Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
и аз съм на обб и като си изваждах карта ми бяха казали ако искам да си застраховам картата,но щели да си взимат на година по 24 лева,тъка че може и това да е

# 331
На мен ми ги превеждат в спестовна сметка в Пощенска.. Не на карта..
Няма такси.
Ползвам картови сметки на ЦКБ за други цели.
Няма такси.

# 332
Като отидох да попитам ми казаха ,,обслужване на карта'' не застраховане.Но както и да е.ще жертвам 24 лв.на година

# 333
  • София
Като отидох да попитам ми казаха ,,обслужване на карта'' не застраховане.Но както и да е.ще жертвам 24 лв.на година
на мен ОББ ми взимат по 1.00 лв. всеки месец такса обслужване за разплащателна сметка.

# 334
И аз съм с карта на ОББ но не ми взимат такси  newsm78  Hug

# 335
А на мен ми казаха,че ще ми отдържат всяка година юни месец(тогава е издадена картата )по 24 лв.Явно при някои е различно

# 336
хехе, много се отклонихме от темата , дано скоро някой модератор не я заключи.Чудя се как така някой още не е влезнал да пита за детски, аз лично ги очаквам към 29-30 , че може и сепрември месец!

# 337
Вече на всички им стана ясно,че преди 29-30 няма да има детски и затова не се питаме взаимно-имаме ли нямаме ли.Отклонихме се от темата от скука  Grinning.Дано не ни я заключат.

# 338
  • София
Да питам: майчинството по същото време ли го изплащат,като детските имам в предвид?

# 339
Да питам: майчинството по същото време ли го изплащат,като детските имам в предвид?
Двете неща нямат общо Simple Smile

# 340
  • Mediterraneo
Вече на всички им стана ясно,че преди 29-30 няма да има детски и затова не се питаме взаимно-имаме ли нямаме ли.

Гарантирам ти, че си в грешка  Mr. Green! Виж другата седмица към сряда( 25-ти)  какво ще стане тук  Rolling Eyes

Майчинството го изплаща НОИ, как останаха хора, на които им бяга този факт, не знам  Tired

# 341

Майчинството го изплаща НОИ, как останаха хора, на които им бяга този факт, не знам  Tired

Социалните също изплащат майчинство от 1 г ако майката не се е осигурявала социално Peace

# 342
# 343
този месец дали можем да се надяваме за парички по рано... newsm78

# 344
  • София-Велинград
Не,днес ходих до социялните по работа казаха,в края на месеца(каквото и да означава за тях това)..Но,  все пак в петък аз мисля да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт