ДНЕС СЕ СРЕЩНАХ С БМ

• 5 308
  • 18
  •   1
Отговори

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте искам да споделя с вас че днес отидох на адреса който имах на БМ и се видях с нея като тя не знаеше отначало коя съм като и казах тя много се изненада очаквах да ме отхвърли но тя каза че ме е търсила и имам 2 г. по малък брат и тук голямата изненада е че с него сме и от един баща .Тя след като ме оставила по късно с него се събрали и оженели и се родил брат ми но след време се развели а той преди 3 г. починал.БМ живее 16 г. с друг мъж който също запозна веднага с мен той а и брат ми са знаели за мен и сега ми предстой и среща с брат ми.Пак ще ви пиша.
 Hug

# 1
  • Някъде в България
Браво! Радвам се за теб! Hug Как е осиновителката ти? Не я забравяй,ей!  bouquet

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 07:27 от elitto

# 2
а осиновителят ти как е???  Mr. Green Елито, стига де ... къде намеси сега осиновителите. Това си е толкова личен момент на детето, недей меси други хора...

Хриси, радвам се за теб мила, радвам се че успя, радвам се за смелостта. От сърце ти желая ....ммм  коя е думата  Simple Smile .... мир и радост.

bouquet  bouquet

ПС
Честно казано най-се радвам, за благоприятния развой на нещата  Grinning

# 3
  • Някъде в България
Защо бе, аз си имам 76 годишна майка у нас и се чудя как би понесла такъв род новини, затова питам, или по-скоро и напомням да и обръща внимание и на нея. Все пак семейство, биологични близки, осиновители - просто се поставям на нейно място. Нищо лошо...Напротив!!! Изключително се радвам, Хриси! Супер си!  bouquet

# 4

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте искам да споделя с вас че днес отидох на адреса който имах на БМ и се видях с нея като тя не знаеше отначало коя съм като и казах тя много се изненада очаквах да ме отхвърли но тя каза че ме е търсила и имам 2 г. по малък брат и тук голямата изненада е че с него сме и от един баща .Тя след като ме оставила по късно с него се събрали и оженели и се родил брат ми но след време се развели а той преди 3 г. починал.БМ живее 16 г. с друг мъж който също запозна веднага с мен той а и брат ми са знаели за мен и сега ми предстой и среща с брат ми.Пак ще ви пиша.
 Hug

Писали сме много. Намери и прочети.
Погрижи се най-напред и преди всичко за това, майка ти да не бъде наранена от новите ти запознанства със стари био-познайници.
Имаш повече грешки отколкото думи в поста, та малко се усъмних дали някой не си играе с нас и не експериментира какви ще са отзивите.

# 5
Здравейте благодаря на всички за милите думи и разбирането а относно последния коментар за грешките имам чувството че тази посетителка на форума е тук само да брой направените правописни грешки на хората и не знам дали не се е сетила че бях твърде развълнувана от срещата или просто е завист не знам но няма да си развалям настроението с нея а елито колкото до осиновителката ми смятам никога да не и казвам за тази среща не искам дая наранявам по никакъв начин за мен тя ще си остане моята майка отново благодаря на всички и пожелавам същия успех на всички търсещи.  love001   

# 6
Бъди внимателна.
Не си разваляй живота.
Страната ни е малка и няма тайни завинаги.
Майка ти не е млада и може да се почувства зле, много зле, а ти да нямаш шанс да и обясниш.
Това, че био-то са били безотговорни към теб преди години, не означава, че ти трябва да загърбиш своите отговорности към семсейството си. Под семейство имам предвид само осиновителите ти.

Моля те, замисли се. Грешките не са от тези, които са признак на вълнение, и не ме дразнят като самоцел, а като знак, че имаш още много да осмисляш, да четеш, да работиш върху себе си.
Страната е малка.
Около теб има хора, които знаят, а ти нямаш представа за това.

Погрижи се за майка си.

# 7
  • Някъде в България
М - дааа! Това е един от начините да не бъде наранена, макар че аз лично мразя недоизказаните неща между близки хора. Успех! Simple Smile

# 8
а осиновителят ти как е???  Mr. Green Елито, стига де ... къде намеси сега осиновителите. Това си е толкова личен момент на детето, недей меси други хора...

Какви други хора??? Това са хората, които са я отгледали, истинските майка и баща в истинския смисъл на думата!!! Другите са непознатите биологични създатели! Какво значи не меси осиновители, ако мойта майка и стане мъчно че съм срещнала или се срещам с биологичната...определено ще спра да се срещам с биологичната, дори няма и да се замисля кого да направя щастлив!
Съжалявам...мое мнение!
Хайде изяжте ме Simple Smile

# 9
  • Някъде в България
Скъпа, това е отдавна сдъвкана тема! Simple Smile Естествено, че ще се съобразиш с хората, които са те отгледали. Аз също мисля като теб и затова питах онова момиче тогава, но темата има някъде продължение ... Hug

# 10
И какво сега, ще продължите ли да се срещате с биологичната ти майка?

# 11
# 12
Да срещаме се доста често и мога да кажа че сме в прекрасни отношения просто тогава необмислено а и под влияние на биологичния ми брат  който и до днес не ме понася е написала онова писмо но само след седмица след писмото нещата се оправиха мисля че тогава още е била в шок от преживяното но за мен важното е че сега вече 4 месеца по късно се чуваме всеки ден и мисля че и за напред всичко ще е наред.

# 13
Добре де, а брат ти защо продължава да не те понася  newsm78
От какво го е страх?!..Не стига че са изоставили теб, а не него, ми и претенции сега!Баси хората!

# 14
  • На небето
Добре де, а брат ти защо продължава да не те понася  newsm78
От какво го е страх?!..Не стига че са изоставили теб, а не него, ми и претенции сега!Баси хората!

Хората са егоисти първо гледат собствената си сметка и след това опира въпроса до взаимоотношенията.Може да си мисли, че тя ще има претенции над имот, пари или е настроен от родителите си. Защо, ни търся, тя сигурно иска нещо (и то задължително ще е лошо) и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт