Августовското дете става на две и торта ще яде!

• 45 646
  • 698
  •   1
Отговори
# 615
Здравейтеее  Hug Много се радвам,че днес имаше за четене  Hug   bouquet
Каприс,Много се радвам за вас,дано нямате повече лоши преживявания  Hug
Брит,дано този път попаднеш на професионалисти и оправдаят очакванията ти  Hug Исабела и Габриел ми харесват  Hug
Стела,щом сте в Белград Дара пак е намазала от отсъствието си в детската градина  Hug Ние ще си бъдем вкъщи,поне за сега.И две момиченца ти стоят прекрасно  Hug
Иренка,стискам палци и детенце всичко да е наред и да не се наложи болница  Hug
Ковачева,еее още от сега ли Весели Празници,няма ли пак да ни попишеш ?!? Радвам се,че Калина е добре,а тези периоди са въпрос на време и търпение  Hug
Ани,инфлация братче,уж сме в криза  Shocked Когато раждах Алекс платихме 1100лв сега е 1500лв за 2 години
Гале,  Hug  Hug  Hug

Ние сме добре,Алексче спинка,аз сготвих и сега си почивам пред компютъра.Утре съм на лекар и умирам от нетърпение да разбера всичко ново около бебче Simple Smile после ще ходим на покупки за новото жилище и по точно за осветителни тела. Пред голяма дилема съм дали да сложа щори или пердета,а това е следващото,което предстой  Rolling Eyes Не знам дали можете да си представите колко искам вече да сме си само Алекс,Алекс-старши,бебо и аз.
Целувам ви всички! Бъдете здрави  Hug

п.с Дони,испревари меее  Hug  bouquet

# 616
  • Все на втория етаж
Aaa, значи не съм объркала за лекарите- ясно.
Максим спи, аз избирам подаръци онлайн  Blush , лошото е , че все за мен харесвам  Crazy Mr. Green Blush  - ще ме изгонят.

VesitoAJ , и ние сме така. Аз за сега съм се спряла на пердета за детската и спалнята, щора от вертикалните за хола. Тате вече започва да ми монтира кухнята, той е монтажник и знам, че ще се справи бързо и отлично и само го проверявам  Laughing

# 617
п.с Дони,испревари меее  Hug  bouquet
smile3534
1000 % сам ЗА пердета - никакви щори, освен външни.  newsm10 Всъщност като се замисля харесвам също и римските щори и японските стени, но на определен интериор  Naughty

# 618
Брит много ми харесва Артур  bowuu А пола видя ли се???
Док го знае, ама не казва Simple Smile, че този път ще яде бой Simple Smile). Всичко си купихме във вариации на бялото и сивото Simple Smile. Остава един шушляков космонавт и сме готови. Но него ще го купя на рождения ми ден, защото платих за клубна карта на Фокс и трябва да ползваме 50% намаление  Crazy

Исабела я измислихме от Исабела Кастилска, кралицата финансирала експедицията на Христофор Колумб.
Днес ми дадоха 45 дневния болничен, 34-та седмица сме и док каза, че всичко е ОК. Много ме изкефи, че чу тоновете със слушалка и не ме занимаваше с машинарии.

# 619
здравейте Simple Smile
Брит, аз съм за Себастиан. Страхотно име е, обмислях го като вариант, когато бях бременна, макар вече да бяхме избрали Simple Smile обаче не можах да измисля как е галеното на Себастиан.  newsm78
Дони, предполагам че става дума за д-р Хаджиев (или Хаджийски беше?). ще очаквам ЛС-то Simple Smile)
Ковачева, Стели, радвам се да ви видя
Ани, Теменужчо кефи  Laughing
Веси, очаквам с нетърпение новините около беби  Hug
спокойна вечер, дами  Hug

# 620
  • Варна
Добро утро мамита!
След дълго отсъствие намерих време и аз да се разпиша. Надявам се, че не сте ме забравили.
Ето едно сутрешно кафенце от мен. малко да ви омилостивя Blush

Много се радвам за бременните мами Анастасия, Брит, Весито, Ани и дано бременноста мине леко и безпроблемно.
Иначе при нас нищо интересно Теодора расте и е станала много палава. Ние сме от тези дето не са приети на ясла и ще си стоим в къщи до три години. Бърбори всичко и е голяма побойничка. Използваме хубавото време да сме навън да може да контактува с други деца и да не се усещата липсата на яслата.Не ми остава време да пиша защото и тя се включва веднага, сега използвам докато спи набързо да драсна някой ред.
Пожелавам на всички да са здравички. Скоро пак ще се включа по адекватно и ще пусна някоя снимчица.

# 621
  • София
Добро утро и от мен!

Рано рано да се включа и аз Grinning
Преди час се върнах от първата си нощна смяна. Боби и мъжо са се справили перфектно с всичко. Заспал е без проблеми, будил се е само един път за пишкане и вода, което си е голямо постижение.
Вече съм по-спокойна, че могат да се оправят сами и няма да се притеснявам при дежурства.

Иначе утре вече го пращаме на ясла, да видим този път до кога ще изкара newsm78

Пепчо, благодаря за кафенцето PeaceИ аз все още си пия моето Simple Smile

Стеле, много сте хубави с Дара Peace

Весе, и аз очаквам новините от прегледа Peace

Брит, пожелавам ти да намериш най-добрия екип, който да удовлетвори всичките ти желания Simple SmileОт имената на мен ми допадат Исабела, Себастиан и Габриел Peace

Това е от мен за сега. Хубав ден Heart Eyes

# 622
  • Все на втория етаж
Себастиян много ми харесва и Теменужко е много весело име.

# 623
Иренка, как е племенника ти?

# 624
Благодаря Ви за подкрепата
Пепчо,скоро ни покажи твоита принцеска  Hug
Пинки,радвам се,че са се справили с нощното гледане,май май им е по добре ти да си нощна смяна,щом се буди по рядко  Mr. Green
Дони,и аз съм за пердета,но точно под прозорците имам радиатори и не знам как ще стоят
Иренка,дано племенника ти е по добре  Hug
Ето и на спокойствие да ви попиша,т.к днес Алекс не спа от възбуда когато ни видя на обяд,че се прибираме от Пловдив.И сега новините Simple Smile Ще си имаме още едно момченце 100% лекаря каза,единственото което може да се случи е да му изпадат атрибутите  Laughing Mr. Green да ни е живо и здраво само. Един мой преподавател се шегуваше когато бях бременна с Алекс и казваше,"ако е момче да му е дълъг колкото на Каменица комина,а ако е момиче гърдите и да са големи колкото Тепетата" Всичко е нормално с бебче,развива се малко по голямо бебче,само с 2 седмици  Laughing голям мъж ще да е. Говорихме за раждането и дали има  възможност за нормално и лекаря каза,не че е невъзможно,но не го препоръчва след секцио,т.к има риск и за бебето и за майката и ние му се доверяваме на 100% Говорихме и дали има възможност той да води раждане,но в различна от Селена болница и каза "Не" и пак ще си раждам там Simple Smile Днес купихме и осветителните тела за всекидневната,салона и бебешката стая,остана ни само спалнята и стаята на Алекс,много трудно с мотивите от филмчето Cars Simple Smile сега му намерих лампа в My Toys и другите му аксесоари купихме от там. Поръчах му и лампа,но тя се оказа едно нюню и не става за нищо  Mr. Green и така с днешния ден  Grinning

Хубава вечер от нас! Бъдете здрави!

# 625
  • Все на втория етаж
Добро утро!

Веси, чудесни новини. Да е жив и здрав малкия юнак в коремчето. Покажи някоя снимка от къщата ви , която правите. Аз сега съм на такава вълна и ми е интересно. Мама Дона също щеше да показва снимки. Grinning

Племенника си е вкъщи, с пневмония си е, пие антибиотик, не се храни хич, но е от АБ това. Понеже не беше вдигал темп. през ноща и решиха да не го приемат.

# 626

Брит, аз съм за Себастиан. Страхотно име е, обмислях го като вариант, когато бях бременна, макар вече да бяхме избрали Simple Smile обаче не можах да измисля как е галеното на Себастиан.  newsm78

Галеното на Себастиан на холандски е Бас. Може и Ани/Яни да му викаме Simple Smile

# 627
Добро утро и от мен!

Последните дни не съм писала, но Алекс беше болен и все искаше да се гушкаме. Днес вече е по - добре, от вчера следобяд няма температура, остана малко кашлица само. Иначе наистина с всеки изминал ден говори повече и повече. Сега остава да се справим с памперса напролет, че вече ми писна да даваме толкова пари за памперси, че после да плащам и да ги изхвърляме.  ooooh! От скоро има и напредък в заспиването, заспива сам и спи по - спокойно през нощта. Марина му разказва приказка, говори му и заспиват. Но му махнах спалното чувалче и сега спи само със завивка. Уж не се върти много и често го намирам завит.

Веси, Честито  stork-boy! Алекс ще си има другарче в игрите.  Simple Smile

Пинки, Чудесно, че мъжете са се справили без теб.  Wink Първият път, когато се наложи да оставя Марина на мъжът ми за 2 дни, се притеснявах как ще се справят, но всичко мина чудесно.

Пепчо,  Hug за Теди! Когато имаш време, пусни някоя снимка да я видим колко е пораснала.

Бързо оздравяване на всички болнички дечица! Hug

Ние днес май ще си правим снежен човек на двора като гледам колко сняг е натрупал. Искам на топлоооо! До скоро! Wink

# 628
  • София
Добро утро и от мен!!!

Ехааа, СМГ при вас вече сняг ли има?! Страхотно, тъкмо вече се настройвате на Коледна вълна PeaceБраво на Алекс за заспиването и на кака Марина за помощта Grinning
Дано сте преборили вирусчето (или настинката) Hug

Иренка, бързо оздравяване на племенника Praynig

Весе, честито синьо щъркелче  bouquetМного се радвам, че всичко при вас се развива така добре Hug

Моят Бобчо е днес вече на ясла, а аз след 2 часа отпрашвам на работа, така че ставам да посвърша нещо, че довечера едва ли ще имам време Crazy

Хубав ден Heart Eyes

# 629
Привет и от мен!  Hug
Честито ти второ stork-boy  Веси! Добре дошла в МОЯ клуб   bouquet  Няма да ти е лесно, но пък като заспят е приятно  Crazy
Вчера например, ги оставих за 10 минути сами, за да мога да се изкъпя, като изрично предупредих брат му да го гледа, че ще го държа отговорен, но какво заварих като излязох от банята. Брат му си играе в тяхната стая, а Денис в спалнята включил епилатора в контакта, но не и от копчето и ми заявява, че "чистам космиту мамо", а другия крак явно вече беше "изчистен" и на него беше обул тънкия ми чорап  Crazy Crazy Shocked #Crazy Така се получава, когато само майките се грижат за момченцата си  hahaha
СМГ искам и аззззз пухкав, бял снежец да ме зареди коледно  Mr. Green
Пинки радвам се, че двамата мъже се справят сами. В такъв случай ти предлагам по-често да гласуваш доверие на съпруга ти в гледането на Бобчо  Flutter
Хайде и всички болнички да оздравяват  Heart Eyes
Веси пердето до долу или пред или зад радиатора. И аз имах такъм проблем, но там където можеше отпред пред радиатора ги пуснах отпред и го закриха, а там където не можеше ги пуснах зад радиатора, но пак не е грозно - въпроса е да са до долу  Peace
Хайде хубав ден и от мен!

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 12:47 от mamadona

Общи условия

Активация на акаунт