Днес времето е страхотно и отиваме да се обличаме и да излизаме на разходка!

да погалите коремчетата 
а преди това пръскам Стеримар.
Уж беше здрав, никакви признаци на разболяване, а какво стана. Сега е добре, от 6,00 не е вдигал повече температура. Според педиатъра не е от ваксината, а е вирус. Сега щурее с баща си и яде като невидял. Луда работа!

да са ти живи и здрави дечицата 

А откакто сме вкъщи Максим е във вихъра си просто - вчера счупи стъклената поставка на тоалетната четка. Днес счупи дъска за рязане на хляб
, не от най- дебелите, но достатъчно дебела, около сантим. Изскуба таблото за включване на парното, изобщо - забавляваме се
Сигурно си мислите, че за да ги прави тези неща стои без надзор и забавление от моя страна, да, ама не. Всичко се случва на метър от мен, но е толкова здрав и жилав, че трудно се справям с него. Дъската я подмяташе долу с разна посуда си играеха с кака му и какво я натисна и тя се счупи
Таблото се покатери на нощното шкаче, аз му викам не, той толкова бързаше да спретне беля, докато дойда, че направо в ръцете му остана както го ръчкаше с един химикал. Абе изобщооо

Голяма жилка е. Живи и здрави да са ни, разбира се, това е най- важното, радвам се, че е буден и деен, но на моменти направо съм на ръба ви казвам. Ето сега да се отчета и с едно счупено стъкло на маса от преди малко. Шибна стълена маса с една метла в бързината и стъклото й стана на три
Всичко ще преживея само Господ да го пази, че са й опасни тези неща. 
днес дори обсъдихме с директорката дали да не я премести в преходната група,където дечицата са около годинка и половина....вие как мислите?Притеснва ме малко това,че там ще трбява да свиква с нови жени и дечица..
но от друга деца ще научи много от по-големите,тя и без това не иска(или не може) да говори много,а с по-малките съвсем ще и спре развитието.......
а любовта как е?
), но на баща и му превеждам, когато тя говори на мен
Което е добре, че малко и той дръпна с думичките
))