Asha изобщо не се намесваш в пътеписа ми, а го допълваш. За това място се получи интересен диалог, разкостихме го, както каза попа. Доколкото си спомням, всички улички от Босфора нагоре към Галата са много стръмни, много тесни, криволичат, а сградите са набутани едва ли не една в друга. Май там няма къщи с двор, всичко е максимално уплътнено. Да се види сграда в цялост почти е невъзможно, дори и да си изкривиш врата. Кварталът изглежда много спокоен, но някой някъде беше споменал, че в действителност не е така и нощем се събирали наркомани и изобщо не било препоръчително да се ходи пеш. Аз специално нощем не съм кръстосвала по улиците и не мога да кажа, но през деня Истанбул е много спокоен и бих казала сигурен град. Поне към мен никой не посегна за кражба, побутване или нещо друго.
Аsha, ако можеш, увеличи малко снимките, за да ги разгледаме по-добре. А mimy_b ще трябва да си намали нейната, защото сигурно Тати ще я изтрие. За който не знае как става промяна на размера, ето:
[img height=350]http://адреса на снимката /img]
Това 350 го написах условно, моите снимки ги поставям в този размер, но числото може да е по-голямо или по-малко, просто пробвате с различни, докато се получи. Сори за разясненията в случай, че всички знаят как се прави. Накрая ми липсва една скоба - всъщност /img и от двете страни е в скоби, но ако го напиша правилно, няма да се вижда.