много отнесена, забравих да поздравя двете ни девойки, главни героини  Wink от миналата нощ, с ето тази песен, която няма начин да не е свързана с тях.  Grinning  Imagine
МарискаHug, целувки на Ниа.  Heart Eyes Дано бързо свикнете една с друга. Grinning

ЕвиHug, ако ти се говори, тук сме. Hug

# 628
  • Остров Приятелство
Niya Чудесна новина! Пу, пу да оздравява напълно час по-скоро! Praynig

С огромно съжаление и аз мисля, че няма да има смисъл да организирам общ рожден ден. Sad
Един отпадна сега, до към 16.10 съм убедена ще отпаднат още и ще останем има няма 7 майки с децата, че може би и по-малко. А идеята е да се съберем наистина по-голяма чета - все пак е ОБЩ рожден ден на септемврийчета.
Много ми е мъчно, че не можах да Ви организирам, ама много! Confused
Лека вечер желая на всички Ви!

# 629
Здравейте,момичета!  bouquet

МАРИС, ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА БЕБКА НИЯ!ТАТКО И БАТКО СА МНОГО ЩАСТЛИВИ СИГУРНО!
 А НА МАМА ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
   bouquet  bouquet  bouquet
(при възможност ще мина да те видя тези дни)

ДАНИ,честит нов дом.Да има много усмивки  и радост в него!

За общия РД щяхме да дойдем ,ако не пътувахме.Но виждам ,че сте се отказали(май е по-добре).

Съни страхотни снимки.И на мен мечтата ми е да ида до Барселона-откакто една приятелка ходи преди 3-4години и ми показа снимки-бях много очарована!Това е много хубаво и положително зареждане.

Ние сме добре (да чукна на дърво).Боби започна да ходи на плуване до нас в училището.Малко ще ми дойде нанагорно с търчането след работа и да го водя,но е хубаво това и аз искам да плува.Иначе в градината ходим на футбол,танци и английски...абе...много работи...но поне е в градината,а не на друго място.

До скоро ,момичета и ако има среща ще се видим. Peace

ЛЕК ДЕН   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт