Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 712
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
Търново - ПИБ все още нямам детски. Обаждах се в Социални грижи, казаха, че са ги пускали и не са връщани при тях, значи проблемът е в банката.

# 316
  • София
Търново - ПИБ все още нямам детски. Обаждах се в Социални грижи, казаха, че са ги пускали и не са връщани при тях, значи проблемът е в банката.
Отиваш в банката и вдигаш пушилка, вместо да чакаш нещо, което другите отдавна вече са получили, че и изхарчили  Peace
П.П. А случайно да си подавала миналия месец документите и да има проблем? Защото аз бях подала документи в края на април, които не са били обработени, но 2 месеца по-късно получих парите накуп.

# 317
Отиваш в банката и вдигаш пушилка, вместо да чакаш нещо, което другите отдавна вече са получили, че и изхарчили  Peace
П.П. А случайно да си подавала миналия месец документите и да има проблем? Защото аз бях подала документи в края на април, които не са били обработени, но 2 месеца по-късно получих парите накуп.

Не, септември трябва да подам. Утре ще ходя да се разправям. Аман вече, никои не си върши работата както трябва.

# 318
искам да попитам:
1, защо първия месец в картата имаше наличност от 33 лв
2. защо сега втория месец картовата наличност е 67.55 лв

интерсно ми е колко пари се превеждат не е ли 35лв, къде се губят тези левчета и стотинки.

# 319
  • София
Левчета или стотинки се "губят" в такса, която всяка една банка си определя  Peace Затова отиваш на място в съответната банка и питаш по колко на месец ти взимат за обслужване на сметката.

# 320
Левчета или стотинки се "губят" в такса, която всяка една банка си определя  Peace Затова отиваш на място в съответната банка и питаш по колко на месец ти взимат за обслужване на сметката.

предполагах, но аз не съм си избирал банката / направо си ми дадоха картата/
и ми бе интересно /така и така ще проверя/ по тази логика дори да направят детските 100 лв и  им сложат 20% ддс, 10% плосък, 5% счетоводно обсл и още някоя друга такса и пак не ги докарат на 33лв............но тогава ще кажат спокойно че са ги дигнали над 100лв

п.п. не би трябвало на помощи да има удържане на пари, но това е друга тема

# 321
Insbroker, сигурно знаеш, че всяка банка си има някаква такса за обслужване на сметката, или поне всяка. Затова са тези левчета и стотинки. Банката не я интересува парите дали са от помощи или от заплата, които се намират в картата ти, просто си дърпат всеки месец по 1.20 както е при мен. Това не е от държавата, а от банката.  Peace

# 322
Точно в момента се боря да ми превеждат парите в банка Х - така както съм написала в молба-декларацията си далечния април месец, вместо в избраната от тях банка У. Защото в банка Х такса нямам, а и ми обслужва кредит - удобно ми е просто. Да не говорим, че банка У дори не се сетиха да ми преиздадат изтеклата карта (пластика) и сега си седят там детски за три месеца - ни мога да ги изтегля, ни нищо. И ми обясняват моля ви се, че "не работели с банка Х" - ехехехе, кво ми дреме на мен с коя банка работите!? Имам право да дам айбан там, където аз искам. Честно ви казвам - не зная ще се преборя ли.

# 323
  • София

Ами на мен напрамер вчера ми взеха 1,40 от Пощенска откъдето ми е картата Rolling Eyes..май това,че самата банка от която ти е картата не взема пари не е истина Tired

# 324
  • София
май това,че самата банка от която ти е картата не взема пари не е истина Tired
Нали това казвах - самата банка от която ти е картата, взима такса за обслужване  Peace Няма празно. При мен по-рано беше 4 лв на година, които се взимаха еднократно. Сега го направиха 50 ст месечно - хем да не се усеща осезателно, хем са вдигнали таксата.

# 325
вече човек незнае за какво му взимат пари

# 326
# 327
На мен за обслужване на картата ми взеха 24 лв.на един път Simple Smile Малко бях озадачена,но звъннах в банката и ми казаха.... какво толкова ми обслужват на картата незнам,но защо наведнъж.Незнам дали мога да променя това,трябва да попитам.

# 328
  • София
Стига де - 24 лв накуп такса?  Shocked
Не казвай, че не си отсвирила банката! Това си е живо обирджийство.

# 329
Да,на куп си ги взеха  Mr. Green
После чух,че можело и по малко всеки месец.Картата ми е на ОББ.Вместо да сменям банката се чудех дали немога да кажа да ми ги взимат тези пари на части,че ако имах хиляди в тая карта за 24 лв.нямаше да ми пука,но при 35лв.-сериозно се усеща липсата на 24  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт