Едно, две, три, четири, пет- СЕПТЕМВРИйчето крачи смело напред!

• 65 103
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, милички  Hug

МАриско, пак да кажа, колко много съм щастлива за теб, за малката, за голямата радост, която имате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
(Чух се с мариската още събота, беше добре, засукала е малката, но от силиконовите зърна, важното е, че е засукала. Днес пак ще я преслушам  Wink )

НИя, камък ми падна от сърцето  Praynig ДОкато стигна до развръзката, съвсем се бях сдухала  Confused

Съни, прекрасен, прекрасен разказ, както винаги   bouquet Снимките сега отивам да гледам.

ЗА рождения ден, щом сме малко, просто да се видим с децата, без да резервираме, а  Flutter Например неделя, че съботно може някой да работи, в някое централно клубче, ние по кафенце, децата да пощуреят, ще им вземем мещо за гризане на място и готово  Party Много искам да се видим, много  Simple Smile Дарко кашля сега, но все си мисля, че до неделя ще се оправи.

ДАни, радвам се, че се весна. Щалко, че дребосъчето трябва да пие АБ, особено като знам ти колко ги мразиш тези антибиотици, важното е да върви към подобрение. Руси също изгълта няколко флакона още преди да направи годинка, благодарение на батко си, който като всяко градинарче е самоходен бацил  Rolling Eyes

ЕвиHug

Днес е първият "учебен" ден за Руси. Обадих се (само веднъж де  Mr. Green ), казаха, че е спокоен, разчистил си е с ритници територията около пързалката и владее положението  Embarassed Embarassed Embarassed Ужас, това малкото е много пробивно, няма нищо общо с Дарко в това отношение. НЕщо като не му изнася и раздава такива крушета, че чак ме изненадва  Embarassed Все пак ми е свито сърцето, как ще дочакам обяда не знам  Confused

Айде да се метна аз на снимките и да помечтая  Party

# 631
Здравейте милички,
и ние ще се включим към празнуване с наборчета, независимо как ще е организацията Hug
Знаете ли момичета, незнам и аз как да го обясня, но всичко което се случваше напоследък завършека бе в една катастрофа на връщане от Чепеларе. Въпреки че за 10г. шофиране нямах никакъв акт досега и съм активен шофьор дори при зимни условия и въобще имам претенции за добро шофиране се наложи и това да преживея и при положение че децата ми бяха отзад и свекърва ми отпред без мъжа а и самата ситуация бе много странна - както каза кръстницата ми било голяма борба на добро и зло.
Слава на бога незнам как в целия ад се оказахме без никакви последствия освен колата. Освен че беше много страшно и още не мога да се успокоя незнам. Важното е че сме живи и здрави и човек преосмисля живота си по друг начин след такива ситуации.
Радвайте се на всеки ден и миг на децата и близките си  Heart Eyes
Нийка радвам се че е по-добре детенце и мъж ми изкара нещо такова и важното е че иска да се храни вече.
Хубава седмица момичета !

# 632
Евичка, радвам се, че сте добре. Явно сте минали през много неприятни неща. Пак ще кажа, дано всичко е зад гърба ви   bouquet

# 633
  • Sofia

Много ми е мъчно, че не можах да Ви организирам, ама много! Confused

Съни, не го приемай лично, то си беше ясно   bouquet По-добре, че го решихме  Peace Ако се намери подходящо за нашите деца място, ние сме на линия, без да го наричаме "общ рожден ден"  Grinning
Niya, леле как се радвам, че имате подобрение. Щом вече му се е прияло нещо, ще се оправи  Hug Heart Eyes
ГАЛ-че, чудесни яслени новини от вас  Heart Eyes
ЕвиPraynig Praynig Praynig Господ ви е пазил  Heart Eyes

Да споделя, че в петък си взехме сушилня (отделен уред). Сутринта припалих и до вечерта вече сушахме. Няма нищо общо с моята комбинирана пералня  Peace Знам всичките негативи, които сме обсъждали, но пък си е добре да го има този вариант (Niya Wink )

# 634
 Добър ден, момичета!
 Еви, искрено се моля с тази катастрофа да сте сложили точка на лошите неща! Радвам се, че сте живи и здрави! Hug
 Нийка, така се зарадвах, че сте вече добре! Heart Eyes
 Галче, дръж ни в течение как се справя ученика!
 Съни, зная че искаше да ни зарадваш и това вече е достатъчно , за да се чувстваме добре! Предложението на Галчето ми звучи много хубаво и може да импровизираме с детски клуб, пицария, парк, куклен театър. Аз също много искам да видя всички ви, особено дечицата Heart Eyes Ще бъде много мило да се видят порасналите наборчета, с някои от които не сме се виждали цяла вечност Laughing
Мариско, нямам търпение да се появиш сред нас Wink
 Ани, честита ти придобивка!
 Сега да ви кажа, че моята Мила много ме изненада. Тя познава 20-25 букви като някои малко ги бърка и един ден се прибира от детска и ми вика"Мамо, аз от днес мога да чета" и аз"Как така бе маме като не съм те учила, я ми прочети нещо" Взимам една книга и що да видя, наистина думичките от 3-4 букви и някои с 5 ги чете Shocked. Единствено един ден лятото и показвах как се правят срички с нейната буква М и оттогава не сме се пробвали. Питах учителките в детската, не са ги учили.Мамината златна тя!
 Хубав ден, дами!

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 15:03 от Rady

# 635
  • Plovdiv
Ще се опитам да карам по ред, че ще забравя. Laughing
Съни, хич да не ти е мъчно, даже на мен ми се прииска да дойдем на сбирката, обаче си замълчах, защото аз си знам, че все ще съм на работа. Вие така или иначе ще си го направите т. нар. общ РД. Hug Heart Eyes
Еви, направо изтръпнах. Hug Дълго няма да го забравите, но и това ще стане. Първата седмица не знаеш къде се намираш, мислите, които минават през главата ти, сякаш друг ги изрича, шокът е голям. Много, много ви прегръщам. Обикновено шофьорският стаж е без значение.
Знам всичките негативи, които сме обсъждали, но пък си е добре да го има този вариант (Niya Wink )
Joy Знам, знам. Ани, благородно ти завиждам. Аз само положителни неща съм чувала. Как е в действителност? Аз моята пералньо Grinning-сушилня я мразя. Всъщност сушилня почти вече не пускам. Такава влага бълва, че..., суши с часове и педя скъсяване ти е гарантирано.  Close Само спално бельо и кърпи. Мъжът ми скоро си купи по широка блуза, пусни я казва на сушилня, да я вталя малко, а аз - а кой ти гарантира, че ще е в тази посока, да не показваш после секси пъпче. Joy
Галче, как е минало? Hug На мама ритльото. Laughing Heart Eyes
Прати ли нашите целувки на Мариската? Grinning

Лазар е все по-добре. ooooh! А, това за вас   bouquet , че ме търпяхте. Heart Eyes

Ради,  Мила ме изумява, умницата на мама. Браво.  Heart Eyes Ами, сега се сещам, че Митко това постижение го направи чак в 4 група. Grinning Мъжка му работа. Joy

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 15:19 от N i y a

# 636
  • Sofia
Niya, ами то ми писна - три часа въртя 1/2 пералня, цялото мокро помещение потъва във влага и накрая ги извадя на влажна дъвка  #Cussing out И толкова време наличието на тази псевдо-сушилня ме спираше да купя отделна. То колкото ток съм изхабила с това сушене и гладене после... 2 уреда да съм си купила  Mr. Green
Rady, наборката е ЧУДО страшно   bouquet

# 637
Колко съм изпуснала,извинявайте!
Честита малка дъщеря на Марис - да расте здрава,умна и красива Hug
Сия ходи на градина,каката на училище...
Прочетох ви,на всички прегръдки и целувки Hug Hug Hug

# 638
  • Варна
Ради, браво на Мила! Радвам се, че сподели, поне да знам че не е само Мони така  Grinning Все още не умее да слива буквичките в сричка, но пък почна да пише, доста от думите така както ги чува  hahaha Иначе азбуката я знае и бързо да я казва, научи я от една игра зимата като беше с варицелата вкъщи.
Ани, честита сушилня, със здраве да я ползваш  Grinning И аз имам нова придобивка, миялна, направо се родих  Grinning
Еви,  Hug
Нийче, браво на Лазар че се пребори! Много е страшно като ги гледаш отпаднали, и се чудиш, вкарваш се във филми..позната история
Мариска няма ли да я изписват?

При нас новото е че я записахме на балет, и за два пъти ходене виждам голям напредък, опитва се да седи с изправен гръб непрекъснато, без да я подканвам. Харесва й, смятам зимата да я водя, без големи очаквания разбира се  Simple Smile Май и на плуване ще ходи, но там ще видим как ще потръгне.

# 639
 Здравейте, момичета!
 Защо така ви няма, мили мои newsm78
 Днес ще сервирам аз кафето следобедно!

Алекс, да нацелуваш малката балерина Heart Eyes
 Дали Марисчето и бебка вече са ги изписали!Така ги чакам да се появят Hug

# 640
Днес ги изписват, ще се весне тук МАриската  Grinning

# 641
Момичета, прибрахме се Simple Smile надявам се нещата да се подредят и да влезем в ритъм скоро, скоро Wink Ади е много щастлив. Ния е със жълтеничка и малко вяла, не иска да яде много, но се надявам с труд и постоянство да се оправим
Благодаря на всички от все сърце за пожеланията!!!!!!!!!!!!!!!  Hug Hug Hug

# 642
Ехе добре дошли Мариска  Hug
нормално е да е по вяла след като има жълтеничка и дано отмине по скоро и да се започне да хапва повечко Heart Eyes
Ади сигурно е горд батко? Simple Smile
Бъдете здрави!

# 643
  • Sofia
Мариска, да ви е жива и здрава малката принцеса!
Бързо възстановяване и ни дръж в течение как сте.  Hug

# 644
Добро утро, момичета. Имам малко време преди работа, та да се вясна и аз насам  Grinning

Не съм чела много назад, но все пак- всички болни дечица да оздравяват бързо и да не повтарят боледуването!  Praynig   Hug

Мариска- добре завърнала се    bouquet Много се радвам че всичко е минало бързо и лесно, бъдете здрави цялото семейство! Пожелавам ти Ния да е едно спокойно и щастливо бебе!   Hug    bouquet

Съни- това, че не можем да се организираме за общия РД не е твой пропуск, и не означава, че не си добър организатор Wink   Hug 

Аз почнах нова работа и ми е доста хаотично в момента, освен това и други разни неща ме разсейват и ангажират, та не съм много организирана все още. Живот и здраве когато влязат нещата в релси ще мога да си предвиждам програмата за по-дълъг период напред.

Пожелавам ви приятен ден   Hug

Общи условия

Активация на акаунт