Ади от 15.09. ходи на ясла.За сега по час два.От днес обаче е със сополи и е вкъщи.
Плачи на яслата като я оставям после се успокоявала.Като отивам да я взема е спокойна.
Бизу, честита ви рожденичка на патерици.
Лек ден.
Оставих го в 9 и си го взех в 12ч, казаха че е бил мн тъжен, плакал е и не си е давал телефона на никой, с баща му ходихме да го приберем, като му купихме нова раничка на колеца и разбира се кола..но щом ме видя детето се вкопчи и само плачеше, утре ще видим как ще е 
и аз досега четох какво да давам, уж да подсиля организма на Ади
Сутрин по принцип давам само клеева тинктура, но мисля да му купя пчелно млечице и Ехинацея ..

Чакаме снимки 

Много се зарадва като ни видя- цяла вечер само повтаряше "мама", "тати" и не знаеше кого първи да удостои с внимание. Едвам го приспах вечерта, толкова се беше превъзбудил
Веднага си потърси и "цицито", не го е забравил, но е забравил за какво служи 
Бързо оздравяване на Алекс и дано вече му е преминало разстройството 
Ще свикне Ади и ти също. Пиши как е било днес 

Много успех на каката в училище 
), а новата прическа много и отива 

Трябва да пуснеш някоя снимка на Алекс в действие 

Алекс като види майка ми и я бута,за него това е мама да изчезне след минутки
голяма инициатива сте,тука никой не иска да се върже на моите инициативи
вече няма да си правя опити
милото ми бебче кой знае колко много ни ... то беше носене на Алекс,бебо и чанта. Майка ми ме прати и за зелен хайвер и до 4ти етаж без асансьор
със същия багаж ...
така се налага и не ме случа,че ... направо е безобразие
Когато е някой друг много слуша,но аз там ли съм забрави то е глезене и чудо защо се е наредила така не знам 

съпругът ми остава без работа от 30ти, едното място, за което ви писах, че очаквам отговор за работа, ми казаха, че за момента съм "резерва". до преди няколко дни бях много зле психически. писна ми, честно! не знам къде грешим
тъкмо нещата се пооправят и пак всичко на дъното
до 5 и 30 ходи по петите ми и се чудех дали ще успея да изляза изобщо, но свекърва ми го занесе при свекър ми в лятната кухня, та излязохме. Ще кача снимките тези дни и който иска може да ги види.
. Да не ти пука. Едно време време правосъдието са го раздавали само с шамари, сега много знаят кое добро кое лошо
.
. До сега не е делен от теб и му трябва време да свикне.
. Възможно ли е Алекс да започва да ревнува от сега
?
.

При нас каката е с ниска Т, дано не е нещо сериозно, че тъкмо започнахме яслата
Не мога да повярвам че в държавните ясли връщат деца с хрема, а в частното училище на София, ходят кашлящи, сополиви и с разстройство...АМАН 

Ама Макси голям палавник, сигурно като порасне ще е най-послушния
Много се променят децата, дано скоро започне да те щади
, вие на ясла ще ходите ли?