True Blood сезон 3-Тука има,тука няма.... Къде е фейчето?- 30 &

• 16 691
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Нямах спомен,то при онези оргии във втори сезон.... Joy
На мен пък Ерик ми е пред очите още,хич и не ги забелязах двамката на края. ooooh!

# 646
Оле, оле, започвам да гледам

# 647
  • София
Ох не мога да убедя 3-годишния си син да не гледа ТВ Close,пуснала съм му любимия филм на ДВД,а той пак в компа ми зяпа и иска да гледал моя филм.

имаш си бебе-вампир явно Simple Smile сладур ....ти само му прикривай очите на секс сцените

# 648
Серията беше разточителна просто. РАЗТОЧИТЕЛНА. От всичко по много.
Моментите между Хесус и Лафайет ми спряха тока. Как могат двама мъже да пресъздават такава химия не знам.

# 649
  • Велико Търново
Какво ще кажете за сериятя, а? Сцепи мрака!

Прогнозите от анкетата се оказаха верни!!!

# 650
Лелееееее,егати серията......... Shocked Пуканките ми свършиха точно на време Mr. Green

# 651
лелеллелеееееее сташна серия, направо се разбих!!!
женския бой беше много забавен  #2gunfire

# 652
Какво ще кажете за сериятя, а? Сцепи мрака!

Прогнозите от анкетата се оказаха верни!!!
ааааааааааааааа не съм съгласна за анкетата
ерик не го направи----

# 653
Добро утро, виждам, че сте оцелели  Mr. Green

Аз явно толкова съм се впечатлила, че цяла нощ не можах да спя. Наистина разточителен епизод, много собре казано!

Танчик, мила, как си? Освен че навреме си свършила с пуканките, иначе добре ли се чувстваш? Пак си спомних ноемврийските ти тревоги, та затова питам  Laughing

# 654
Добро утро момичета! Hug

Танчик, мила, как си? Освен че навреме си свършила с пуканките, иначе добре ли се чувстваш? Пак си спомних ноемврийските ти тревоги, та затова питам  Laughing

Пуци,направо сърцето ми спря,когато Ерик каза на Талбът-"Обърни се" newsm09 Ако следваме логиката в поведението на Ерик,трябваше да се сетя,че е намислил нещо.....  Whistling И все пак,мъчно ми е за Талбът,беше страхотен образ Confused

# 655
Добро утро момичета! Hug

Пуци,направо сърцето ми спря,когато Ерик каза на Талбът-"Обърни се" newsm09 Ако следваме логиката в поведението на Ерик,трябваше да се сетя,че е намислил нещо.....  Whistling И все пак,мъчно ми е за Талбът,беше страхотен образ Confused

smile3532 Ох, и на мен ми е мъчно за Талбът... Както си говорихме вчера с Цеца, колко свестни герои гризнаха дървото, а тая кучка Деби още щъка.

# 656
Федерастко утро ... ъъъ ... добро утро де  Laughing
Егати фейския епизод /имайте предвид, че говоря на фейски/  Shocked Агаси чудото  Shocked Абе Исус верно ще е някой спасител. С мисия е и той, а?! Ко ще кажете по въпроса  Thinking
Сцените с Талбот са великолепни, страхотна игра. Но добре, че умря преди да бъде пронизън ... ъ... отзад  Laughing Ох, срам ме е  Embarassed
Вълчо де замина, би? Ще се върне ли? Много съм притеснена!!!
И определено ще чакаме 4-ти сезон. Тогава ще се развихрят всички вампири, вълци, шифтъри, барабар с Джейсън  hahaha Еххххааааа.........

# 657
 hahaha hahaha hahaha Катооо! Защо сега така, Талбът ако беше ъъъ пронизан щеше да умре още по-щастлив, а така само с очаквания си отиде горкичкия.

Ти пък, естествено, че ще се върне Вълчо, къде без него  Wink

# 658
Добро утро, аз изгледах без субове набързо серията и съм ядосана. Да ви кажа честно писна ми от поизхабената любовна история на Суки. Взеха малко да обръщат на сапунка, егати. Три сезона все Бил и Суки да гледам взе да ми писва. Разочарована съм.

# 659
Абе Кате,той Талбът чакаше да бъде пронизан,но......не точно това пронизване,което му се случи Rolling Eyes Леле този Ерик колко е хитър........."Краля унищожи моето семейство,сега аз унищожавам неговото!" Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт