Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 69

• 29 833
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Здравейте и от мен! Hug Hug Hug Hug
Благодаря на всички за серията!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 211
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Robbie Williams Angels live

я да поздравя екипа и всички останали момичета и момчета с едно любимо парче
(това е моето разбиране за разговор с Господ....попска ми работа Joy Joy Joy Joy)

# 212
дами, само да попитам каква кола кара този момък Омер. Телефона разгадах, на къщата почти адреса взех, но бога ми убих се да търся марката, но тя е извънземна.
lacunababe, ти да не си вечеряла с Керпеден Али . право в десятката с  тази песен
http://www.youtube.com/watch?v=GObCctNL1kU&feature=PlayList& … xt=1&index=20

# 213
Ееееееееееее,де да бях ама не съм Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 214
Момичета, много благодаря, че непрекъснато отделяхте от времето и влагахте големи емоции за да ни зарадвате с превода на този прекрасен сериал. newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 215
Момичета,понеже при систъра нещо се появи проблем със свалянето на серията искам да ви питам при вас има ли проблематичност newsm78

тези,които са свалили да си проверят големината на файла(трябва да е 838 мб),защото при нея не се сваля цялата серия  а само 50 минути от нея

сега качвам на още едно място,ще пусна нов линк за всеки случай...ужас Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 216
Сид,не разбрах къде я гледаш тази кола?
Момичета,аз си реших проблема с жегата.В събота заминавам за Копенхаген при систъра Party

# 217
Емкаааа,искам и аз Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 218
  • In a strange romance
Безценни сте, незаменими и неповторими!!!!!!!!!!! Благодаря!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
Е, АЗ приключих с Мелодията...

Допуснах огромна грешка ,че толкова закъснях.Попаднах на инфо ,че гл. герой се самоубива накрая и за това бях резервирана толкова време.Каква глупост,да си съставям  предопределено мнение...И колко съм изпуснала...Сладкия къдрокоско ме мотивира , и не съжалявам.Защото Ламия трябваше да остане с Джамил  bouquet
Самата Лейла много хубаво му каза на Кенан
"Не започвай битка с живота ,преди да победиш комплексите си,иначе винаги ще си губещия!"
Непроницаемо лице като маска на египетски фараон и ехидна усмивчица--това бе страдащият от нарцисизъм Кенан, докато Джемил винаги казваше много си красива  и ОБИЧАМ ТЕ
Да , любовта възтържествува ,  bouquet и аз съм щастлива ,че се докоснах до нея Hug

Няма да коментирам по вече ,да не ви досаждам,че вие отдавна сте си казали впечатленията, а и ме чака поредната серия на ЕЗЕЛ  bouquet

# 220
Ооооо напротив Peaceние с Мелодията никога няма да приключим Laughing Laughing Laughing Laughing
първата любов ръжда не хваща Peace

Lilims ,прекрасно си изразила впечатленията си от филма Hug Hug Hug Hug Hug

# 221
Момичета,понеже при систъра нещо се появи проблем със свалянето на серията искам да ви питам при вас има ли проблематичност newsm78

тези,които са свалили да си проверят големината на файла(трябва да е 838 мб),защото при нея не се сваля цялата серия  а само 50 минути от нея

сега качвам на още едно място,ще пусна нов линк за всеки случай...ужас Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Първият път изтеглих до 86 мб, вторият до 770/ до руската рулетка, сега проверих, защото гледам филма и съм някъде до средата- мислех дори, че е целият/

# 222
сега ще сменя линка и в подписа си и в първия пост,в който пускам серията
съжалявам за неудобството,но идея си нямам защо се получи така,за първи път ми се появява такъв проблем
извинявам се отново Embarassed Embarassed Embarassed

# 223
Благодаря на всички за труда ,който са положили по преода .
Благодарение на вас имаме удоволствието да гледаме този прекрасен филм с професиотален превод.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51  love001

# 224
Така,качих серията на друго място, ето и линка

EZEL ep.33 sezon finali

надявам се сега всичко да е наред ooooh! ooooh! ooooh! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

линкът в подписа ми също е сменен....ако се яват други проблеми,моля ви веднага ми свирнете

отново ви се извинявам     bouquet     bouquet     bouquet   

Общи условия

Активация на акаунт