True Blood сезон 3-Тука има,тука няма.... Къде е фейчето?- 30 &

• 16 671
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Актрисата, Дебора Ан Уол, е Водолейче. Стивън е Везни  Flutter Сашо е Дева, за Пам/Кристин не знам.

А БилЯ каква ли зодия е Thinking

Не съм била с такъв екземпляр от мъжки пол и не мога да преценя......Виж Ерик и Пам .....и те са от нашите....подушвам ги и освен това и двамата няма да ги върна! smile3521

hahaha hahaha hahaha Мръсницоу! ВЕрно са ви в повечко хормоните, ама много ви обичам вас, жилещите насекомчета.

# 706
  • София
Еха пак сте се развихрили Simple Smile))  и аз съм скопионче и то жилещу Simple Smile)) Инак за Джеси ...знаех си аз че скрито я харесвате всички, тя е такава сладурана и някой черти мой виждам в нея например това, че не искам да оставам сама, ама хич!

пп. Пуци...то остава само Суки да роди от Бил бебе и ще е копие на Здрач. Ам добре, ч еняма такива изгледи ако следим книгите

пп. Искате ли скайп чат????

# 707
Предвид събитията от последната серия,аз имам един "процедурен" въпрос: Да махам ли Тео от 1-ва страница? И без това е свободен,а вече и умрял....... newsm78

# 708
hahaha hahaha hahaha Мръсницоу! ВЕрно са ви в повечко хормоните, ама много ви обичам вас, жилещите насекомчета.
Такъв комплиминт! smile3521 Да речем, че просто не се срамуваме от себе си....как беше....природа. Пък то езиците са като задниците....мъжки...женски...
Млъквам за днес.....че вече ще вземете да ме цензурирате......само по темата...само по темата...

# 709
  • София
Предвид събитията от последната серия,аз имам един "процедурен" въпрос: Да махам ли Тео от 1-ва страница? И без това е свободен,а вече и умрял....... newsm78

то и моят Годрик е умрял ама си виси в темата, отностно това можеш да го смениш с Джес Simple Smile)) на мойто място де Simple Smile

# 710

то и моят Годрик е умрял ама си виси в темата, отностно това можеш да го смениш с Джес Simple Smile)) на мойто място де Simple Smile

Да де,ама твоя Годрик е зает и затова е там,а Тео не е ...... Thinking Т.е искаш да махна Годрик и да сложа Джесика,така ли? newsm78

# 711
  • София

Да де,ама твоя Годрик е зает и затова е там,а Тео не е ...... Thinking

То аз предлагам тея който няма да участват вече да ги махаме, че едва ли ще се появят пак, та затва викам да ми го смениш с Джес .... само нз как ще напишеш Джес и Джес :Д

# 712

Да де,ама твоя Годрик е зает и затова е там,а Тео не е ...... Thinking

То аз предлагам тея който няма да участват вече да ги махаме, че едва ли ще се появят пак, та затва викам да ми го смениш с Джес .... само нз как ще напишеш Джес и Джес :Д

Ок,Джесика-Джес-така ще го напиша Wink

# 713
Такъв комплиминт! smile3521 Да речем, че просто не се срамуваме от себе си....как беше....природа. Пък то езиците са като задниците....мъжки...женски...
Млъквам за днес.....че вече ще вземете да ме цензурирате......само по темата...само по темата...

Айде, айде, фалшива скромност  smile3534

А за момците от първа страница - ми Ян и нейните двама мъже, дето и двамата гушнаха букета?  newsm78

# 714
  • София
Пуци те ще си останат, все пак Ян си ги харесва, все пак по желание ще го направим. Аз лично искам да си пише джес вече

# 715
  • Срещу планината:)
 Thinking Мисля,че мъртвите персони,трябва да отстъпят мястно на бъдещите живи (това за първа страница де)или може да ги държим до началото на следващият сезон  Peace

# 716
Айде, айде, фалшива скромност  smile3534
Аз от куртоазия! LaughingКазват, че скромността краси човека, ама аз, т.е. ние нали сме си хубави..... Joy

# 717

Да не говорим колко мъже мязат на Франклин в диво състояние.

Ох, не   Mr. Green Joy

Бтв, аз още се надявам да възкръсне, в крайна сметка Тео не беше категоричен, че е умрял. Само че му е оцапал чаршафите.  Grinning
А и ми е толкова мило Тара как страда по него..

# 718
Thinking Мисля,че мъртвите персони,трябва да отстъпят мястно на бъдещите живи (това за първа страница де)или може да ги държим до началото на следващият сезон  Peace

Ян да си каже за нейните, викам аз, пък другите... сиреч Тео, като никой не го иска, може да си ходи.

ПП Де ходиш, бе лейти, цял ден те няма днес  Thinking

Айде, айде, фалшива скромност  smile3534
Аз от куртоазия! LaughingКазват, че скромността краси човека, ама аз, т.е. ние нали сме си хубави..... Joy

Тъй, де, тъй.  Mr. Green

Да не говорим колко мъже мязат на Франклин в диво състояние.

Ох, не   Mr. Green Joy

Бтв, аз още се надявам да възкръсне, в крайна сметка Тео не беше категоричен, че е умрял. Само че му е оцапал чаршафите.  Grinning
А и ми е толкова мило Тара как страда по него..

Ъхъ, толкова страда, че чак кошмари има  hahaha Неориентирана девойка, бе! Чудесна двойка бяха.

# 719
И аз харесва Джес много, има ли го персонажа в книгите?
Обаче ми направи впечатление как Бил налетя на Суки и тотално забрави, че Джес е ранена и перследвана от върколака. Ох добре, че показаха, че го източва в края на серията, че щях да се тревожа за нея чако до неделя  Wink

Общи условия

Активация на акаунт