True Blood сезон 3-Тука има,тука няма.... Къде е фейчето?- 30 &

• 16 659
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Нйе, аз съм от хАмерикански университет, затова I bite my way out of everything. Сърмечовски не разбирам добре, затова съм пристрастна към хАмериканските вампири и девиза им, Blood and Freedom!

В тоя сериал толкова са се старали да вкарат поизмъчени хора с проблеми, че почва да прилича на българската действителност. Като се разходиш из града, срещаш няколко десетки копия на герои от сериала. В Благоевград пичовете се движат на глутници, обличат се в стил млад върколак, и на фатално окосмяване го докарват, и на тъпота.

Да не говорим колко мъже мязат на Франклин в диво състояние.

За съжаление българския мъж все повече заприличва на деградант. Това е за наше съжаление....дай му да се движи като мърляч, да си бърка в носа, цял ден с ръце в джобовете да се оплаква, и на всичко отгоре да се гордее стова! Опитай се да направиш забежка на някой, че ходи с анцуг постоянно или че си бърка в носа! Ще получиш отговор - аз съм си такъв!Че и все повече затъпяват....не четат и не искат! Аз лично отдавна съм се отчаяла, добре че вече си имам мъж! Ако сега тепърва трябва да търся....

# 691
Граучи, велика си моме. Мислиш като мен  bouquet  ОбичАм тА Heart Eyes
Деградантите ги има отдавна бе мацки, лошото е че сега под давление на криворазбраната филмовата култура, се изкарват "лоши момчета''под претекст, че ги мързи да си сменят чорапите. Бъркането в носа е криворазбрана естественост, чиста натуралистичност  Crazy
Инак и готините мъже ги има, често ми се случва да виждам такива, не са изчезваща раса, ама то някак и ние жените заприличахме на една част от фейското съсловие, и малко на Деби Пелт,не зная.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 12:50 от Dementia

# 692
Граучи, нали и аз тва казвам, де, държи се като Едуард.

Извинете, но аз съм от малкото хора, които не са гледали Здрач......ще го направя за обща култура, но от коментарите ми изва много сърцераздерателен и доста тиин. Не искам да обиждам феновете на Здрач, просто съм малко повече реалист! Скорпион, какво да го правиш! Не напразно съм фен на Ерик.......

# 693
Граучи ти скорпион ли си бе?

# 694
Граучи, велика си моме. Мислиш като мен  bouquet ОбичАм тА Heart Eyes
Да ти кажа, лично това мое наблюдение никога не ме е радвало и като съм го споделяла, виждам че и много други жени са на това мнение. Това може да има два аспекта:
1. Добре поне, че женската половина (е поне някаква част, че да не почна да коментирам и жените) от българското население все още не е деградирала до там, че да го приема за нормално и да не й прави впечатление .
2. Ако продължаваме да търсим само женска компания за да разговаряме нормално, накрая дали няма да започнем да се обичаме и в прекия смисъл...?!Понеже не може всички да емигрираме..... Тъй като съм широко скроена това може и да ми хареса!
Иначе и аз ви обичам!

# 695

М-м-м да! Хубав човек!

# 696
Ама за какво се извиняваш изобщо. Както виждаш, сравнението, което давам, подкрепя мнението ти.  Laughing

Е, добрютру!  hahaha Съдба, съдбааа!

Аз да ви кажа, намирам, че деградацията съвсем не е ограничена до наш'та мила родина, а си е много глобално явление... Неприятно, но факт. Не че ми е навик да обикалям света и да наблюдавам, но с такова впечатление оставам от косвени "улики".

# 697
Аз се отказах да гледам Здрач, когато прочетох как отрязаха амбициите на Бела да ходи в университет. Просто забременя с изчадието Ренеесме и- край с кариерата.

Ан Райс пък имаше мания да праща новоизлюпените вампири да се образоват, буквално пишеше сцени, в които създателите им набиваха канчетата да сядат и да четат, че повечето наистина бяха прости тийнове. А в новите поредици си остават прости тийнове и каквато обща култура закачат в следващите 100 години, това е.

Само да добавя, че Джесика ме кефи все повече- забелязвате ли, че има особен талант в хипнотизирането? Цяло заведение държа цяла вечер омагьосано. Дано сценаристите да използват по-добре героинята. Засега чудесно се развива. Има шанс да я пратят в колеж.

# 698

М-м-м да! Хубав човек!
hahaha hahaha И аз съм скорпион, и се чудя защо си ми така как да кажа, някак позната и близка.

# 699
Само да добавя, че Джесика ме кефи все повече- забелязвате ли, че има особен талант в хипнотизирането? Цяло заведение държа цяла вечер омагьосано. Дано сценаристите да използват по-добре героинята. Засега чудесно се развива. Има шанс да я пратят в колеж.
Джесика е страхотна...м.м.м какъв поглед само, някак хем невинен, хем.......взривоопасен!

Дементия ние лесно се разпознаваме.....90 % от приятелите ми са скорпиони, от гаджетата и бившите любовниците също. Е, мъжа ми е водолей, ама все пак в къщи е добре да воювам по-малко.....Просто се надушваме, химия разправят! Мен ако питаш хормоните ни са в повече....ама..

# 700
Аз се отказах да гледам Здрач, когато прочетох как отрязаха амбициите на Бела да ходи в университет. Просто забременя с изчадието Ренеесме и- край с кариерата.

Ан Райс пък имаше мания да праща новоизлюпените вампири да се образоват, буквално пишеше сцени, в които създателите им набиваха канчетата да сядат и да четат, че повечето наистина бяха прости тийнове. А в новите поредици си остават прости тийнове и каквато обща култура закачат в следващите 100 години, това е.

hahaha И ти ще ме умориш просто, винаги с интерес чета какво си писала Grinning

# 701

А, не, това е фактологически невярно - момата нямаше никакви амбиции да ходи в колеж, ама никакви! Едьо я кандърдисваше мощно, тя не щя. Тъп тийн, както казваш  hahaha

Джес и мен все повече ме кефи - последно как гонеше един от аверите на Деби  Joy

# 702
Джес и мен все повече ме кефи - последно как гонеше един от аверите на Деби  Joy
Има хъс в нея.....освен заложби....сигурно е от нашата зодия.

# 703
Има хъс в нея.....освен заложби....сигурно е от нашата зодия.
hahaha
А БилЯ каква ли зодия е Thinking

# 704
А БилЯ каква ли зодия е Thinking

Не съм била с такъв екземпляр от мъжки пол и не мога да преценя......Виж Ерик и Пам .....и те са от нашите....подушвам ги и освен това и двамата няма да ги върна! smile3521

Общи условия

Активация на акаунт