Отговори
# 480
Ами на мен много ми хареса, още първото ми раждане мина доста леко като за първо. И второто също лесно родих и сега живот и здраве за третото пак се каня да е водно. Само дано да не избърза много момата, че да не остане време да напълнят ваната Joy

# 481
  • София
uli 04, аз също с такива болки постъпих в болница, за да овладеем положението - също като akspet. Така че - не чакай Peacegala, може ли да кажеш откъде си купи възглавницата за кърмене - нали не мога да щъкам и трябва да изпратя мъжО с точните координати Laughing

# 482
  • Пловдив
uli и според мен най-добре отиди да те погледнат Hug   bouquet

btw малко полезна информация за мамите в Пловдив - някъде в уличките зад Военна болница имало фирмено магазинче за бебешки и детски дрешки на супер ниски цени. Днес няма да успеем да отидем, че скъпия е още на работа #Cussing out (така и не заваля тук значи...), но утре ще го изнудя да се разкараме до там и да видим за какво иде реч Wink

p.s. Блока до нас гори #Crazy #Crazy #Crazy

# 483
Благодаря Ви много.Когато се върне мъжа ми от работа ще отида!

# 484
  • София
При мен добре се изваля, а и май сега отново почва ... Прилично разхлади. И се запътвам да погладя малко.

Снощи бях с едни доста неприятни и плашещи болежки, ниско долу вдясно. Ама остри и контракции. Бях вече си изпила магнерот-а, ама полежах повечко и след около час размина. Сутринта бях до болницата - запис на тоновете правихме. ОК си е бебка, дано е било нещо инцидентно. Докторката рече, ако има пак такава болка да тичам към болницата.
При мен нещата отиват към планово секцио. Но ще видим.

За протокола - УБ "Лозенец" (бивша Правителствена).

# 485
uli 04, аз също с такива болки постъпих в болница, за да овладеем положението - също като akspet. Така че - не чакай Peacegala, може ли да кажеш откъде си купи възглавницата за кърмене - нали не мога да щъкам и трябва да изпратя мъжО с точните координати Laughing

поръчах си я от тук и ми я донесоха до пред блока  Mr. Green - писах цвят за момиче и е доста симпатично розово http://family-bg.com/prX_4122.htm

# 486
  • Пловдив
ilik123 ти при кой лекар ще раждаш?
При Д-р Амалиев /бащата/.Те всички са добри там, но трябваше да се ориентирам към някой все пак Simple Smile. В предвид многоплодната бременност и вероятността от секцио ми препоръчаха най-много него.И за нормално раждане и за секцио.Сега ходя при него /от 29 седмица/ да ме наблюдава и съм много доволна!
Дъщеря ми раждах при Д-р Малинова.Но тогава не съм избирала.Тя ми се падна дежурна.И от нея съм много доволна.Въпреки, че нямах проблеми, тя беше до мен през цялото време и родих при нея, а не при акушерка.
А ти при кой ще раждаш?

# 487
Мисля си за Jani4ka, може и тя да е влязла за малко в болницата, нали беше с контракции...

# 488
  • София
Нещо съм изчезнала от списъка ако може който оформя темичката да ме добави отново. На 10 ми е термина, ще раждам във ВМИ Пловдив, надявам се отново във ваната. Peace
Мирка моя малкия беше с тоя вирус и да ти кажа видях доста зор. Дано по скоро се оправите.
Иначе аз за тоновете се разбрах с лекарката да отида на 17. Да ви кажа на мене много ми тежи вече, незнам как ще изкарам до термин. Rolling Eyes
Искам и тук да вали Praynig
На мен ето тази количка ми харесва, но искам да я видя. Срещали ли сте я по магазините в Пловдив?
http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/Phil-Teds/PT-0070-Kolic … za-novoroden.html

Мисля ,че магазин касида я предлага.За най-сигурно можеш да звъннеш на вносителя и да ги питаш ,аз вече днес ги тормозих с подобен въпрос ,но за София  Laughing
Това е сайтът на вносителя.

# 489
  • София
gala., благодаря  bouquet

# 490
  • София
Възглавница за кърмене има в Кауфланд и Карфур-мисля ,че беше по 17 лв.

# 491
# 492
Здравейте мами. Simple Smile
Успях да  напиша на 1-ва страничка, че ще раждам в Токуда.
Не успях да му сменя цвета. Embarassed

# 493
Благодаря, ще питам в Касида.
Иначе аз и двата пъти при Паскалева раждах, доволна съм. Peace

В сайта им я няма newsm78

# 494
Здравейте и от мен, не съм спирала да ви чета, ние се завърнахме от моренцето. Малко поседяхме, но беше много топло и задушно, а бе не е много за бременни в тези месеци на море. Днес като се прибрах в София и мисля, че е направо рай с този дъжд, хладничко...Екстра. Доста контракции имах на морето, но не са болезнени и мисля,че нещата са в границите на нормалното. Виждам вече обсъждате кой къде ще ражда и като гледам как всички сте се засилили за Август, направо малко страх ме хваща. Аз мисля да раждам при д-р Богословова, която обаче е в отпуска до края на Август, така че при мен никакво раждане по-рано от Септември! Ако пък малкия тръгне по-рано...Ще му мислим.

Общи условия

Активация на акаунт