Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 728
  • 698
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас/Пз
Весито е много права, че когато има изписани хомеопатични лекарства, може и само физиологичен разтвор. Нашият хомеопат е на същото мнение. Много често обаче се разминаваме само с капките от клеева тинктура , без да давам нищо друго. Също така много ни помага отвара от лайка за носа.

Днес времето е страхотно и отиваме да се обличаме и да излизаме на разходка!

# 436
  • София
Момичета, здравейте Hug
Помните ли ме? newsm78

Мартин си ходи с желания на ясла, аз почнах работа и малко по-малко всичко се нарежда. Той е добре, но и аз давам клеева тинктура всяка сутрин, че нямаме нужда от болести.

Ани, Веси, Брит, Анастасия, много Ви се радвам момичета Hug да погалите коремчетата Heart Eyes

Общо взето това е при нас, няма нищо ново и така..

Целувкиии на всички  bouquet

# 437
Ел и аз като Ани правя разтвора само че в повече физиологичен разтвор с 10 капки клеева тинктура  Peace а преди това пръскам Стеримар.
Интрига къде започна работа мила?
Ето малко снимки на диваненцата  Mr. Green
с много фИешън тоалет. Няколко ката върху пижамата  Crazy
като за "лека нощ"  Laughing
и не мислете, че спинкам сам - в леглото на бати ми е най-хубаво  Mr. Green

# 438
Здравейте!

Снощи Алекс се събуди с 39,9! #Crazy Уж беше здрав, никакви признаци на разболяване, а какво стана. Сега е добре, от 6,00 не е вдигал повече температура. Според педиатъра не е от ваксината, а е вирус. Сега щурее с баща си и яде като невидял. Луда работа!

Интрига, радвам се, че Мартин ходи с желание на ясла и си започнала работа.  Hug

Дони, голям сладур е Денис! Наистина ли спят заедно с Крис?

# 439
Дони, голям сладур е Денис! Наистина ли спят заедно с Крис?
Не, но обожава да се гушка при брат си! Иначе заспиват с брат си при мене, а после мъжо ги пренася  Mr. Green

# 440
Благодаря момичета  Hug. Аз сега давам Цинабсин и пръскам Стеримар понякога вечер преди лягане. Сега ще взема физ.разтвор и калеева тинктура  Peace.

# 441
Интрига,тъкмо да те забравим и ти се появи  Wink Laughing къде почна работа?
СМГ,Алекс е вдигал от ваксина 39,дано не е вирус и при вас  Praynig
Дони,ех мъжка майка героиня  Simple Smile да са ти живи и здрави дечицата  Hug

Алекс спинка.Много валежи тука днес,а сега слънце. Оставих го за 1ч при баба му и отидох на маникюр.Лятото ходих с него,но сега няма да мога. Бебче си рита на воля,нямам търпение да дойде 27 и да отида на преглед Simple Smile

Хубав ден!Бъдете здрави

# 442
  • Все на втория етаж
Дами, как сте? Аз правя все едно и също- децата са болни, кашлят като магарета направо. ooooh! А откакто сме вкъщи Максим е във вихъра си просто - вчера счупи стъклената поставка на тоалетната четка. Днес счупи дъска за рязане на хляб  #Crazy , не от най- дебелите, но достатъчно дебела, около сантим. Изскуба таблото за включване на парното, изобщо - забавляваме се  Crazy Сигурно си мислите, че за да ги прави тези неща стои без надзор и забавление от моя страна, да, ама не. Всичко се случва на метър от мен, но е толкова здрав и жилав, че трудно се справям с него. Дъската я подмяташе долу с разна посуда си играеха с кака му и какво я натисна и тя се счупи  ooooh! Таблото се покатери на нощното шкаче, аз му викам не, той толкова бързаше да спретне беля, докато дойда, че направо в ръцете му остана както го ръчкаше с един химикал. Абе изобщооо  ooooh! ooooh! ooooh!
Сега си почива, събира сили да ме допобърка. Ставам, че уж готвя и ще отиде манджата.

# 443
Разбирам те Иренка, баща ми ми закачи закачалка за кърпи на стената, дюбели, цимент, може няколко тежки тигана без проблем да издържи...  Два дни по-късно Точи мина, хвана закачалката, движение наляво, хоп и надясно изкуба я заедно с тиганите и дюбелите.... А баща ми я гледаше така  Shocked

Да ви кажа бясна съм. Извадих дрехите за бебе 2 от вакумирани чували. Всичко, което е купено в България- бенетон, мадър кеър, зип-зап, санета, етс.. е на гадни жълти петна.. От холандските дрешки всичко си е като ново с изключение на 1-2, които май си бяха с пена още преди да ги прибера. Как ги чистите тия петна? Как съхранявате дрехите?

Купихме няколко пуловерчета, няколко дебели гащеризончета и май сме готови. Единствено космонавт нямаме за толкова малко дете. Е, ако е момченце, за съжаление ще трябва да се примири с розовите бодита и якета на Точи..,  ако махна петната де.

# 444
Брит,те си намират как да направят белята.Ако ти беше дърпала тигана нямаше да успееш  Laughing И аз ги съхранявам така,не знам дали е от пакетите,но преди няколко месеца събрах доста неща на майка в нужда и аз видях доста петна,който преди това ги нямаше и се озадачих доста  Rolling Eyes

# 445
  • София
На Мартин дрешките нямат петна, а дори не знам какви марки са и т.н. newsm78 странно..

Започнах работа в магазин на Сесили /магазин за бельо/ в Скай сити мол Grinning

# 446
  • Все на втория етаж
Брит, като каза закачалка, утре ако се сетя и имам време ще снимам нашата. Метална закачалка за кърпите, така я е изкривил, че наистина онемях като я видях. Много е силен, като му загледах прасците на краката ви казвам като моите са му  Crazy Голяма жилка е. Живи и здрави да са ни, разбира се, това е най- важното, радвам се, че е буден и деен, но на моменти направо съм на ръба ви казвам. Ето сега да се отчета и с едно счупено стъкло на маса от преди малко. Шибна стълена маса с една метла в бързината и стъклото й стана на три  Crazy Всичко ще преживея само Господ да го пази, че са й опасни тези неща.

# 447
Иренка,направо се чудя как се справяш,включително и емоционално-крещиш ли,пляскаш ли го?Питам,защото аз напоследък често излизам извън нерви и Дара отнася не само крясъци,но и някое шамарче по дупето или по ръчичката  Embarassed след което ми минава и започвам да съжалявам и да се чувствам най-ужасната майка на света!А сравнение с твоите неприятности,моите направо бледнеят  Crazy

Иначе Дара тази седмица пак е на ясла(до обяд) и днес имаше малък напредък(според лелите)-плакала в началото ,но после се успокоила и се разплака пак като я взимах....яла малко супа,но после вкъщи си хапна добре.Не искала да си играе с другите деца и се чудя дали е защото още се адаптира или защото всичките са по-малки от нея  newsm78 днес дори обсъдихме с директорката дали да не я премести в преходната група,където дечицата са около годинка и половина....вие как мислите?Притеснва ме малко това,че там ще трбява да свиква с нови жени и дечица.. newsm78 но от друга деца ще научи много от по-големите,тя и без това не иска(или не може) да говори много,а с по-малките съвсем ще и спре развитието.......

Танче,поздравления за новата работа и за лесната адаптация на Марти  Grinning а любовта как е?

П.П Специални целувки за бременките  Heart Eyes

# 448
  • Бургас/Пз
Ей, ще ни съборят къщите тези палавници. У нас е същата работа, вече нищо здраво не е останало, последния номер е да се качва някъде на високо и да иска да скача. Кога ли ще си разбие носа, не знам!

Стелка, аз си мисля, че ако директорката е съгласна наистина можеш да преместиш Дара в по-горна група. Тя така или иначе още не е съвсем свикнала, така че едва ли толкова много ще й се отрази. Дария имаше проблем с говореното , но на 2г и6м тръгна на детска градина с деца от предния набор и точно за 1 месец имаше коренна промяна!

Ние сме добре. Малко ми идва в повече темпото на Калоян, но все още успявам да тичам по него, да го нося и да играем на каквото му дойде на ъкъла, дано господ до го пази това мъничкото дето е в мен, че грам спокойствие не вижда горкото!

# 449
Ани, аз също все така си викам, че колко ритници и лакти отнася на ден...
За говоренето не се притеснявайте толкова. И аз мисля, че с деца на нейната възраст ще е по-добре. Дара два езика ли учи? Точица, май писах, както казваше 4-5-10 думи (общо на 3 езика), стана една сутрин и започна изречения да реди. Сега вече всичко може да говориш с нея. Онзи ден обясняваше на баба си по телефона, че приятелчето и е болно от пневмония и му слагат крем (тя всичко с крем лекува)... А, когато говори за татко си, направо си кара на холандски. Засега и разбирам Simple Smile), но на баща и му превеждам, когато тя говори на мен Simple Smile Което е добре, че малко и той дръпна с думичките Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт