МАриско, пак да кажа, колко много съм щастлива за теб, за малката, за голямата радост, която имате

(Чух се с мариската още събота, беше добре, засукала е малката, но от силиконовите зърна, важното е, че е засукала. Днес пак ще я преслушам
)НИя, камък ми падна от сърцето
ДОкато стигна до развръзката, съвсем се бях сдухала Съни, прекрасен, прекрасен разказ, както винаги
Снимките сега отивам да гледам. ЗА рождения ден, щом сме малко, просто да се видим с децата, без да резервираме, а
Например неделя, че съботно може някой да работи, в някое централно клубче, ние по кафенце, децата да пощуреят, ще им вземем мещо за гризане на място и готово
Много искам да се видим, много
Дарко кашля сега, но все си мисля, че до неделя ще се оправи. ДАни, радвам се, че се весна. Щалко, че дребосъчето трябва да пие АБ, особено като знам ти колко ги мразиш тези антибиотици, важното е да върви към подобрение. Руси също изгълта няколко флакона още преди да направи годинка, благодарение на батко си, който като всяко градинарче е самоходен бацил
Еви,
Днес е първият "учебен" ден за Руси. Обадих се (само веднъж де
Айде да се метна аз на снимките и да помечтая
Ако се намери подходящо за нашите деца място, ние сме на линия, без да го наричаме "общ рожден ден" 
Знам, знам. Ани, благородно ти завиждам. Аз само положителни неща съм чувала. Как е в действителност? Аз моята пералньо
Само спално бельо и кърпи. Мъжът ми скоро си купи по широка блуза, пусни я казва на сушилня, да я вталя малко, а аз - а кой ти гарантира, че ще е в тази посока, да не показваш после секси пъпче.
А, това за вас
И толкова време наличието на тази псевдо-сушилня ме спираше да купя отделна. То колкото ток съм изхабила с това сушене и гладене после... 2 уреда да съм си купила
Иначе азбуката я знае и бързо да я казва, научи я от една игра зимата като беше с варицелата вкъщи.