ДНЕС СЕ СРЕЩНАХ С БМ

• 5 308
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Да бе, ясно, но тя няма законно право да иска каквото и да е. А пък те едва ли ще й припишат нещо, освен поради чувство на вина в някой момент. И какво от това, все пак те са я създали и това, че са крили истината толкова години не я прави виновна за нищо. Така, че не виждам на какво основание брат й я мрази. По-скоро трябва да мрази майка си, а не сестра си, а и да се замисли, че той е можел да бъде изоставеният, а не тя.
Но, да..Хората са егоисти  Tired

# 16
Здравейте не знам защо не ме иска най вероятно не иска да си разваля авторитета как да се изложи пред хората с това че има изоставена сестра но вече не се вълнувам толкова от това нещо даже избягвам да мисля за него но за мен важното е че с нашата обща майка се разбираме далеч съм от мисълта за имоти и наследства не съм материалистка но напълно е възможно той да си го мисли но знам със сигурност че дори той някога да поиска  никога не бих се срещнала с него .

# 17
Ех,тоя авторитет!Колкото и да се прави на важна особа в душата си все още е яко задръстен.Ти знаеш какво мисля по въпроса за БМ.Все пак имаи едно наум и за нея.В някой момент да не и хрумне,че има само едно дете(както в моя случай)

# 18
дано не стане така въпреки че си давам сметка че за нея винаги той ще е по важен и по обичан но все пак тя него е отгледала до скоро той е бил единственото и дете.

Общи условия

Активация на акаунт