Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-18

• 54 771
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
УРА  ПОЩЕНСКА БАНКА БЛАГОЕВГРАД ИМА

# 256
Eee, браво на банките и СП Стара Загора  bowuu Оставиха ни последни, но нали сме града с "най-голямо потребление", незнайно кой го измисли, можем да чакаме до понеделник!!!  #Cussing out
[/quote    И във  Велико Търново няма в уни кредит, проверих преди половин час

# 257
Не ме учудва, Анелия, Уникредит е най-мудната банка. При следващото подаване на документи се махам от нея!!!

# 258
  • София-Велинград
Помислих си ,че само аз нямам на Уникредит,но вие ме успокойхте!!!!

# 259
Помислих си ,че само аз нямам на Уникредит,но вие ме успокойхте!!!!
Не се учудвай, забелязвам че всеки месец е едно и също - последни сме и това е за цяла България, не само в Стара Загора.

# 260
  • София-Велинград
А днес като звънях до социялните,да попитам дали има превод,че в 19.30 отново нямаше,и те ми казаха ,че е пуснат......На тях им звънях в 16.30.

# 261
  • София
Klemy ,аз сьм кьм община Вьзраждане и вече си ги взех парите.Само един пьт сьм имала закьснение .От половин година на 29-ти или 30 -ти ги получавам.Знам си датата и по-рано не ги чакам.
Сигурна ли си? СП, което е срещу пазар Димитър Петков? Днес в 17 без 5 бях при тях, вдигнах мини скандал, казаха, че са превели САМО за поща. На карти не са превеждали пари. и не знаят дали ще преведат понеделник, но се надяват! Нали не мислиш, че служителката ме е излъгала, че не са превежали пари. Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 21:46 от Klemy

# 262
Не бих казала,че на Уникредит ги превеждат последни.Поне за Балчик не е така.Аз днес ги изтеглих,а миналият месец даже на 29-то число имаше. Rolling Eyes

# 263
Не бих казала,че на Уникредит ги превеждат последни.Поне за Балчик не е така.Аз днес ги изтеглих,а миналият месец даже на 29-то число имаше. Rolling Eyes
[/quote
Не споря, но погледни във форума и виж колко от майките, които са към Уни са ги изтеглили.]

# 264
Интеграция има в София Люлин Пощенска банка в 18ч

# 265
  • София-Велинград
Уникредит София ,найстина няма,а от СП,казаха ,че са пуснати към всички банки,ако може д аим сеима доверие...
Но поне за София уНИКРЕДИТ ГИ ПУСКА ПОНЕ ДЕН СЛЕД ВСИЧКИ БАНКИ.

# 266
Уникредит София ,найстина няма,а от СП,казаха ,че са пуснати към всички банки,ако може д аим сеима доверие...
Но поне за София уНИКРЕДИТ ГИ ПУСКА ПОНЕ ДЕН СЛЕД ВСИЧКИ БАНКИ.
Няма и да има, дано поне в понеделник ги преведат.

# 267
Снощи ми бяха преведени само детски и чл.8,днес са преведени и интеграционни.Монтана-ОББ

# 268
  • Пловдив
Не са само малките градове - В Пловдив Пиреус банк последно проверих в 20.00 и пари няма.

# 269
ДСК Стара Загора-НЯМА.Проверих в 20:00

Общи условия

Активация на акаунт