Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 729
  • 698
  •   1
Отговори
# 405
  • Все на втория етаж
Как е Калата, Ани? Макси вчера беше така, вдигна темп. следобяда около 5 , смъкнахме я и от тогава не е вдигал и дано не вдига. И без това каката мъкне едно червено гърло, три седмици и АБ пи даже и пак си е така.  Confused Rolling Eyes Не знам вече как да се оправям с тях, Макси е уникално бесен.. онзи ден маза Филаделфия / топеното сиренце / по телевизора и стената и дупките по телевизора са пълни със сирене  ooooh! , после извади яйца и ги счупи на килима / не се размаза много  Laughing / , днес целия автършейф на свекър ми или балсам по- скоро, че е бяло беше намазан паркета, кантара и скрина  #Crazy #Crazy #Crazy , няма празно, седна ли на компа идва и ми гаси монитора и ме дърпа. Изпива ми сока  Tired

# 406
  • Бургас/Пз
Днес сме по-добре. През нощта вдигна 39.5 та се постреснах, но днес няма никаква температура, дано да изкара спокойно нощта! Ходихме на лекар изписа ни хапченца и до петък сме на тях!
Това е при нас!
Иначе в Бургас днес беше мнго топъл ден, чак неприятно за човек с тези резки смени на температурите!
Утре се надявам да е по-добре!

# 407
  • Все на втория етаж
Радвам се, че е добре!

Каприз, да е жив и здрав Дани!  Hug

Пинки, дано свикне бързо, аз като се замисля съм 100 %, че Макси ще е същия, ако го пусна на ясла.

# 408
дойде гадната зима и се разболяха децата  Close Дара и тя ходи само 3 дни на ясла и сега е у дома  с хрема. Всеки ден давам клеева тинктура и саностол, но явно няма да помогне.....
на мен ми е едно сдухано,аз си мислех,че ще мога скоро да започна работа,но ако така продължи с яслата и боледуването......а имам отчаяна нужда да изляза от това монотонно ежедневие и да водя някакъв социален живот....както и да е,стига съм се оплаквала,по- добре да се похваля с нещо или по-точно да похваля Дара,която достойно защити името на майка си като позира за списание "Моето бебе и аз" за ноември. Въобще не очаквах,че толкова малко дете ще позира като професионалист,ще се усмихва и кокетничи пред фотоапарата  Laughing Даже,когато беше готова с поредните дрешки и викаше на фотографа: "Чичооооо,чичоооооо-да"  Joy и накрая не искаше да си тръгва

хайде всички болнички да се оправят,а другите много да слушкат майките,за да не се разболяват  Grinning
специални прегръдки на бременните красавици  Hug

# 409
Ще чакам списанието с нетърпение! Целувки за най-сладкия модел!!!! Hug

# 410
  • Бургас/Пз
Стелче, ми то с такава майка, как да е дъщерята! Сигурна съм , че ще е страхотна! Иначе как е с яслата, започна ли да посвиква или още плаче по много! Как са Асето и Нелка, никакви ги няма да минат да пуснат по една снимка на децата  Sad

# 411
......а имам отчаяна нужда да изляза от това монотонно ежедневие и да водя някакъв социален живот....
Стелка, аз точно обратно - не исках да започвам работа, ако знаеш колко сълзи излях, като стана време да се връщам. След 1 седмица обаче запях друга песен и сега ми и много добре и се радвам, че се върнах. Още повече като знам, че Ивайло е добре и не плаче за мен. Ама твоето ежедневие пак не е толкова монотонно, каквото беше моето. Сега някак живнах и започнах да обръщам повече внимание и на себе си, а и на Ивайло повече се радвам като се прибера от работа  Mr. Green.
Поздравления за малкия фотомодел, явно ще е достоен заместник на майка си  Heart Eyes.
Ивайло е добре, хремата мина, но все още когато си легне се чува хъркане в нослето. Съмнявам се или за скрита хрема или трета сливица  Thinking. Ще изчакам още малко и ще го водя на лекар. Ама то къде ли да го заведа....
Хубав ден на всички!

# 412
  • Все на втория етаж
Стелка, ти ако се оплачеш от монотоние, не знам аз какво да кажа  #Crazy  Тия двамата моите просто ще ме съсипят. На 28 години съм, а вече се усещам колко съм зле с нервите, не е само благодарение на тях разбира се, но те ми ги шлайфат ежедневно. Tired

От 15 Септември насам, Алекс няма пълна седмица на у- лище - все е болна. Два дни ходи, 3 не ходи, заразява и Максим и настава ад. От днес сме с конюктивит, който пак тя донесе от у-ще и Максим е доста зле, изписаха ни капки, но не мога да му  сложа. Само като ме види и започва да бяга и да вика " не,не, нее"  ooooh! Освен това вчера падна по стълбището ни, само 5-6 стъпала, докато обуваше на баба си ботушите и баща му беше до него. Аз бях в кухнята. Слава Богу нищо му няма, дори почти не е плакал. Но той е толкова луд и всеки ден има по някоя каскада, та сигурно не му правят впечатление вече  Crazy Оплаках се набързо, сега ви оставям.

# 413
Здравейте и от мен!

При нас всичко е наред засега. Алекс се измори много от спортуването днес и сега спи блажено. Марина има една приятелка на гости и си играят в хола. Последните дни бяхме все в движение и сега го даваме малко по - лежерно, за да заредим батериите.  Simple Smile

# 414
Иренка, защо не пробваш да му почистваш очичките с памуче натопено в лайка. Или вместо капки попитай за мехлемче, слагаш на пръста и мажеш очичките. Бързо оздравяване  Hug.
Ивайло днес на обед ме изгони от къщи. Каза ми "Мамо отивай абота, аз пинкам тати и баба. Айде пиатна абота и носиш подайк"  Shocked.

# 415
Ей, ама искрено се кефя на щуротиите на Макси, ноооо Иренка както казва моята приятелка, чийто син е адаш на твоя, че като сме си ги кръстили "лудия Макс" и "Денис белята" сега ще си ги гледаме такива.  hahaha Joy А относно каскадите и у нас е така. Само на полюлея още не е висял, но това е само защото брат му още не го е научил.  Mr. Green Замислям се за наколенки, налакътници и каска  Laughing особено за летния период  Joy И ние летяхме по едни стълби преди месец-два, но с мотор за по-качествено падане  Mr. Green При нас сега пък има ново 20. Спи с прахосмукачката до него. Едвам се разделя с нея сутрин като тръгне за ясла Crazy А вечер пък като го взимам и не иска да си ходи, защото тогава лелите пускат прахосмукачката там да чистят и нашия намазва и той. Rolling Eyes Crazy Абе нямам думи просто - шматки невероятни са!
Стелка много ще се радвам да пуснеш някоя снимка на Дара от фотосесията  Wink А колкото до работата - не се отказвай - незаменимо е да се смени малко обстановката и атмосферата. Ако не се получи с яслата сега, вземи една жена за зимата, а пък напролет ще пробвате пак. Тогава ще играят навън повече и може би ще й е по-лесна адаптацията   bouquet
Засега хубав уикенд от мен мили момичета!!!   bouquet

# 416
Здравейте Simple Smile)
Минавам много набързо. Благодаря на всички, които се чудят как сме  Hug Hug Hug Днес беше изписването на леля и бебето. Гушках го. Ами то е миниатюрно, бе  ooooh! А тежи 3500гр. ( Венци се роди 3300). Наистина се забравяло колко са малки Blush Венци рева повече от него  Crazy
Съпругът ми беше на 2ро интервю вчера, в началото на седмицата ще получи отговор дали са го одобрили или не. Има едно предложение за работа, което е почти сигурно, че ще откаже, защото заплатата е  ooooh! Днес е на още едно интервю.  Flutter
Дара, Макси и кака му да оздравяват бързо  Hug
Целувки на всички бременни коремчета  Heart Eyes

# 417
  • Все на втория етаж
Каприз, мерси, дано бързо оздравеят. А аз стискам палци за мъжа ти, дано го одобрят. Hug

Дони, моя луд Макс няма празно, повярвай...Кака му също го учи на всички простотии , които може, а тя беше кротка поне, но сега се учат взаимно и при мен е весело. Crazy

# 418
Стели,бързо оздравяване на Дарето,все някога ще се сблъскат с болестите,ако не на ясла то на градина,ако не на градина ще е като Алекс на Иренка на училище,което според мен е по голямото зло. С нетърпение чакам списанието,купувам си всеки брой,а този е просто задължителен  Hug
Еле,радвам се,че Ивкин е добре и че ти си щастлива  Hug
Иренка,идеята за лайката е добра,дано скоро мине. Алекс боледуваше ли толкова често преди да тръгне на у-ще? Макси е сладур ,да е жив и здрав може като порасне да е като мушица  Laughing
СМГ,много беден пост,я разкажи повече  Hug
Дони,много помага Денис щом те е отменил с прахосмукачката си добре  Hug чакам да знаеш  Wink
Каприз,още веднъж да е живо и здраво малкото бебче Simple Smile Стискам палци да намерите най подходящото  Hug

Ние сме добре. Днес гостувахме на моя приятелка с 2дечица,по малкото момченце си беше вкъщи Алекс няколко пъти го разрева  Cry не знам април как ще се разбираме  Rolling Eyes Бебче мърда много и ме радва и Алекс беше доста активен. Аз продължавам със сутрешните неразположения  Tired до кога ще е така ...?!?

Хубава вечер! Бъдете здрави  Hug

# 419
  • Бургас/Пз
Хайде да ви събудя с кафенце!

Аз отивам да правя гювеч и да изпратя мъжете на разходка! Снощи излизах с приятелки и се прибрах в 2ч, та днес ще си остана да си почина малко!

Общи условия

Активация на акаунт