True Blood сезон 3-Тука има,тука няма.... Къде е фейчето?- 30 &

• 16 652
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
Имаш право, Танчик, определено. И аз не смея да мисля какво са ни подготвили...  Mr. Green

# 676
  • София
абе не го мислете...че колкото по наближава края на сезона толкова по откачам ....

# 677
Джеси,можеш ли да ми пратиш по скайпа саундтрака за последните 2 епизода,че не ми се търси назад по страниците.... Embarassed

# 678
  • София
Джеси,можеш ли да ми пратиш по скайпа саундтрака за последните 2 епизода,че не ми се търси назад по страниците.... Embarassed

Разбира се, веднага Simple Smile

# 679
Серията беше страхотна!
Мен лично Ерик хич не ме разочарова. Човекът има цели и точно в този момент няма време да се занимава със Суки и сълзливата й любов. То времето е негово. Освен това някак си не го виждам в ролята на сляпо влюбен в Суки, поне не все още. Мъж като него трябва да следва приоритети си, толкова години е чакал отмъщение и е търсил Краля.....и все пак изпрати Хадли да предупреди Суки. Просто ще се занимава с нея след това.
Иначе за сцената с Талбът.....щом му е нужно за целите...защо пък - не!В него това ми харесва - готов е да прекрачи граници, когато това е необходимо. Иначе за мен лично е по-странно да се целува с друг мъж, отколкото да го ......... Все пак задниците си приличат....мъж...жена....
Айде да не ставам цинична!

# 680
Иначе за сцената с Талбът.....щом му е нужно за целите...защо пък - не!В него това ми харесва - готов е да прекрачи граници, когато това е необходимо. Иначе за мен лично е по-странно да се целува с друг мъж, отколкото да го ......... Все пак задниците си приличат....мъж...жена....Айде да не ставам цинична!

Joy Joy Joy

Иначе си права,че Ерик следва приоритетите си Peace

# 681
# 682
Вижте сега, това ако беше турски сериал, Ерик нямаше да прости на Талбът, а след това щеше да има двойно пронизване.

Ир, да не си филолог? Или както се казва, тя е филолог, но иначе е добро момиче...

Кефи ме измъченото куче, в което се превръща майката на Сам.

Сега ще трябва да гледам пак Тюдорите. Чудя се как там Фрейн успява да играе кротък и притворен философ и консултант на краля, а тука се вписа доста добре в ролята на психо.

# 683
Съм, Мамасита, съм, даже не се крия  hahaha Колеги ли сме, че имам такова подозрение.  Mr. Green

О, и на мен много ми хареса кучето-майка на Сам, чудесно подбрана порода!

# 684

Това е нашият човек...мъж та дрънка! Може ли некаква си там романтика....да му прецаква отмъщението! Подобна безмозъчна постъпка отива на Бил.......никаква мисъл  и последователност в действията....и като стане въпрос за Суки....праща всичко по дяволите за да могат накрая да се гушнат, да изпърхат с мигли и да се гледат влажно...докато някой с ясни цели ги прецака и двамата. Въпреки всичко в книгите Ерик прави много повече жестове на внимание и то достатъчно романтични към Суки от Бил. То само обичам те и ще умра за теб......пък на практика....

# 685

Това е нашият човек...мъж та дрънка! Може ли некаква си там романтика....да му прецаква отмъщението! Подобна безмозъчна постъпка отива на Бил.......никаква мисъл  и последователност в действията....и като стане въпрос за Суки....праща всичко по дяволите за да могат накрая да се гушнат, да изпърхат с мигли и да се гледат влажно...докато някой с ясни цели ги прецака и двамата. Въпреки всичко в книгите Ерик прави много повече жестове на внимание и то достатъчно романтични към Суки от Бил. То само обичам те и ще умра за теб......пък на практика....

Абе в тоя епизод направиха бая повечко от пърхане и влажни погледи  Joy Е, как да не е последователен в действията си Бил! Просто в тоя епизод го докара яко а ла Едуард, чак на мене ми идеше да го ударя кат почна да обяснява "обичам я, затуй ша я оставя да си иде." А беше казал "Шта пазя форевър", а го бях фраснала през екрана!

# 686
Съм, Мамасита, съм, даже не се крия  hahaha Колеги ли сме, че имам такова подозрение.  Mr. Green

Нйе, аз съм от хАмерикански университет, затова I bite my way out of everything. Сърмечовски не разбирам добре, затова съм пристрастна към хАмериканските вампири и девиза им, Blood and Freedom!

В тоя сериал толкова са се старали да вкарат поизмъчени хора с проблеми, че почва да прилича на българската действителност. Като се разходиш из града, срещаш няколко десетки копия на герои от сериала. В Благоевград пичовете се движат на глутници, обличат се в стил млад върколак, и на фатално окосмяване го докарват, и на тъпота.

Да не говорим колко мъже мязат на Франклин в диво състояние.

# 687
Абе в тоя епизод направиха бая повечко от пърхане и влажни погледи  Joy Е, как да не е последователен в действията си Бил! Просто в тоя епизод го докара яко а ла Едуард, чак на мене ми идеше да го ударя кат почна да обяснява "обичам я, затуй ша я оставя да си иде." А беше казал "Шта пазя форевър", а го бях фраснала през екрана!
А последните 5 епизода.......остави ме.....не искам да те виждам......не ме интересуваш.......обичам те....пък и глуповато ги заведе при нея, като отиде да я предупреждава......никаква мисъл! То че един вампир не може да й дада всичко за да е щастлива е вярно.....амо като мислиш така, няма да я преследваш, да не говорим за любов! Пък така хем ме боли, хем ме сърби! Бий ме - обичам те!За мен Бил е слаб.....зависим е от много други вампири и най-лошото нищо не прави да го промени. Това с предателството на Ерик и шерифството в Мисисипи беше такъв хилав опит.....даже не го измисли сам, ами трябваше да го отвлекат. Никога не е предприел нищо за да освободи от зависимостта, даже и от Ерик...само той е по-силен, трябва д аму се подчиним...бла-бла...Предлага и брак, въпреки, че е мнооого зависим и в един момент го отвличат, Лорена му вкарва няколко приказки и.....айде, обичам те, затова те оставям....Че тя Суки е много по-решителна от него!

# 688

Нйе, аз съм от хАмерикански университет, затова I bite my way out of everything. Сърмечовски не разбирам добре, затова съм пристрастна към хАмериканските вампири и девиза им, Blood and Freedom!

В тоя сериал толкова са се старали да вкарат поизмъчени хора с проблеми, че почва да прилича на българската действителност. Като се разходиш из града, срещаш няколко десетки копия на герои от сериала. В Благоевград пичовете се движат на глутници, обличат се в стил млад върколак, и на фатално окосмяване го докарват, и на тъпота.

Joy Хамериканка, а? И не си зодия телец, сигурно, а?

Хора, извинете, ама днес изтрещях от ранни зори.

Граучи, нали и аз тва казвам, де, държи се като Едуард.

# 689
Е, то не само бг действителността е измъчена,не само тука имаме хора с проблеми. Сериала отразява действителността като цяло, светът е пълен с неудачници от всякакво потекло, естество и цвят на кожата, пол, религия и култура.Той според мен и затова е толкова успешен де, всеки намира себе си по някакъв начин, аз си го признавам лично за себе си Mr. Green Представяте ли си каква неудачница съм Laughing
Благоевград ми е любим град, имах гадже там едно време Laughing Това за пичовете на глутници е много добро казано, такива персонажи ги има навсякъде, справка - в петък, в Брилянтин, често ходя там Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт