Много се радвам,че днес имаше за четене

Каприс,Много се радвам за вас,дано нямате повече лоши преживявания

Брит,дано този път попаднеш на професионалисти и оправдаят очакванията ти
Исабела и Габриел ми харесват 
Стела,щом сте в Белград Дара пак е намазала от отсъствието си в детската градина
Ние ще си бъдем вкъщи,поне за сега.И две момиченца ти стоят прекрасно 
Иренка,стискам палци и детенце всичко да е наред и да не се наложи болница

Ковачева,еее още от сега ли Весели Празници,няма ли пак да ни попишеш ?!? Радвам се,че Калина е добре,а тези периоди са въпрос на време и търпение

Ани,инфлация братче,уж сме в криза
Гале,

Ние сме добре,Алексче спинка,аз сготвих и сега си почивам пред компютъра.Утре съм на лекар и умирам от нетърпение да разбера всичко ново около бебче
после ще ходим на покупки за новото жилище и по точно за осветителни тела. Пред голяма дилема съм дали да сложа щори или пердета,а това е следващото,което предстой Целувам ви всички! Бъдете здрави

п.с Дони,испревари меее
, лошото е , че все за мен харесвам

Всъщност като се замисля харесвам също и римските щори и японските стени, но на определен интериор
А пола видя ли се???

И аз все още си пия моето
От скоро има и напредък в заспиването, заспива сам и спи по - спокойно през нощта. Марина му разказва приказка, говори му и заспиват. Но му махнах спалното чувалче и сега спи само със завивка. Уж не се върти много и често го намирам завит.
! Алекс ще си има другарче в игрите.
Първият път, когато се наложи да оставя Марина на мъжът ми за 2 дни, се притеснявах как ще се справят, но всичко мина чудесно. 
Така се получава, когато само майките се грижат за момченцата си