Когато любовта вече я няма..

• 5 434
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря момичета за подкрепата..
  bouquet
Сега естествено той съжалява за всичко и се разкайва-кълне се че ще се промени-но не му вярвам...толкова пъти оптвахме, уморих се вече Cry
знам че има и положителни качества, но не вярвам, да сме щастливи заедно...

# 16
Мила , съчувствам ти! Изпитвала съм ревност от мъж на гърба си, зная колко е депресиращо.
Не мога съвет да ти дам, ти сама ще си вземеш вярното решение. Би ли споделила каква зодия е въпросния мъж, ако не те притеснявам?  Желая ти да намериш сила и спокойствие! Peace

# 17
  • E-CLM & CH-VD
Сега естествено той съжалява за всичко и се разкайва-кълне се че ще се промени-но не му вярвам...толкова пъти оптвахме, уморих се вече Cry

Пробвай го дали е готов да се промени - контактувай повече с приятелите си от фейсбук или в реалния живот ПРЕД НЕГО. По реакцията му ще разбереш доколко е готов на промени. А и той да знае какво точно изискваш от него.
Аз лично мразя някой да се опитва да ме задушава така.  Stop А за примера, който дава като баща ... без думи.

# 18
Той е Риби, а аз Скорпион-много силна връзка по принцип-имали сме невероятни моменти не мога да отрека, но...
Изпробвах го естествено, но не може да се промени-онзи ден отново ми беше ровил в профила и беше изпаднал в истерия че има нови мъже в приятелите ми..но самия той не ползва фейсбук и не мога да му обясна че това не означава че денонощно си чатя с тях..
Накара ме да си изтрия профила-фейсбука разбираш ли бил виновен за всичко Tired ooooh!

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 14:52 от ludetina79

# 19
  • Варна
Значи не е готов за промяна...Значи трябва да си вземеш живота в ръце и да се опиташ да си щастлива другаде, с друг човек или сама с децата си...
Такива хора рядко се променят - за да те задържи е готов на всичко, но само на думи...Тези сме ги виждали и от мен съвет- не си губи времето да даваш още шансове, децата ще те разберат един ден... Hug

# 20
Да действително достатъчно време загубих в напразни очаквания.  Sad
А и вече усещам положителните страни от нашата раздяла-за мен самата-записах се в туристически клуб,нещо което преди не можех и да си мечтая, без притеснение мога да излезна с приятелки..да отида в някой клуб да се позабавляме, самата аз съм по-спокойна и позитивна и това се отразява и на отношенията ми с децата, в работата.
Благодаря Ви за искрените мнения и подкрепа.  bouquet

# 21
Той е Риби, а аз Скорпион-много силна връзка по принцип-имали сме невероятни моменти не

Не думай, ами ние сме такава комбинация, моята Риба не е ревнива. Ние Скорпитата сме малко по-емоционални.

# 22
Той е Риби, а аз Скорпион-много силна връзка по принцип-имали сме невероятни моменти не

Не думай, ами ние сме такава комбинация, моята Риба не е ревнива. Ние Скорпитата сме малко по-емоционални.

Според мен това не идва от зодията в случая-просто той си е агресор-повтаря модел на поведение

# 23
Според мен това не идва от зодията в случая-просто той си е агресор-повтаря модел на поведение

Съжалявам за което Sad, баща ми беше такъв, а мисля, че още е /просто не живеем вече заедно/.
Ох...., не зная дали е възможна промяна, сигурно в редки случаи.

# 24
  • София
Щом не го обичаш вече, никога няма да си щастлива с него. А така ще страдат и децата. За мен няма по - лошо оправдание, да останеш с някой от това, децата да имат баща.  Peace

# 25
  • Бургас
Ако очакваш, че той ще се промени - това няма да стане. Хора като него не се променят. Ако положението досега е било що-годе търпимо, с течение на времето ще става по-зле. По думите ти личи, че помежду ви няма не само любов, но и уважение и доверие, а това е още по-страшно. Той не те обича, той те приема като собственост, на която да излива комплексите си.
Нормално е децата да са привързани към баща си. Още са малки и не могат да разберат сложността на отношенията ви. Но усещат твоето страдание и неговата лабилност и виждат сблъсъците помежду ви. И ако избереш да останеш с него въпреки всичко, един ден може да те обвинят, че си търпяла и че си ги направила свидетели на подобни отношения. Не мисли, че ги лишаваш от баща - това не е така. Ако той има потенциала да е добър баща, ще бъде такъв, дори при положение, че сте разделени.
Една спокойна и удовлетворена майка е в пъти по-добра алтернатива от едно "семейство", в което цари агресия, контрол, разочарования, примирение и страх.

# 26
Много ми е трудно момичета Sad

Постоянно ми звъни да ми се моли да размися, че съжалявал ужасно, че щял да даде всичко за да съм с него, че неможел без семейството си, плаче, разкайва се ужасно, какъв бил глупак, как можал да ми причини това, колко ме обичал............ ooooh!
Виждам че му е гадно..сигурно наистина съжалява, но не вярвам да се оправи Sad...
За сега държа здраво фронта и не отстъпвам, но просто на моменти се чувствам страшно зле-става ми жаааал.... дано успея, явно че не съм чак безразлична към него-все пак това са толкова години, но не мого да рискувам да пропилея още време ..

# 27
Лудетина. Насилниците имат биполарно поведение. Когато се подразни - бие, когато му липсваш - реве. Не  приемай плача за обяснение в любов.

Моля те, не оставай там.

# 28

Постоянно ми звъни да ми се моли да размися, че съжалявал ужасно, че щял да даде всичко за да съм с него, че неможел без семейството си, плаче, разкайва се ужасно, какъв бил глупак, как можал да ми причини това, колко ме обичал............ ooooh!
Виждам че му е гадно..сигурно наистина съжалява, но не вярвам да се оправи Sad...
За сега държа здраво фронта и не отстъпвам, но просто на моменти се чувствам страшно зле-става ми жаааал.... дано успея, явно че не съм чак безразлична към него-все пак това са толкова години, но не мого да рискувам да пропилея още време ..

Абсолютно всички реагират така.Смело напред!Не се отказвай от решението което си взела.Ако ти си щастлива и децата ти ще бъдат,а ти ще си пълноценна майка и жена.Този човек няма какво повече да ти предложи,а вече ти е взел достатъчно,затова и не буди никакви чувства в теб освен съжаление и чувство за дълг,той знае това и чрез децата ще се опитва да те манипулира,но ти си тръгни, точно заради тях,вярвам,че ще бъдете по-щастливи. Hug

# 29

Преиграва..не си губи времето с него. Няма смисъл, пак ще свършат нещата там където са сега, въпрос на време е. Застани на твърда позиция, вие Скорпионите го можете много добре. Wink

Общи условия

Активация на акаунт