Дано бързо мине жълтеничката. 
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ANGIE! ДА СИ МИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА И СПОКОЙНА! МНОГО ХУБАВ ПРАЗНИК ОТ НАС!

Мечо, успех в новата работа.
радвам се да ви видя макар и виртуално.Пораснаха децата, дойдоха и нови сладки бебета, да са ви живи и здрави
. Това че не пиша съвсем не означава, че съм ви забравила
. АНИ едно голямо мерси за приятелството във фейса. Предполагам не си се сетила ни най-малко с кой се сприятеляваш

ама и с Ади беше така. искаше ми се да не повтарям същата процедура, ама какво да се прави.
беше сразен като видя от къде пие мляко Ния. 
ади никога не е хълцал
и бързо да се оправяш
Мариско, как си чакала с изтичащи води... егати си куражлийката
Като намериш време, пусни снимчица на най-сладкия модел 

Разкажи и други неща 
Един път в седмицата се виждам с нея профилактично

Мисля, че Иви, Алекс могат много да ти помогнат със съвети. За хълцането, нищо не помня, може би още малко да суче. 

, хубаво е, че от време на време и другите се сещат.
Само здраве, щастие късмет на теб и цялото семейство! 

Един път в седмицата се виждам с нея профилактично 
Аз така две мои приятелки ги облъчвам профилактично, но с месеците, в които децата растата и стават по-луди, ми се струва, че ще загубя каузата и ще изплаша момичетата
за температурата, носът не е критерии, защото често бебетата са малокръвни и не могат да поддържат крайниците топли, затова ще следиш коремчето - ако е студено, значи и на дребната й е студено, ако коремчето е приятно топло, значи всичко е ок
Обличай я леко, една идея повече от теб, защото е вечно гушната и това допълнително я топли
Дарко пък кашля отново (
) за ен-ти път тази есен и аз съм отчаяна
в резултат взех решение на хомеопат да го заведа, това ми е последната надежда. Традиционната медицина (три отделни лекари и специалисти все едно и също лечение ми предлагат) явно е безсилна, гризе ме, че съм пасивна и нищо не правя и затова реших да търся алтернативи
Ми, ако положението е по-зле някой път, аз пак ли две седмици за преглед (и то платен) ще чакам