за количката и аз до последно не знаех. но накрая си взехме чико кортина. ти обаче с тази зима тук май е по-добре да си имаш зимен кош и големи гуми

Много бързо ще мине времето - гледай откъм хубавата страна - двете ще изградите режим като сте отдадени една на друга
Ния ще се научи по-добре да суче, ти ще й свикнеш на мурафетите... абе по-спокойно ще ти бъде, особено пък и при полета след 20 дни 
То и като няма никъде удобства за возене с колички, ежедневно цъкам с език съчувствам на хората с инвалидни колички 

А как пропуснах Митетата

,не искам майки и свекърви но май без помощ няма да мина???

наистина няма да има време толкова за баткото, но може би все пак повече отколкото ако ходиш на работа 

Самара е чудесна вещ за бебе.
Ама, какви сте сладури на снимките, беее. Ти си супер свежарски изглеждаща
, сетих се как добре се отразява раждането на всяка жена. За пореден път установявам, че Ади много прилича на теб, а Ния ще трябва да е на таткото.
То, затова и никът ми е такъв, с бременния си мозък, тогава не можах да измисля друг. 

Мъжът ми цяла година караше като мравка.
Е, само по Родопите отдалече белее.

И аз, де.
ще се справиш с организацията, бъди спокойна
Нищо няма да е същото, но ще е по-хубаво
с баткото ще си се занимаваш достатъчно, ще си смогваш и с домакинската работа, пък като не смогнеш с всичко, какво....аз повече се справях в началото, когато Руси беше съвсем бебе и в слинга, на ръце, на креватчето, на цицата и имах време и за домашната работа и за Дарко. Сега нямам време и за двамата
но пък повече отвсякога не ми пука, че е безпорядък и много им се радвам на хуните
През това време Дарко рони крокодилски сълзи за изгубения драгоценен червен маркер и страда с пълен глас, колко е несправедлив животът
това за пет минути време, а за цял ден ако започна да пиша
Понякога си представям какво си мислят съседите и ми става смешно
Препоръчани теми