Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 727
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • варненка от София
Направила проверка, грънци! Така се прави подобна проверка, говорим както винаги наизуст  Tired И за ваксините искат, и за училище. Няма минаване между капките...
грънците са на пазара,не във форума.как съм направила справката не е ваш проблем.фактите са на лице.направете я и вие за да видим после какви грънци ще показваме.ИМАМ СИ ВРЪЗКИ ГОСПОЖА.

Ндаааа и един мармот завива шоколада в станиол...

# 661
  • Mediterraneo
Остави мармота, тя жената си мисли, че тук с децата ни контактува. Ако беше така, можеше и да й повярва някой. Но всеки средно умен, подчертавам средно, човек ще знае, че такава справка няма как да се направи. Никой никъде в никоя молба, а и никъде из бумагите на социалните, не се определя като циганин или българин. Това би било проява на дискриминация и ще им спукат гъзовете. Посмъртно няма как да изделиш българите от циганите, не си вярвай на даже на мислите, Талибанке!

# 662
Цигани или не на всички им искат бележки от училище. За това сега всички отиват на училище, докато вземат бележките. Това със сигурност го знам. Децата си го казаха директно на г-жата, като си вземат бележките няма всички да ходят на училище.

# 663
Здравейте,дори и да ги взвмат пак ще им спрат надбавките за неизвинени отсъствия.

# 664
  • Mediterraneo
Здравейте,дори и да ги взвмат пак ще им спрат надбавките за неизвинени отсъствия.

Разбира се! Всеки месец в АСП получават справки с неизвинените отсъствия на учениците. Няма опция да вземат бележка в началото на учебната година и да спрат да посещават занятия  Naughty

# 665
# 666
  • София
До кога трябва да предадем бележките,че децата ни посещават училище,знае ли някой?

# 667
  • в пустинята
До кога трябва да предадем бележките,че децата ни посещават училище,знае ли някой?
срока е до 31 10 2010 година,така че има мнага време

# 668
  • Пловдив
momi4eta nqkoy znae li koga se izpla6ta pensiqta ot telka,dali ne e zaedno s1s deckite ili e po rano?a za pomo6tite za 1klasnici koga 6te se izpla6atat? newsm78

# 669
  • Mediterraneo
Пенсията от ТЕЛК не мисля, че има нещо общо със социалните. Пенсиите са приоритет на НОИ.

# 670
Пенсията се изплаща по график на НОИ, сиреч от 7-мо до 20-то число на месеца. Няма значение дали е от ТЕЛК или за стаж. Ако сте дали банкова сметка, ще я получавате задължително на 7-ми, а ако е към пощата ще трябва да видите графика с датите в клона по адресна регистрация.

# 671
ако сте минали скоро ТЕЛК, ще получите няколко пенсии на куп, но след около 2 месеца, питаите в НОИ , там ще ви кажат, ние така направихме!ТЕЛК, майка ми го мина на 14 януари , а на 20 март като проверихме имаше 3 пенсии на куп , не знам кога са ги пуснали, обаче!

# 672
ако е за дете Телка не е пенсия а помощ по чл.8 и се изплаща заедно с детските надбавки .

# 673
Г-жата пита за пенсия, затова й казах как се изплаща. Децата под 16 г ги получават с двойните добавки за отглеждане на дете с трайни увреждания - бившият чл. 43, а сега 8.

# 674
  • Пловдив
момичета извинете ме,защтото аз правилино не се изразих,исках да попитам за помощтите от телк за дете кога се изплащтат и все пак благодаря за отговорите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт