Жената, която харесвам

• 95 457
  • 565
  •   1
Отговори
# 510
  • UK
Army Wives.

# 511
  • София
Ще го потърся, мерси.

# 512
  • UK
Има го в The Pirate Bay, поне аз от там го свалям, в Замунда го няма, но от TPB се сваля сравнително бързо.

# 513
Военни съпруги - Army Wives. Аз го гледам по Холмарк (така де, DIVA), но там не пишат коя серия върви. Иначе не съм изтървала нито една откакто съм почнала да го гледам, много ми хареса.  Heart Eyes

Впрочем Аманда също ми е интересна - дотолкова, че не мога да преценя харесва ли ми или напротив..  Laughing

PS: Изпреварили сте ме Laughing

# 514
  • UK
Аз го видях по Холмарк и реших да си го свалям, там дават още самото начало - първи сезон, снощи гледах че дават епизода, в който онази Ленор Бейкър правеше проблеми на Клодия Джой, тоест някъде 9-10-11, значи остават 2-3 до края на сезона. Във втори сезон сменят актрисата, която играе Емалин, и новото момиче е много нежно, докато първата актриса в ролята никак не ми хареса. Принципно не бива да обсъждаме тук сериала, можем да си пуснем тема, но предполагам, че ще сме само ние двете в нея... Не че пречи, по принцип. Simple Smile
Ето я новата Емалин - Kателин Пипи.

# 515

А аз се чудех защо ми излиза това момиче в търсачката..
Иначе и на мен ми се иска да видя какво става по-напред в сериала, но не без субс  Crossing Arms Покрай него обаче видяхме и някои хубави жени, така че не мисля, че е проблем малката ни дискусийка  Wink

# 516
  • UK
Няма субтитри, за съжаление. Английския е на много елементарно, ежедневно ниво, никакви термини и сложности (е, една-две повиквателни и такъв тип неща, но нищо неразбираемо), ама това е още една от предпоставките за непопулярността му тук...

# 517

Дженифър анистън

# 518
Моника Белучи

# 519
Много жени ми харесват. В момента без да се замисля се сещам за Nina Simone, Emma Thompson, Monica Bellucci, Meryl Streep. Имам и познати, на които искрено се възхищавам.

# 520
Ваня Цветкова е много красива според мен  Simple Smile Истинска жена!!!  Heart Eyes

Въпреки, че съм на годините на дъщеря и от сериала, ако трябва да избирам между двете бих избрах Таня Стоева без да се замислям Simple Smile

# 521
Бланка Суарез - испанска ТВ и кино актриса. Голяма красавица е според мен.  Heart Eyes
Снимките са линкове към по-големи изображения.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 22:20 от sun-kissed

# 522
# 523
  • Бургас
Моника Белучи

# 524

Общи условия

Активация на акаунт